DON - Voda po holeni

O všem co používáme po holení na ošetření pleti
Wiking

DON - Voda po holeni

Příspěvek od Wiking »

K640_Don VPH.JPG
DON - Voda po holeni

Je to podivuhodne, ze jeste nikdo zde nepopsal tenhle produkt.
Jestli si dobre pamatuji, tak se prodaval jeste v dobach, kdy mi nerostly vousy :lol: tedy v polovine 80.tych let.
Mozna jeste drive, to uz ale nevim.
Vseobecne se ale jedna o produkt dostupny v klasickych kamennych drogeriich v CR.

Baleni = sklenicka o obsahu 100ml stoji kolem 38,-kc, coz je cena opravdu lidova.

Vyrobce je : Spolpharma s.r.o. z Usti nad Labem.

www.spolpharma.eu/pánská-kosmetika.aspx

Chemicke slozeni produktu je myslim si pomerne dobre, a ve srovnani s jinymy produkty ceske vyroby az excelentni..
Nejake opravdu spatne substance neobsahuje.
http://www.codecheck.info/kosmetische_m ... holeni.pro

Vune je zajimava, sladce kvetinova, lehce mentolova, z vytazky s bylinek (rapik lekarsky, ten zklidnuje podrazdenou pokozku) Osobne jsem pomerne udiven, ze i produkt za 38,-kc ma pomerne solidni vuni. Samozrejme ze vnimani vune (jakehokoliv kosmetickeho produktu) je u kazdeho cloveka indiviulani.
Me osobne tahle vune nepripada spatna.

Mnohem vice nez z vuni jsem vsak spokojen s ucinky teto vody po holeni, nebot skutecne velmi dobre zvlacnuje suchou pokozku (asi vyssi obsah glycerinu nez v jinych vodach po holeni)

Po naneseni teto vody po holeni na tvar a naslednem rozetreni rukou se na obliceji tvori az lehoulinka pena, ktera vsak rychle zmizi. Kuze tvare je pak nasledujici hodiny perfektne vlacna a "mastna" coz mam rad. Nejake stahovani kuze a vysusenost neexistuji!
Palivost je zcela minimalni a zcela v norme. I pres pridany mentol jsem toho nazoru, ze tahle voda po holeni neni nijak chladiva, coz me osobne velmi vyhovuje.
(na rozdil od "DON - kremu na holeni" ze stejne serie, ten mi pres svuj obsah mentolu nevyhovuje, nebot ma pomerne velky chladici ucinek a to ja nemam rad)

Osobne pouzivam tuto vodu po holeni rad, a kdo nema v umyslu platit hrisne penize za drahe znackove vody po holeni, ten zde bude velmi mile prekvapen.

Ludwig
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Pedrosjan

Re: DON - Voda po holeni

Příspěvek od Pedrosjan »

No jasně DON.... :lol: ,kolínská mého "pubertálního "věku či pár let po něm.. 8-) ,jako kdyby se zastavil čas,byl tuším i krém na holení myslím,ne?
MERKUR Solingen - 37 001
Liqid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liqid »

S chválou se připojuji, DONa používám občas a je to kvalitní produkt, ale radši mám kosmetiku od Alpy.
Carpe diem
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Pedrosjan píše:byl tuším i krém na holení myslím,ne?
jo, je s mentolem a příjemně chladí v horkých dnech :lol:
671 grains of diplomacy-.50 BMG
serfik

Příspěvek od serfik »

Tak přátelé hodně nemilá zpráva, právě jsem se dozvěděl, že této legendární vody DON je patrně definitivní konec. Už se prý nevyrábí a to co je po skladech jsou jen její zbytky. Takže Vám doporučuji, abyste si ji co nejdřív někde vyhledali a zamluvili. Jinak se taky může stát, že už nebude k dostání. Holení a zvláště břitvou zdar Serfik :lol:
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Odkud mas tuhle zpravu?
Byla zastavena vyroba holiciho kremu DON, ale tahle voda by se mela i nadale vyrabet...
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
serfik

Příspěvek od serfik »

Wiking píše:Odkud mas tuhle zpravu?
Byla zastavena vyroba holiciho kremu DON, ale tahle voda by se mela i nadale vyrabet...
Dnes jsem byl v kontaktu s asi 4 obchody a všude mi shodně tvrdili, že vodu stahují z pultů a doprodávají. Dokonce někde ji už prodávají s prošlou záruční lhůtou. Vzal jsem je všechny :-) 11ks po 23 Kč - to je lidovka :lol: chlápek tvrdil, že jde teď na dračku, prý tam přišel chlápek co jich vzal 50! :shock:

EDIT: zítra to ověřím ve Spolpharmě :lol:
serfik

Příspěvek od serfik »

Tak vážení břitevníci,

je to pravda, ale není to zas až taková tragédie :lol: přímo u výrobce jsem zjistil, že jeden z dodavatelů, který vyráběl typickou vůni pro DON se rozhodl skončit a už ji nebude dodávat. Proto výroba této oblíbené vody skončila i ve Spolpharmě, ta teď hledá nového dodavatele vůně a pak by případně zvážila obnovení výroby. Nicméně je už teď jisté, že půjde o jinou vůni, nikdy to už nebude starý dobrý DON! Ale třeba nás výrobce příjemně překvapí ;)

Serfik
david_ul

Příspěvek od david_ul »

serfik píše:Tak přátelé hodně nemilá zpráva, právě jsem se dozvěděl, že této legendární vody DON je patrně definitivní konec. Už se prý nevyrábí a to co je po skladech jsou jen její zbytky. Takže Vám doporučuji, abyste si ji co nejdřív někde vyhledali a zamluvili. Jinak se taky může stát, že už nebude k dostání. Holení a zvláště břitvou zdar Serfik :lol:
Zdravím Vás Břitevnívci,

dostala se mi do ruky zpráva, že jsou výprodeje Donu 50 ml vody po holení za 15 -16 Kč v obchodech Levné potraviny.
Neříkám, že je to cena super, ale v ÚL jsem DON již nikde neviděl, jen v této prodejně.
Jen upozorňuji, že jsem zakoupil testovací kus a DON má na víčku info o spotřebě. Tam strojí spotřebujte do roku 2011. Ale rozdělal jsem DON a přivoněl jsem si a pořád voní i teče. Jestli je tam přesně 50 ml tak to jsem neměřil. Ale zase nevěřím, že se vypařilo moc. Uzávěr sedí dobře a DON neteče.

Foto ve velkém rozlišení obalu
4608 x 3456 pix
http://1drv.ms/1SFOAMb

Obchodní doklad v PDF
http://www.spolpharma.com/media/91ba780 ... 0100ml_pdf nebo v odkazu s fotkou.

Takže pokud někdo má zájem.....

Přeji pěkné ráno

David
Naposledy upravil(a) david_ul dne 23 čer 2015, 12:41, celkem upraveno 2 x.
David a jeho žiletky
keyboo

Příspěvek od keyboo »

Mám pocit, že asi DONa nikde neseženu. Náhodné menší smíšené zboží a drogerie jsem navštívil a stále nenašel. Nemáte někdo tip? :)
Odpovědět

Zpět na „Vody a balzámy po holení“