Aloe Vera Rasiercreme

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Wiking

Aloe Vera Rasiercreme

Příspěvek od Wiking »

K640_Aloe Vera Kappus.JPG
Aloe Vera Rasiercreme Cesky: Aloe Vera holici krem

Druhy z rady holicich kremu od firmy Kappus je tenhle holici krem s aloe vera.
Krem je vhodny pro muze s citlivou pleti

Holici vlastnosti jsou excelentni, naslehani huste a bohate peny je zcela jednoduche, pena je stabilni, nepada, ma fantastickou klouzavost, a samozrejme ma velmi vynikajici ucinky, co se osetrovani pokozky tyce. Taktez zmekceni vousu bych oznacil jako velmi dobre.
Jakekoliv podrazdeni nebo zarudnuti, popr. paleni pri nebo po holeni je zcela nemyslitelne.
Chemicke slozeni tohoto kremu je velmi dobre, vyrobce nepouziva zadne nezadouci latky a primesi, ktere by mohly vyvolat jakekoliv alergicke reakce, cimz si opravdu zaslouzi privlastek "SENSITIV"

Vune je velmi prijemna a neobycejna, i kdyz ne prilis intenzivni, je velmi tezko popsatelna, lehce bylinno-kvetinova, pripomina vuni cerstve rozkrojeneho kaktusu v hlubokem lese. Myslim si ze kazdy si v ni najde neco...

Cena : 1,40€ za 75ml tubu.

I kdyz nepatrim mezi muze s citlivou pleti a nemam zapotrebi pouzivat "Sensitiv" produkty, nezdraham se rici ze se jedna o zatim nejlepsi krem na holeni jaky jsem kdy mel. Z toho duvodu jej muzu co nejvreleji doporucit!
Ludwig
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Zipíno

Re: Aloe Vera Rasiercreme

Příspěvek od Zipíno »

Díky Wikingově laskavosti jsem mohl tento krém vyzkoušet a jeho vlastnosti jsou opravdu velmi dobré. Vůně mě připadá lehce citrusová, s přídavkem šerstvě posečené trávy. Co mne překvapilo, byla barva. Stříbřitě metalízový krém jsem vytlačil do misky, přidal horkou vodu a ...... voda se obarvila do mléčně stříbrné a na dně misky zůstal čirý krém. Na kvalitu následně vyšlehané pěny to ale nemělo vliv.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Ano, taktéž mohu doporučit.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Vypada to hezky na cesty. Hmmm.
mons

Příspěvek od mons »

Všiml jsem si, že na jedné straně krabičky je napsáno česky, že se jedná o holicí krém. Neprodává se někde někde u nás ?
Milik607

Příspěvek od Milik607 »

Zdravím vás pánové. Zaujal mě tento holící krém,kde ho mohu sehnat? Jde to i přes český shop?
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Já se obávám, že Wiking ho chodí kupovat do německé lékárny, takže u nás asi nebude šance
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Milik607

Příspěvek od Milik607 »

Zdravím,wiking už mě zkontaktoval a poradí mi,jak jej získat,určitě kdo má zájem,mohu jeho zkontaktování určitě doporučit.
Milik607

Příspěvek od Milik607 »

Zdravím všechny uživatele tohoto fajnového fóra. Chtěl bych se s vámi všemi podělit o moji zkušenost s uživatelem Wiking. Sháněl jsem nějakou kosmetiku na holení,napsal jsem dotaz a netrvalo to dlouho a ozval se mi již zmiňovaný uživatel Wiking.
Velice ochotně mi se vším poradil a udělal mi ve světě holící kosmetiky velký přehled. Dal mi skutečně hodně jeho vlastních zkušeností a poradil mi,co ano a co je například úplně zbytečné. Slíbil mi,že mi sežene vše co jsem chtěl,musím říct,měl s tím hodně obíhání různých obchůdků,ale opravdu vše mi sehnal za velice suprové ceny. Vše mi vyfotil,spočítal,zvážil.... Platil jsem vše předem na účet,a do dvou pracovních dnů mám vše doma a proto mohu pouze všem doporučit. Ochotnějšího člověka jsem neviděl. Tímto vám tu ještě chci poděkovat pane Wiking. Děkuji !
serfik

Příspěvek od serfik »

Wiking je borec :lol: ale to my víme :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“