Jak naznačuje předmět, rád bych se zeptal, co si myslí zkušení "bagristé" o výrobcích Muehle, konkrétně o tomto kousku:
http://www.upravse.cz/vyrobek/holici-st ... muhle-r107
Podle všeho to bude klasické řešení blízké R34C, o které bych uvažoval. Je to jednoduché, nechce se mi platit dvojité poštovné. Na první pohled se zdá, že až na dekor se jedná o podobná řešení... Cena je zhruba stejná, vzhled není až tak podstatný (i když M. bych dal přednost, ale není to nic zásadního).
Díky!
M.
P.S. Jakožto začátečník se v kruhu vracím do dávno zapomenutých tanečních - zpátky k bagru. Prošel jsem anabází levných holítek, dvou elektrik a pak po letech návratem k "mokrému procesu". Samozřejmě v moderním stylu rychlého občerstvení (holící gel a různé typy Gilette Sensor a Mach). Momentálně se můj kurs obrací ke klasické přípravě (štětka-mýdlo-pěnotvor). Zatím. Dalším krokem by měla být žiletka. Vzhledem k neklidné ruce a zčásti také povaze klasickou břitvu vylučuju. Věřte mi, vím co činím!
Muhle R107 v. Merkur R34C
Re: Muhle R107 v. Merkur R34C
Ahoj MS61 mám celkem tři storjky Muhle R41, Merkur 37c, 34c co se týče srovnání tvou vybraných strojů tak na tom budou dost podobně ten Muhle mi ale přijde maličko agrsivnějsí aspoň podle toho co jsem vyčetl z internetu. Což si myslím, že muže být výhoda. Já mám Muhle R41, prý jeden z nejagresivnějších pro mě to znamená nejlepší oholení. Každopádně neuděláš chybu ani z jedním z nich.
Zdraví Petr.
Zdraví Petr.
Re: Muhle R107 v. Merkur R34C
Díky za tipy! Zatím se mi potvrzuje dojem, že pro první bagr po 25 letech Muehle plně vyhovuje. Podle výsledku pak můžu arzenál vždycky dovybavit. Uvidíme, jak se mi návrat ke kořenům vydaří.
M.
M.