Sada Thiers Issard
Re: Sada Thiers Issard
zdravim Britevnici dik za odozvy..tie kamene su Superstone 3000, 5000 a 8000, myslim ze je to Naniva, nie je to tam napisane ale nasiel som take iste na nete tak som porovnaval..nova Britva zatial holi tak ich pouzijem na tie moje stare, na ziskanie skusenosti..a ked mi nieco nepojde, mame tu predsa Maestra PetraS
Naniwa Super Stone (SS) jsou super syntetický kameny na břitvy. Sice 8k stačí, ale 10k Naniwa SS dělá hodně dobrý ostří.
Dik, to si ma potesil, nemam s tym este skusenosti..takze ked si nasetrim, kupim este aj N 10 000
Mám N SS 12000 a ten dĕlá ostří zrcadlovĕ lesklé.
Mam oba 10 a 12 a asi bude mit nekdo kliku na srazu, ale jeste nevim ktery pujde.
Mam taky 10k i 12k a zrcadlový lesk už dělá 10k a mě z něj přijde ostří lepší, ale možná je to tím, že 12k mam jen dva roky a 10k o pár let dýl tak to s ním líp umim.
Pardon, jsme OT.
Držme se tématu.
Držme se tématu.
ahojte,
do eshopu jsem nakoupil 25 Břitev TI a 18 z nich jsem poslal druhý den zpátky. Fazeta široká, nerovnoměrná, stabilizátor z části jednostranně či oboustranně ubroušený, na každé něco.
Uvidím, jak pořídím.
Dám vědět.
J.
EDIT Radgost
s/z
do eshopu jsem nakoupil 25 Břitev TI a 18 z nich jsem poslal druhý den zpátky. Fazeta široká, nerovnoměrná, stabilizátor z části jednostranně či oboustranně ubroušený, na každé něco.
Uvidím, jak pořídím.
Dám vědět.
J.
EDIT Radgost
s/z