Tak poslouchej fešáku,desertfox píše:Pre Radgosta:Tak toto je naozaj sila nazvať ma podvodníkom.Čo si o sebe myslíš Radgost ?Predal som x britiev a každý bol spokojný len ty nie.Najprv si mi napísal , že ďakuješ za príjemný obchod a po mikroskopickom preštudovaní britvy si zistil , že nie si a začal si mi vypisovať maily a emotívne zrušil inzeráty.
Britva čo som ti predal nemá ani škrabanček a to už nevravím o tom nitovaní ...
daj si to prosím odborne posúdiť do fi.Dovo .
Hocikto iný by bol s britvou spokojný a navyše by mi zaplatil okamžite , nie ako ty , že som musel 2 týždne čakať pokým dostaneš výplatu
Pre Wattyho: Dostal si presne to , čo bolo v inzeráte popísané a odfotené - boli tam aj rozmery.Viď obrázok v prílohe.
Neviem prečo máš ten pocit , že si dostal niečo iné.Možno preto , že Radgost povedal že som podvodník..
V budúcnosti budem inzerovať britvy na serveroch , ktoré už Radgost popísal,takže kto bude mať záujem , môžete si britvy prísť osobne pozrieť, bývam v Turčianskych Tepliciach.
Britvám zdar
to, že jsem děkoval za příjemný obchod bylo způsobeno tím, že transakce peněz za břitvu proběhla a jsem čekal až se ke mě břitva dostane ze Slovenska, kam jsem ji nechal poslat na adresu kolegových rodičů. Předpokládal jsem samozřejmě, že bude v pořádku - proto jsem poděkoval dopředu.
Co se "škrábanečku" a nýtování týče, pro jistotu jsem ji vzal na posouzení na víkendový sraz do Mikulova a nechal posoudit ostatním kolegům, kteří mi poškození potvrdili. Do DOVO ji opravdu posílat nemusím - poškození je vidět prostým okem.
Dejme tomu, že jsi přehlédl "škrábaneček" a poškození nýtků (v tom případě, jsi ale nekoupil břitvu novou, ale někde ze šmeliny), ovšem vychýlení břitu mimo osu střenek tak, že konec ostří dře o střenku jsi prostě NEMOHL přehlédnout a prodával jsi břitvu jako zánovní. Toto tě jasně usvědčuje z vědomé lži a podvodu.
Psát sem, že jsi musel 14 dní čekat na peníze, kvůli tomu až mi přijde výplata je dětinské a vzhledem k tomu, že jsi proti průběhu transakce tak jak jsem ji navrhl, tj. přes prostředníka na Slovensku, neměl žádných námitek, mi tvůj šplecht přijde více než trapný. Měj v těle alespoň trochu hrdosti a nesnižuj se k takovýmto nízkým výpadům.
S případným navrhovaným vrácením peněz, či nějakou výměnou, jak navrhuje kolega adrspach nesouhlasím.
Další vícenáklady na tuhle transakci už opravdu vynakládat nebudu a navíc jsem břitvu předal k přenýtování.
Buď té Boží dobroty a už sem nic nepiš, opravdu se mi nechce s tebou více špinit.