Značka břitvy
Značka břitvy
Zdravím dneska jsem procházel bazary a antiky a v jednom jsem koukal na břitvu, nakonec jsem jí nevzal s tím že se nejdřív mrknu na nějaký imformace co je to zač .Bohužel než jsem došel domu značku jsem zapoměl .Vím jen že to byly tři písmena a byl tam znak scimitaru .Nemáte někdo zdání co to mohlo bejt?
Re: Značka břitvy
ERN?
ak áno a je zachovalá, UTEKAJ PRE ŇU
ak áno a je zachovalá, UTEKAJ PRE ŇU
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
no čepel v pohodě ale střenky byly lakovaný a lak byl selej popraskanej ale byla to tak 7/8 možná i 8/8
Jdi po ní .
Kašli na popraskanej lak, ten se seškrábne a nahradí novým, už ať jí máš doma!!!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
no ak je to takéto niečo modli sa, aby tam ešte bolacanis_dei píše:no čepel v pohodě ale střenky byly lakovaný a lak byl selej popraskanej ale byla to tak 7/8 možná i 8/8
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Břitvy mě zajímaj chvilku.Teprv si dělám přehled co jsou ty správný perličky .Ono tvarově se mi líbila ale byla hrozně strohá jen velkej nápis a značka co mi nic moc neřikala .Každopádně zejtra pro ní co nejdřív vyrážim.
Od znacky Ern mam tuhle tu se jmenem BUR.
Je to moje nejlepsi britva!! ( ok, mam jen 3 britvy, coz neni moc..) ale presto.
foto: download/file.php?id=3451&mode=view
Muzu jen doporucit, super kvalita. Stara, ale kvalitni britva.
Je to moje nejlepsi britva!! ( ok, mam jen 3 britvy, coz neni moc..) ale presto.
foto: download/file.php?id=3451&mode=view
Muzu jen doporucit, super kvalita. Stara, ale kvalitni britva.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Tak ern mám doma s originál krabičkou jen jsem na vážkách jestli na ní nejsou dodělaný jiný střenky .Ale i kdyby je to krásnej velkej kousek .akorát je to hrozná nemoc tydle břitvy zajímá mě to chvilku a ž mám doma 5 kousků ještě že mi za chvíli začne v práci sezona a nebude čas prolejzat krámy.