Hohoho..
na svestkovy rucky nasazovany na Baleu mam ja uz Copyright!!
download/file.php?id=3527&mode=view
Gratuluji, Kolego. Uvidis ze budes s vysledkem sve prace dlouha leta spokojen!!
Štětka DM balea jezevec
Re: Štětka DM balea jezevec
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
no mam v garazi uz len suchu liesku a brezu, a slivka ma predsa len lepsiu kresbu
Na krásu, eleganci a šikovnost je vždy radost pohledět a tak na ně dopřávejte licence ke svobodnému šíření - gratuluji k novým ručkám na dámy Jezevčice.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Prosím, spravte priechod, famfáry, tlieskajte prichádza moja nová BALEA DM JAZVEC
zalepená epoxidom, natretá včelým voskom, ešte ju asi zalakujem, aby náhodou nehnila, predsa len bude v styku s vodou
zalepená epoxidom, natretá včelým voskom, ešte ju asi zalakujem, aby náhodou nehnila, predsa len bude v styku s vodou
Gratuluji, pěkná.
Opět jedna Jezevčí dáma s duší a srdcem majitele - gratuluji.
Moc pěkné...gratuluji
Tak i já se pochlubím, ještě jsem se s Baleou ani neholil ale hned jsem jí vyměnil rukověť, kterou jsem na ní měl už připravenou.
Takhle to tedy dopadne, když trochu vytunim držátko od štětky z Globusu a přidám k němu chloupky z Balei - vznikne Globalea
Takhle to tedy dopadne, když trochu vytunim držátko od štětky z Globusu a přidám k němu chloupky z Balei - vznikne Globalea
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Co dodat než - GRATULUJI.
Opět další Jezevčice s duší vdechnutou majitelem.
Též ten název Globalea je špicový.
Opět další Jezevčice s duší vdechnutou majitelem.
Též ten název Globalea je špicový.
Tak, jak je, je skvostná!Nathan píše: zalepená epoxidom, natretá včelým voskom, ešte ju asi zalakujem, aby náhodou nehnila, predsa len bude v styku s vodou
Co se týká lakování, tak nevím, jestli na ten vosk ještě něco chytne!
671 grains of diplomacy-.50 BMG