Ešte stále sa vyrábajú?
Na fore nassrasur.com
http://forum.nassrasur.com/showtopic.ph ... m=lastpage
je zmienka že už sa predávajú pod značkou:
Gillette Super Silver
Wikinguv dlouhodoby TEST ZILETEK.
- valentin75
- Donátor
Re: Wikinguv dlouhodoby TEST ZILETEK.
Ano, stale se prodavaji, jen ta vyroba byla prestehovana z Nemecka do Ruska.
(Stejne tak jako "nase" Astry )
Na tom odkazu co davas pisou, ze uz nejsou k sehnani (mysleno ty vyrobene v Nemecku) ebenfalls = stejne tak jako ty Gilette s.s. a ne ze se prodavaji pod touhle znackou.
Fakt je ze majitelem tehle znacky (Rotbart) je Procter und Gamble UK Weybridge, tedy Anglicani.
(Stejne tak jako "nase" Astry )
Na tom odkazu co davas pisou, ze uz nejsou k sehnani (mysleno ty vyrobene v Nemecku) ebenfalls = stejne tak jako ty Gilette s.s. a ne ze se prodavaji pod touhle znackou.
Fakt je ze majitelem tehle znacky (Rotbart) je Procter und Gamble UK Weybridge, tedy Anglicani.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Rapira Super Stainless
Rapira Super Stainless
Ziletka ruske vyroby.
Na rozdil od naproste vetsiny ruskych ziletek neni tahle vyrobena v zavode ZAO St. Petersburg, ale v Moskve, v zavode
OAO "Mostoclegmas" ul. Dorogobyzskaja 14, 121354 Moskva, Rossija
Kontakt: rapira@mtlm.net
Ziletky jsou baleny po 10ks v papirove krabicce, a kazda zvlast je zabalena ve voskovem papirku, bez tech 4 lepivych tecek a nahore s prebalovym papirkem.
Cena: necele 3,-kc/1ks
Prosim pozor: Rapira je jedna z mala ziletek, kde je bezpodminecne nutne provest tzv. "korkovani ziletky"
To je dano tim, ze na ostri ziletky zustaly otrepy, tzv "grot" a tyhle je treba odgrotovat.
Zajimave by bylo se podivat na ostri nove ziletky pod mikroskopem, ja ale zadny nemam.
Neucinite-li tohle "korkovani", bude prvni oholeni pomerne neprijemne. Nekteri lide by si dokonce mohli myslet, ze ziletka je tupa a tim zcela nepouzitelna. Neni to ale pravda. Jiz druhe oholeni bude mnohem lepsi, nebot se ten grot pri prvnim pouziti odlame.
Kazdopadne je lepsi ten grot odstranit korkem, nez o vlastni kuzi pri holeni.
Muj nazor: Ziletka nizsi tridy. Sice zadna super kvalita, ale taky ne nepouzitelny produkt. Idealni na to aby clovek pochopil smysl korkovani by bylo to, aby jste meli 2 ziletky, a jednou se oholili primo tak jak je z krabicky a druhou po korkovani, aby jste poznali ten rozdil.
S touhle ziletkou jsem dosahl 3 oholeni.. s bidou.. posledni uz bylo neprijemne.
Kdo chce, muze vyzkouset, ale o nic neprijde.
Ziletka ruske vyroby.
Na rozdil od naproste vetsiny ruskych ziletek neni tahle vyrobena v zavode ZAO St. Petersburg, ale v Moskve, v zavode
OAO "Mostoclegmas" ul. Dorogobyzskaja 14, 121354 Moskva, Rossija
Kontakt: rapira@mtlm.net
Ziletky jsou baleny po 10ks v papirove krabicce, a kazda zvlast je zabalena ve voskovem papirku, bez tech 4 lepivych tecek a nahore s prebalovym papirkem.
Cena: necele 3,-kc/1ks
Prosim pozor: Rapira je jedna z mala ziletek, kde je bezpodminecne nutne provest tzv. "korkovani ziletky"
To je dano tim, ze na ostri ziletky zustaly otrepy, tzv "grot" a tyhle je treba odgrotovat.
Zajimave by bylo se podivat na ostri nove ziletky pod mikroskopem, ja ale zadny nemam.
Neucinite-li tohle "korkovani", bude prvni oholeni pomerne neprijemne. Nekteri lide by si dokonce mohli myslet, ze ziletka je tupa a tim zcela nepouzitelna. Neni to ale pravda. Jiz druhe oholeni bude mnohem lepsi, nebot se ten grot pri prvnim pouziti odlame.
Kazdopadne je lepsi ten grot odstranit korkem, nez o vlastni kuzi pri holeni.
Muj nazor: Ziletka nizsi tridy. Sice zadna super kvalita, ale taky ne nepouzitelny produkt. Idealni na to aby clovek pochopil smysl korkovani by bylo to, aby jste meli 2 ziletky, a jednou se oholili primo tak jak je z krabicky a druhou po korkovani, aby jste poznali ten rozdil.
S touhle ziletkou jsem dosahl 3 oholeni.. s bidou.. posledni uz bylo neprijemne.
Kdo chce, muze vyzkouset, ale o nic neprijde.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Lord Cool Super Stainless Blade
Lord Cool Super Stainless Blade
Ziletka egyptske vyroby.
Nejen pro ty, kteri radi lyzuji Na prebalovem papirku je vyobrazen lyzar sjizdejici kopec. Zajmave.
Cena: ?? (dostal jsem 1 ks na vyzkouseni)
Bez problemu se da koupit v ruznych internetovych obchodech, prevazne anglickych.
Muj nazor: Prumerna, mozna lehce podprumerna ziletka, se kterou jsem uskutecnil 4 prumerne oholeni, pate oholeni uz nebylo moc dobre.
Nic zvlastniho pod sluncem. Muze byt, ale take nemusi.
Pritom mam znacku Lord docela rad, nebot nektere jejich produkty jsou pomerne levne a docela kvalitni.
Kazdopadne doporucim vyzkouset.
Ziletka egyptske vyroby.
Nejen pro ty, kteri radi lyzuji Na prebalovem papirku je vyobrazen lyzar sjizdejici kopec. Zajmave.
Cena: ?? (dostal jsem 1 ks na vyzkouseni)
Bez problemu se da koupit v ruznych internetovych obchodech, prevazne anglickych.
Muj nazor: Prumerna, mozna lehce podprumerna ziletka, se kterou jsem uskutecnil 4 prumerne oholeni, pate oholeni uz nebylo moc dobre.
Nic zvlastniho pod sluncem. Muze byt, ale take nemusi.
Pritom mam znacku Lord docela rad, nebot nektere jejich produkty jsou pomerne levne a docela kvalitni.
Kazdopadne doporucim vyzkouset.
Lord Platinum Class
Ziletka egyptske vyroby. Baleno po 5 ks v papirove krabicce.
Cena: +- 4,-kc / kus. (+ postovne, ziletka se da bez potizi koupit v ruznych internetovych obchodech)
Muj nazor: Lehce podprumerna ziletka, zvladnul jsem s ni 4 oholeni. Prakticky se nelisila od ziletky v predchozim prispevku.
Lepe receno: Rozdil je jen v prebalovem papirku, opticky a potiskem na ziletce jsem nezjistil nejaky rozdil.
Muze byt, ale znam mnoho lepsich ziletek. I tahle firma Lord dela jine ziletky, ktere jsou kvalitnejsi.
Ziletka egyptske vyroby. Baleno po 5 ks v papirove krabicce.
Cena: +- 4,-kc / kus. (+ postovne, ziletka se da bez potizi koupit v ruznych internetovych obchodech)
Muj nazor: Lehce podprumerna ziletka, zvladnul jsem s ni 4 oholeni. Prakticky se nelisila od ziletky v predchozim prispevku.
Lepe receno: Rozdil je jen v prebalovem papirku, opticky a potiskem na ziletce jsem nezjistil nejaky rozdil.
Muze byt, ale znam mnoho lepsich ziletek. I tahle firma Lord dela jine ziletky, ktere jsou kvalitnejsi.
Objednal jsem si bagřík Mühle a přihazoval jsem k tomu žiletky. No tak jsem se na ně díval, a nejhezčí krabičku měly žiletky Bolzano, no tak jsem je tam šoupl. A jak se teď dívám na toto téma, koukám že jsem si nevybral špatně
No já nevím, žiletky Bolzano jsem si koupil nedávno a hodně mne zklamaly.
Buď špatná várka, nebo hodně tupé. Z balíčku 5 ks jsem použil 2.První žiletka dost hrozná
hned po oholení jsem jí vyhodil.
Po čtyřech oholeních Astrou jsem opět sáhl po Bolzanu a opakovalo se to samé, žiletka po vousech drhla a jako by se
zasekávala, přitom obličej napařený cca 3min., mýdlo Arco super našlehané.
Zkrátka v polovině obličeje jsem Bolzáno zahodil a po páté se oholil Astrou (modrou) i když už začínala taky tahat, ale
tu hrůzu od Bolzana překonala s obrovským nadhledem.
Zbývají mi ještě 3 žiletky v jinak krásné krabičce Bolzano, ale nemám odvahu je použít. Taky jsem se nechal inspirovat testem
Wikinga , ale někde nastala chyba.
Přitom ze stejného důvodu a nadšení po něčem novém, jsem si koupil tady recenzované Egyptské žiletky Shark
a jsem s nimi nadšený. Oholení "žralokem" lepší než se zelenou Astrou
Dej prosím tě vědět Hadry jaké máš zkušenosti s těma právě koupenýma Bolzano.
Moc mne zajímá jak s nima budeš nadšený a nebo zklamaný
Buď špatná várka, nebo hodně tupé. Z balíčku 5 ks jsem použil 2.První žiletka dost hrozná
hned po oholení jsem jí vyhodil.
Po čtyřech oholeních Astrou jsem opět sáhl po Bolzanu a opakovalo se to samé, žiletka po vousech drhla a jako by se
zasekávala, přitom obličej napařený cca 3min., mýdlo Arco super našlehané.
Zkrátka v polovině obličeje jsem Bolzáno zahodil a po páté se oholil Astrou (modrou) i když už začínala taky tahat, ale
tu hrůzu od Bolzana překonala s obrovským nadhledem.
Zbývají mi ještě 3 žiletky v jinak krásné krabičce Bolzano, ale nemám odvahu je použít. Taky jsem se nechal inspirovat testem
Wikinga , ale někde nastala chyba.
Přitom ze stejného důvodu a nadšení po něčem novém, jsem si koupil tady recenzované Egyptské žiletky Shark
a jsem s nimi nadšený. Oholení "žralokem" lepší než se zelenou Astrou
Dej prosím tě vědět Hadry jaké máš zkušenosti s těma právě koupenýma Bolzano.
Moc mne zajímá jak s nima budeš nadšený a nebo zklamaný
V noci slyším i vousy růst
Nevím jestli zrovna já jsem kompetentní k testování, protože jsem se začal holit žiletkou teprve asi před třemi týdny, a to Wilkinsonem..ale každopádně své dojmy napsat můžu.
Nekupoval jsi je taky na upravse.cz? Je zde podezření, jestli to není plagiát
Nekupoval jsi je taky na upravse.cz? Je zde podezření, jestli to není plagiát
Bingho !!!
Jo kupoval jsem na Upravse, ale jaksi nejsem schopen poznat plagiát od originálu.
Koupil jsem si je poprvé .
Jo kupoval jsem na Upravse, ale jaksi nejsem schopen poznat plagiát od originálu.
Koupil jsem si je poprvé .
V noci slyším i vousy růst
I já je tam koupil Porovnával jsem to se zde vyfoceným Bolzano, krabička stejná, popisky na žiletce stejné, pouze zde vyfocené Bolzano jsou krom voskového papírku zabalené ještě v nějakém ozdobném papírku, pokud to dobře chápu, a ty co mě přišly, jsou pouze v tom voskovém.
To je tedy pěkné, mám to chvíli a takové věci se dozvídám.
To je tedy pěkné, mám to chvíli a takové věci se dozvídám.