Osma

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Odpovědět
valentin75
Donátor

Osma

Příspěvek od valentin75 »

Mydlo na holenie Osma
Obrázek
Obrázek

Výrobca mydla je laboratoiresosma ,to je výrobca
známeho kamenca tej istej značky.
Toto mydlo je zaujímavé tým že samo kamenec obsahuje.

Cena :
100g = €12.95

Balenie : 9
Mydlo je uložené v plechovej miske opatrenej papierovými nálepkami.
Obal pôsobí jednoducho ale pekne.

Vôňa : 8,5
Vôňa je jemná a veľmi príjemná.Ja v nej cítim niečo kvetinové,jemne citrusové,ale môžem sa mýliť.
Nie som schopný ju poriadne identifikovať.Inej kozmetike neprekáža,dá sa povedať že po oholení sa vytratí.

Pena : 7
To je kameň úrazu tohoto mydla.Zo štetkou na tvári nie som schopný vyprodukovať viac peny
ako na 2-2,5 oholení.V miske je to o niečo lepšie,peny je dostatok na 3+ oholení.Pena je
tenká,trošku vodová,ale zato dostatočne klzká.
Nemôžem hodnotiť vyššou známkou,aj keď sa mi občas podarí pena na slušnej úrovni.

Hydratácia : 8
Hydratácia je na môj vkus dostačujúca.Po oholení necítim žiadne sťahovanie alebo vysúšanie
pleti.

V čom toto mydlo prekonáva svoju konkurenciu je ochrana pred podráždením.Dá sa povedať
že by to malo byť jasné už podľa zloženia.Na základe toho som sa na ochranu viac zameral pri
testovaní .V rámci experimentu som sa oholil britvou ,ktorá mala na pár
miestach strhnuté ostrie.Oholenie prebehlo dobre a po oholení som už na ochranu pleti
nepoužil nič.Necítil som žiadne podráždenie aj keď som vedel že ma britva poškriabala.
Asi po pol hodine po holení už začala tvár trošku červenieť a páliť,takže som použil
alkohol.
To bol extrém a ani tam mydlo nesklamalo,pri bežnom holení je prakticky tvár bez podráždenia.
Palo
LukasP

Re: Osma

Příspěvek od LukasP »

Vypadá dobře, právě mi dochází mydlo a Osmu si asi pořídím, díky za recenzi.
Ostrý jako břitva :) vlastním krásku Boker Solingen - Tree Brand Green Canvas Micarta ....Pracuji v Zmont skalica a vyrábím zimné záhrady
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“