Zvědavost,aneb chystá se v budoucnu......

Milik607

Zvědavost,aneb chystá se v budoucnu......

Příspěvek od Milik607 »

Srdečně zdravím všechny břitevníky na tomto báječném fóru. Z veliké zvědavosti bych se vás tu chtěl dotázat,jestli se v blízké době plánuje nějaký skupinový nákup. Viděl jsem klubové jezevčíky a mohu říct,paráda. Bylo by mi velkou ctí,mít něco co by neslo název fóra britva.cz at uz by to bylo tricko nebo cokoliv jineho. Děkuji za informaci.
serfik

Re: Zvědavost,aneb chystá se v budoucnu......

Příspěvek od serfik »

Ahoj, něco jistě bude :D v dohledné době se jedná o hromadném nákupu břitev v Německu od značky Ralf Aust, který je ochotný břitvu připravit dle naší individualizace. Právě na tom pracujeme, v krátké době založíme vlákno :lol:
Milik607

Příspěvek od Milik607 »

Báječný,tak jsem se celkem trefil. Děkuji za info.
LukasP

Příspěvek od LukasP »

Ahoj,
můžu se zeptat, jak to vypadá s hromadní objednávkou od Ralfa Austa? Rád bych se jí zúčastnil :)
Ostrý jako břitva :) vlastním krásku Boker Solingen - Tree Brand Green Canvas Micarta ....Pracuji v Zmont skalica a vyrábím zimné záhrady
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Velmi spravne dotazy 8-)

Behem par dnu budu vedet i ceny za 7/8 (!!) Britvy ktere ma pan Aust ted jako novinku ve sve nabidce.
Nejpozdeji pristi tyden to zde sepisu.. slibuji. Jsem ted pracovne velmi vytizen.. Kolegove Ater a Mons me uz videli pri praci! :lol:

L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
mdok1

Příspěvek od mdok1 »

Dobrý deň kolegovia, tak ako to vyzerá s tými britvami, už sa niečo podarilo zaobstarať alebo doviezť? Určite by som si kúpil aj ja:)) Ďakujem, Marek
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Tak takhle rychle to bohuzel nefunguje, Kolego.
Zde se bude jednat o vyrobu Britev na zakazku :P
To znamena ze si Kolegove vyberou velikost, tvar hlavy, brouseni, drevo atd a predem musime zaplatit. Pote do 30 dnu budou Britvy zde, kazda z nich jeden unikat, vyrobeny na zakazku.
V tomhle smyslu je 30 dni velmi kratka doba, i kdyz se to nezda. Pan Aust dela vse sam, z vykovku (videl jsem foto) brousi, lesti, ostri a laseruje vse sam + strenky taky dela sam. Je toho opravdu moc na 1 osobu.
Behem par dnu sdelim vice detailu, ted to bylo jen tak vseobecne povidani jak to udelame.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
maculak

Příspěvek od maculak »

Ahoj Wikingu, je nebo bude v nabídce i klínový výbrus ;). Samozřejmě 7/8. Díky Pavel
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Jiz jsem se o tom (drive) bavil s panem Austem. Bohuzel neni schopen udelat ani klinovy, ani poloduty vybrus. Jedine co dokaze (tedy na co ma stroje) je PLNODUTY vybrus. Dokaze vsak udelat plnoduty vybrus, ktery temer "nesusti" pri obtahovani. Ten udelal na te Britve kterou zde popsal Kolega Ater.
Poprosil bych ho zda by k tomuto vybrusu mohl kdyztak jeste napsat par slov, nebot tomu velmi rozumi.
Ja jako laik to popisu tak, ze se jedna o plnoduty vybrus, ktery je "takovy silnejsi", nesusti na remenu a pri holeni taky tak moc ne. Nic jineho pry neni schopen udelat, ze na to nema nastavene stroje.
Dnes vecer ocekavam odpoved od pana Austa, tak to zde vse napisu.
Takztez existuje moznost si tuhle serii Britev nechat olaserovat, treba tam napsat napis britva.cz a k tomu si ty Britvy nechat ocislovat.
V tom pripade by potreboval ale ty data ve vektorovych krivkach. Nevim co to je a neumim to udelat.
Umel by to zde nekdo charitativne udelat?
Jinak by to bylo zase o trochu drazsi. Nemecti grafici za to chteji 80€.

Pro poteseni oka posilam foto toho polotovaru jak to pan Aust dostava od kovare. Rika se tomu vylisek nebo vykovek? :roll:
Nevim.. kazdopadne jednou z toho bude krasna 7/8 Britva..........
To vim jiste :lol:
Takze dnes vecer.. ~~ popr.nejpozdeji zitra vecer kdybych to nestihnul~~.. zde napisu veskere podrobnosti ktere budou k vyberu (tvary hlav, velikosti Britev, druhy drev, a hlavne ceny..)
Vylisek.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ater
mistr brusič

Příspěvek od ater »

Já si i myslím, že Aust nemá ani polotovary na klíny. Zrovna profil výbrusu na tom vzorku s americkou hlavou co jsem měl na vyzkoušení nebyl kloudně vidět takže k tomu asi nic lepšího nenapíšu. Při holení břitva trochu šustila, ale míň než klasický plnodutý výbrusy.
Zamčeno

Zpět na „Skupinové nákupy“