Nová břitva
Re: Nová břitva
Pokud vím, tak pořádnou klínovou břitvu nenajdeš ani u Dovo. Zde bych doporučil novou Wacker Keilschliff nebo hledat nějaký starší kousek.
Super, děkuju za tip. Tam si určitě vyberu
„Když si sám naštípeš dříví, zahřeješ se dvakrát.“
Kolega Havran tuhle Britvu ma, objednaval jsem mu ji, tak treba se podeli s tim jak je spokojen..
Jinak to byla jedina sehnatelna Britva s klinovym vybrusem.. to uz proste nikdo nedela.. (v Nemecku)
Jinak to byla jedina sehnatelna Britva s klinovym vybrusem.. to uz proste nikdo nedela.. (v Nemecku)
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
No on ještě existujne tzv. pseudo dutý výbrus. Hlavně proto, aby se při broušení neubíralo mnoho materiálu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pánové, děkuji za cenné informace. Rád bych se vás optal, jaký máte na to názor, je to opravdu tak důležité, jaký má břitva výbrus? Snažil jsem se propátrávat forum a zatím sem tyhle informace nenašel.
Wikingu, prosímtě, našel jsem od tebe příspěvek, kde jsi dělal jakousi "recenzi" na břitvu od Austa. Psal jsi
Wikingu, prosímtě, našel jsem od tebe příspěvek, kde jsi dělal jakousi "recenzi" na břitvu od Austa. Psal jsi
Přidalo by to na ceně pokud bych chtěl tu břotvu méně vybroušenou, 6/8 s tropickým dřevem ?Vybrus zatim nedokazu specifikovat, pan Aust nabizi jen plnodute vybrusy, ale na specielni zadost udelal tuhle Britvu mene vybrousenou. Tedy ne uplne plnodutou. Puvodne pozadovany klinovy vybrus nebyl z technickych duvodu mozny.
„Když si sám naštípeš dříví, zahřeješ se dvakrát.“
Ne, pan Aust je velmi seriozni, a takove ty drobne modifikace nestoji nic extra. Proste: ucta ke klientovi.. chce vyjit vstric a chce aby jeho klienti byli s jeho produkty spokojeni.
Jedine co stoji penize navic jsou uslechtila a vzacna tropicka dreva, extra laserovani atd..
Jedine co stoji penize navic jsou uslechtila a vzacna tropicka dreva, extra laserovani atd..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Dobrý den,
dovolím se zapojit s dotazem na názor vás zkušenějších
na tuhle krásku a nejen ji v tomto obchodě
http://www.noze-pok.cz/foto.php?foto=DO ... -%20bambus
Děkuji za názory a odpovědi
dovolím se zapojit s dotazem na názor vás zkušenějších
na tuhle krásku a nejen ji v tomto obchodě
http://www.noze-pok.cz/foto.php?foto=DO ... -%20bambus
Děkuji za názory a odpovědi
Vidim ze jaksi se nikdo z tech znalejsich nema cas vyjadrit, takze muj nazor na Britvy Dovo:
Je to snad ta nejlevnejsi solingenska Britva jaka se dnes vyrabi.... nekde jsem slysel teorie ze se to sice "vyrabi" v Solingenu (tedy za ocelova cepel, to nejdulezitejsi na cele Britve) ale smontovani, tedy vlozeni cepele do strenek a zanytovani se dela nekde mimo Nemecko, kde je levna pracovni sila. Kde, to nevim..
Kvalita: pokud nebude nijak zkroucena cepel, tak to po nabrouseni bude holit .-) jak dobre, to ale nevim, sam zadnou Dovo nemam. Nova tovarne nabrousena samozrejme neholi, i kdyz tam pisou "shave ready" to je jasne.
Vyse uvedeny obchod neznam, ale neslysel jsem zatim o nem nic negativniho.
Tak promin ze lepe neporadim.
Je to snad ta nejlevnejsi solingenska Britva jaka se dnes vyrabi.... nekde jsem slysel teorie ze se to sice "vyrabi" v Solingenu (tedy za ocelova cepel, to nejdulezitejsi na cele Britve) ale smontovani, tedy vlozeni cepele do strenek a zanytovani se dela nekde mimo Nemecko, kde je levna pracovni sila. Kde, to nevim..
Kvalita: pokud nebude nijak zkroucena cepel, tak to po nabrouseni bude holit .-) jak dobre, to ale nevim, sam zadnou Dovo nemam. Nova tovarne nabrousena samozrejme neholi, i kdyz tam pisou "shave ready" to je jasne.
Vyse uvedeny obchod neznam, ale neslysel jsem zatim o nem nic negativniho.
Tak promin ze lepe neporadim.
Děkuji za odpověď.
Tento obchod je v Plzni celkem vyhlášený kvalitními noži a ty břitvy mi lákají hlavně tím ze jsou nové a můžu si je osahat.Snad všechny bazary,starožitnosti a vetešnictví už jsem prošel.Dnes se navíc jdu objednat do Barbershopu abych viděl a věděl jestli mi fakt obřad břitevní nahradí mou žiletku.
Tento obchod je v Plzni celkem vyhlášený kvalitními noži a ty břitvy mi lákají hlavně tím ze jsou nové a můžu si je osahat.Snad všechny bazary,starožitnosti a vetešnictví už jsem prošel.Dnes se navíc jdu objednat do Barbershopu abych viděl a věděl jestli mi fakt obřad břitevní nahradí mou žiletku.
Zdravím všechny,
chtěl bych začít používat břitvu, na trhu je jich opravdu velké množství. Můžete prosím poradit?
Co třeba toto?
http://www.luxusni-holeni.cz/detail/thi ... be-bocote/
Díky za radu.
chtěl bych začít používat břitvu, na trhu je jich opravdu velké množství. Můžete prosím poradit?
Co třeba toto?
http://www.luxusni-holeni.cz/detail/thi ... be-bocote/
Díky za radu.