Merkur 37c, Merkur futur

...lidově bagry a kotvy.
mikeborecek

Re: Merkur 37c, Merkur futur

Příspěvek od mikeborecek »

Vlcak, dakujem za objasnenie...
mikeborecek

Ešte kontrolná otázka: dokáže Fututo to čo 37c alebo nie..?
serfik

Příspěvek od serfik »

...fyzickou zkušenost nemám, ale podle spousty postřehů je 37c vyjímečný svou schopností holit do hladka bez sebemenší námahy. Myslím, že FUTUR je spíš na design a zaplatíš i víc za nerezové provedení. Co se týče regulace pnutí žiletky na 37c je daná jedna poloha, ale ta mi naprosto vyhovuje, nemám vůbec potřebu ji měnit. Myslím, že za FUTURA jsou to zbytečně vyhozený peníze, ale jak říkám, nemám osobní zkušenost... za mě doporučení, když koupíš 37c budeš maximálně spokojený 8-) v kombinaci s břitvou nejlepší nástroje co můžeš mít :lol:
mikeborecek

Futuro by som ešte pochopil, ale Vision?
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Zdravím Tě Mikeborečku,

a vidíš mě se třeba provedení Merkur Vision moc líbí. Vím, že je to jen o designu, ale líbí se mi.

Oholení je s ním podle mě stejné jako s Futurem.

Ale ty výrobci vědí proč dělají od každého 20 barev a 20 balení. Vždy si kvalitní nebo pěkně zabalený výrobek kupce najde. A když se Ti ještě líbí tak už ani moc nekoukáš na cenu.

Holt je to v mozkovně. Oni vědí jak se Ti dostat do peněženky.

David
David a jeho žiletky
ggrand

Příspěvek od ggrand »

V případě Merkuru jde jen o pěkně zabalený výrobek, to je fakt :cry:
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Zdravím Tě,

bohužel máš pravdu, ale i tak se mi líbí. Ale popravdě nejsem ochoten dávat 3 tisíce za to, že se mi jen líbí.

Ale kdybych jej sehnal levněji tak do toho jdu....
Bohužel tyhle značky si drží stabilně cenu. Pohyb ceny maximálně v řádu 100 korun +-.
David
David a jeho žiletky
Vinci

Příspěvek od Vinci »

Tak som dal na rady zkúsenejších členov z tadeto a 37C už ku mne putuje z Nemecka :D .
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
nithro

Příspěvek od nithro »

Dobrá volba! Co můžu za sebe říct, nepřemýšlej nad tím, že je tam žiletka nějak "zkroucená" nebo "přetočená", hol se jakoby tam byla normálně, nesnaž se to rukou nějak vyrovnávat, ze začátku to možná budeš chtít dělat podvědomě, ale až si zvykneš, zjistíš, že normální holení je přesně to, co ten stroječek vyžaduje :) Štastné holení :)
Vinci

Příspěvek od Vinci »

Vďaka za odobrenie výberu, koniec koncov ty si mi ho poradil :D Roky sa holím dvoma bagrami až teraz som sa rozhodol zdvojnásobiť zbierku, nakúpiť iné žiletky ako feather, skúsiť mydlá z hrochoti...díky za tip, budú ľahšie začiatky ;)
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Odpovědět

Zpět na „Holící strojky“