nerez ci uhlik?
-
nerez ci uhlik?
mám boker arbolito, na čepeli mam stainless, v certifikate jej non-stainless rest nicht rostfrei? je to nerez ci uhlik, niektore boker arbolito maju napis stainles ine alemania....
Re: nerez ci uhlik?
Mily priteli.
V nasi zemi se lide nejdrive pozdravi, chteji li neco, pouziji slovo prosim a na zaver take slovo dekuji.
Na Slovensku to zajiste nebude jinak, kdyz jsme byl v Tatrach jen tak nalehko s batohem, a mel hlad a zizen, vydal jsme se k salasi a rekl "Dobry den pan baca, nemate tu trochu vody, prosim?" tak jsme dostal nejen vodu sebou, ale i dobrou zincicu primo z crpaku a navic jeste halusky s bryndzou.
Kdyz jsem odchazel, prisli tam dalsi turisti asi z Blavy a uz zdalky kriceli "Hej baco, nemas tady vodu?" tak si nabrali jen vodu ze zlabu kde pijou ovce a misto zincice a halusek meli leda tak figu borovu..
Moje rada: Zkus svoji otazku zformulovat jako gentleman, zajiste dostanes mnohem lepsi odpovedi
Preji pekny pondelni vecer
Wiking
*figa borova = vyznam v cestine: "nic" popr. "prdlajs"
V nasi zemi se lide nejdrive pozdravi, chteji li neco, pouziji slovo prosim a na zaver take slovo dekuji.
Na Slovensku to zajiste nebude jinak, kdyz jsme byl v Tatrach jen tak nalehko s batohem, a mel hlad a zizen, vydal jsme se k salasi a rekl "Dobry den pan baca, nemate tu trochu vody, prosim?" tak jsme dostal nejen vodu sebou, ale i dobrou zincicu primo z crpaku a navic jeste halusky s bryndzou.
Kdyz jsem odchazel, prisli tam dalsi turisti asi z Blavy a uz zdalky kriceli "Hej baco, nemas tady vodu?" tak si nabrali jen vodu ze zlabu kde pijou ovce a misto zincice a halusek meli leda tak figu borovu..
Moje rada: Zkus svoji otazku zformulovat jako gentleman, zajiste dostanes mnohem lepsi odpovedi
Preji pekny pondelni vecer
Wiking
*figa borova = vyznam v cestine: "nic" popr. "prdlajs"
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
-
wiking , nevedel som že si na to zvlášť potrpíš, pytal som sa slušne, ak som niekoho urazil tak sa ospravedlnujem, myslim že je tu vela inteligentnych ludí, a tot forum nie je o nejakých ospravedlneniach ale o diskusií. Rád by som vedel či moja britva je uhlikova alebo nerez, ak my niekto odpovie budem mu vdačný, a ešte raz na čepeli mám stainless, ale v certifikate mam nich rostfrei resp. non-stainless
Zdravím Tě,
už nějaký čas toto forum čtu, nabírám informace a sem tam něco napíšu. Ale všiml jsem si, že tohle forum je ostrov slušnosti a přátelského jednání s úctou jeden k druhému. Mě se to opravdu líbí. A také jsem se všiml, že většinou pokud se založí vlákno a v něm se nedostane odpovědi, tak zakládat druhé totožné nemá cenu. Možná by nebylo od věci doplnit fotografií, možná by to někomu něco řeklo a třeba by měl snahu i odpovědět.
Přeji hezký slunečný podvečer a hodně zdarů při pátrání.
Jenda
už nějaký čas toto forum čtu, nabírám informace a sem tam něco napíšu. Ale všiml jsem si, že tohle forum je ostrov slušnosti a přátelského jednání s úctou jeden k druhému. Mě se to opravdu líbí. A také jsem se všiml, že většinou pokud se založí vlákno a v něm se nedostane odpovědi, tak zakládat druhé totožné nemá cenu. Možná by nebylo od věci doplnit fotografií, možná by to někomu něco řeklo a třeba by měl snahu i odpovědět.
Přeji hezký slunečný podvečer a hodně zdarů při pátrání.
Jenda
-
zatial sem fotografiu dať neviem, myslím si že ta by vec nevyriešila....je tam napis stainless, všade však čítam že boker arbolito je uhlik, mám to napísane na certifikate non-stainless, myslím že sa pýtam slušne, ak som nepozdravil tak sa ospravedlnujem , som nový rad diskutujem
Co praktickou zkoušku? Trochu vody, trochu času a ono se ukáže. Jinak neporadím - i když asi bych to záměrně nezkoušel.
Ahoj Kolego,michalmazan píše:zatial sem fotografiu dať neviem, myslím si že ta by vec nevyriešila....
poslal jsem Ti soukromou zpravu s mym meilem. Poslani fotky meilem by nemel byt problem, tak mi to tam prosim klidne posli a ja to zde zverejnim.
Aby jsi na svoje otazky dostal solidni odpoved, je fotografie asi 100% nutna.
Jedna fotka rekne vice nez tisic slov...
Uvidis ze Ti zde kolegove pomuzou.
Tak se ozvi..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ahoj Michalemichalmazan píše:mám boker arbolito, na čepeli mam stainless, v certifikate jej non-stainless rest nicht rostfrei? je to nerez ci uhlik, niektore boker arbolito maju napis stainles ine alemania....
Jsem tu nový a na tuto zprávu, jsem narazil až teď, tak už ti ta břitva možná stihla trochu oreznout, pokud jsi ji někdy zapoměl vysušit a naolejovat. Stainless je nerez v angličtině, ale před ním je zápor v tomto případě italský, ale to je asi jen překlep. Pokud je tam psáno: This blade is not stainless steel. (Tato čepel není nerezová. ), nebo německy: Diese Klinge ist nicht rostfrei.
Přeji krásný den, Karel