Díky za inspiraci. Už se těším.
Budu se s kamarády motat 10 dní jen v horách (bez mobilu a připojení k netu).
Pro ajťáka je to očistná lázeň.
Břitevníci na cestách
Re: Břitevníci na cestách
Ahoj Radgoste.
Dostaneš-li se na Taru raftem,tak to je opravdu zážitek.Když půjdeš Durmitor,tak výstup na Žabljak je překrásný.Já se tam vypravil za slunečného dne a dvakrát na kost promokl.Zásobu rakije k desinfekci duše i těla jsem nechal v autě a na bydlení přijel v monterkách,nouzovkách.Vyplatí se vzít rezervní baterie, nebo solární nabíječku.Durmitor je divočina.Rozhled z vrcholků hor svádí k focení takového typu,že pamětová karta mi kapacitně stačila asi tak tři dny.Jinak pršut z velkým P je ten Niegušský,po zakladateli Crnej Gory a pivovar v Nikšiči stavěli češi i když se teď jmenuje Haineken.O Černohorcích se říká,že mají u postele židličku,aby si když vstanou, mohli odpočinout.
Moc rád jsem tam na kupoval na trhu,takový ryby, sýry,ajvar nebo jehněčí roštilj u nás nemamo.
Měj se fajn a až přijedeš poreferuj.
Čau pop101
Dostaneš-li se na Taru raftem,tak to je opravdu zážitek.Když půjdeš Durmitor,tak výstup na Žabljak je překrásný.Já se tam vypravil za slunečného dne a dvakrát na kost promokl.Zásobu rakije k desinfekci duše i těla jsem nechal v autě a na bydlení přijel v monterkách,nouzovkách.Vyplatí se vzít rezervní baterie, nebo solární nabíječku.Durmitor je divočina.Rozhled z vrcholků hor svádí k focení takového typu,že pamětová karta mi kapacitně stačila asi tak tři dny.Jinak pršut z velkým P je ten Niegušský,po zakladateli Crnej Gory a pivovar v Nikšiči stavěli češi i když se teď jmenuje Haineken.O Černohorcích se říká,že mají u postele židličku,aby si když vstanou, mohli odpočinout.
Moc rád jsem tam na kupoval na trhu,takový ryby, sýry,ajvar nebo jehněčí roštilj u nás nemamo.
Měj se fajn a až přijedeš poreferuj.
Čau pop101
Dovolim si ozivit tohle tema a vytahnout jej ze zapomeni.
Vzhledem k me nove praci ktera me velmi bavi ted hoooodne cestuju, i kdyz spise s batuzkem po mestech nez nekde s baglem po divocine. Nu coz.. nevadi.
Takze zde obcas nekdy neco vlozim, nejaky obrazek.
Takze, panove:
Kontrolni otazka:
Kdo vi kde je tahle radnice?
Kdo to spravne odpovi, ma u me pivo!
Vzhledem k me nove praci ktera me velmi bavi ted hoooodne cestuju, i kdyz spise s batuzkem po mestech nez nekde s baglem po divocine. Nu coz.. nevadi.
Takze zde obcas nekdy neco vlozim, nejaky obrazek.
Takze, panove:
Kontrolni otazka:
Kdo vi kde je tahle radnice?
Kdo to spravne odpovi, ma u me pivo!
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Radnice ve Vratislavi
Že by kousek u našich sousedů ve Wroclawi?...teda, ne že bych tam byl, ale co byčlověk v tomhle horku neudělal pro jedno orosený....Wiking píše: pivo!
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
DAMNED..Dagu Bedmene...o tři minuty..................
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Promiň, já se s tebou rozdělím
Bingo!!! Tak to je!Vlcak píše:Radnice ve Vratislavi
Mas u me pivo , Vlcaku.
Snad se zase nekdy sejdeme v Brne.. do OL se jaksi nechystam.
Nekdy napodzim/v zime by jsme zase mohli udelat v Brne nejake setkani, uz nekolikrat nam to vyslo, tak snad i tentokrat.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Jasně, uvidíme
chlapi, v sobotu ideme s rodinkou do ZOO Lešná pri Zlíne,
máte nejaký tip, kde sa tam(Zlín,Vsetin) dá dobre najesť za slušnú CZK?
vďaka za tip
máte nejaký tip, kde sa tam(Zlín,Vsetin) dá dobre najesť za slušnú CZK?
vďaka za tip
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."