Uzel z kančích chlupů
Re: Uzel z kančích chlupů
Díky, dále SZ.
Tak Slovi se nehlásí. Tudíž jedna Kančice je volná!
Zdravim, pokud by byla i s ruckou, tak bych si s dovolenim take jednu vzal
Pokud by někdo měl ještě zájem o kančí uzel, jsem schopen to zařídit. Osobní zkušenost - Kančice se pěkně rozvíjí a mám dojem, že pěna je trochu hutnější. Takže ozvěte se, máteli zájem, pak je obvyklým způsobem objednám.
Pokud budete mít zájem, pište prosím sem, v SZ mám strašný zmatek. Díky.
Pokud budete mít zájem, pište prosím sem, v SZ mám strašný zmatek. Díky.
Kanec je už doma, opravdu velmi pěkná práce. Děkuji pane kolego.
Zdravím Ivánku, pokud budeš objednávat a budeš schopný dodat i s ručkou, tak si jeden vyzvednu , chatu máme kousek od "Zlého Yetiho". Pavel
Také bych Ti chtěl Ivánku poděkovat. Už je to nějaký den kdy zásilka dorazila, jen jsem byl nějaký rozlítaný, tak jsem se s ní oholil teprve 3x, ale je to krásný pocit. Ručka nemá chybu, uzel se ještě mění holení od holení jiný (jemnější?), ale nepouští chlup.
Takže ještě jednou děkuji.
Takže ještě jednou děkuji.
2keyboo: jsem rád, že jsi spokojený. Podle mého názoru Kančice dělá hustší pěnu. Posléze krásně rozkvete. Momentně si papulu mydlím Jezevčicí, nemůžu se jí nabažit.
Děkuji za brzké dodání jak dvou štětek, tak i oleje v lahvičce se stylovým logem a tímto bych se chtěl omluvit za opožděnou platbu, ale poslední týden musím překonávat problémy s internetem.
Přeložené materiály
Ralf Aust břitva 7/8 - recenze
The Art Of Straight Razor Shave (Umění holení břitvou) - překlad: 63% korekce: 27,5%
Ralf Aust břitva 7/8 - recenze
The Art Of Straight Razor Shave (Umění holení břitvou) - překlad: 63% korekce: 27,5%
2 Grexx: Nic se neděje
2 ostatní: přišlo mi 5 dalších štětek, podmínky jako dosud.
2 ostatní: přišlo mi 5 dalších štětek, podmínky jako dosud.