Nabízím k odprodeji olej Ballistol. 500 ml za 396,29 Kč. Není ve spreji, takže minimální spotřeba. Cena 396,29+3,71 zisk = 400/5 = 80 Kč + lahvička 10 Kč + obálka 5 Kč + poštovné 37 Kč = 132 Kč pro collegy břitevníky. není počítáno s dobírkou
Pro srovnání u Conradů 100ml ve spreji včetně poštovného 309. Šubrt zbraně 284.
Pokud máte zájem napište mi, prosím, sem, ne na SZ. Je v tom pak strašný binec. Použití : malý štěteček nebo vatička na vytírání (to ne ale) ucha namočit do lahvičky a rozetřít. Nebo použít rozprašovač např od čištění na brýle.
V příštím týdnu odešlu. Pro bankovní převod číslo účtu 165641711/0300. Nepotřebuji peníze předem na účtu.
Ballistol
Re: Ballistol
Ahoj Ivanku,
jednu lahvicku bych si vzal. Musim se o ty sve krasky dobre starat, aby mi dlouho vydrzely.
Detaily jako adresu emailem? Penizky prevedu po domluve. Dekuju.
jednu lahvicku bych si vzal. Musim se o ty sve krasky dobre starat, aby mi dlouho vydrzely.
Detaily jako adresu emailem? Penizky prevedu po domluve. Dekuju.
Living on the edge.
Zdravim Ivanku,
poprosil bych take o jednu lahvicku. C.konta je, ma adresa beze zmeny.
Diky predem
Mirek
poprosil bych take o jednu lahvicku. C.konta je, ma adresa beze zmeny.
Diky predem
Mirek
Naposledy upravil(a) jimirek dne 15 zář 2013, 15:24, celkem upraveno 1 x.
Jednu lahvičku bych si s dovolením vzal. Zrovna jsem pomalu zvažoval, že budu muset někde nakoupit. Díky Ivane.
Ahoj Ivanku,
take bych si jeden vzal. Vsude jsem sehnal zatim jen ve spreji a to neni ono.
Dekuji
take bych si jeden vzal. Vsude jsem sehnal zatim jen ve spreji a to neni ono.
Dekuji
Komolík
Ahoj Ivanku, nech mi take jednu lahvicku, vyzvednu s kancici, pravdepodobne pristi nedeli. Pavel
Pokud olej ještě je, tak bych si taky lahvičku vzal.
Přeložené materiály
Ralf Aust břitva 7/8 - recenze
The Art Of Straight Razor Shave (Umění holení břitvou) - překlad: 63% korekce: 27,5%
Ralf Aust břitva 7/8 - recenze
The Art Of Straight Razor Shave (Umění holení břitvou) - překlad: 63% korekce: 27,5%
Ahoj collegové, teď jsem se vrátil z cest, utahanej jako zvíře, ještě musím zavřít slepičky. Prvním 5-ti zašlu. Pokud bude dalších alespoň 4, ještě objednám.
-
- Donátor
Pokud to dobře chápu a tento olej je vhodný pro konzervaci břitvy jednu lahvičku bych určitě také upotřebil.
První distribuce Ivánkovo Ballistolu, zítra odesílám.
Mám trochu zpoždění, ale přece to nepošlu bez viněty žáno.
Mám trochu zpoždění, ale přece to nepošlu bez viněty žáno.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.