Ballistol
Re: Ballistol
Pokud by se konalo druhé kolo, také by jsem měl o jednu pěknou lahvičku zájem.
Jakmile bude, bude,
Ivánek
Ivánek
Ahoj collegové,
mám v tom nějaký (spíš strašný) zmatek, což mě krke. Na fóru jsem našel tyto zájemce: Vlcak, komolik, maculak, Grexx, Martin1001110, jikamaki, Yaron, jirimek.
Osobně jsem předal olej maculakovi. Poštou myslím Yaronovi a jirimekovi. Tady si nejsem jistý, zda jsem jednomu z nich neposlal omylem paznehťák.
Prosím Vás, pomožte mi.
Napište mi SZ (i ti, keré jsem opomenul), zda jste dostali, případně nedostali. Na platby jsem se nekoukal, věřím, že peníze posíláte.
Moc děkuji.
Navíc prodejce je ve skluzu s dodávkou, už jsem mu poslal, že mu napíšu vošklivej fídbak.
Až toto uzavřeme, rýsuje se, že by bylo decko za 52 namísto 80Kč vč. lahvičky + poštovné.
Díky za pochopení,
Ivánek
mám v tom nějaký (spíš strašný) zmatek, což mě krke. Na fóru jsem našel tyto zájemce: Vlcak, komolik, maculak, Grexx, Martin1001110, jikamaki, Yaron, jirimek.
Osobně jsem předal olej maculakovi. Poštou myslím Yaronovi a jirimekovi. Tady si nejsem jistý, zda jsem jednomu z nich neposlal omylem paznehťák.
Prosím Vás, pomožte mi.
Napište mi SZ (i ti, keré jsem opomenul), zda jste dostali, případně nedostali. Na platby jsem se nekoukal, věřím, že peníze posíláte.
Moc děkuji.
Navíc prodejce je ve skluzu s dodávkou, už jsem mu poslal, že mu napíšu vošklivej fídbak.
Až toto uzavřeme, rýsuje se, že by bylo decko za 52 namísto 80Kč vč. lahvičky + poštovné.
Díky za pochopení,
Ivánek
Zdravim,
hlasim, ze jsem obdrzel lahvicku s nalepkou paznehtovy olej, nezkoumal jsem obsah, zda se mi ale jinaci
jak ten paznehtovy z minula. Jsem ted ve svete, tak to budu moct zkoumat az se vratim, v pristim
tydnu si mam vyzvednout od kolegy Wikinga Britvu od p.Austa tak se budu vracet podle jeho terminu.
hlasim, ze jsem obdrzel lahvicku s nalepkou paznehtovy olej, nezkoumal jsem obsah, zda se mi ale jinaci
jak ten paznehtovy z minula. Jsem ted ve svete, tak to budu moct zkoumat az se vratim, v pristim
tydnu si mam vyzvednout od kolegy Wikinga Britvu od p.Austa tak se budu vracet podle jeho terminu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Collegové,
vetchý sklerotik Vám děkuje. Věc se má takto:
yaroon..................14.9. 1ks RR333974042CZ odesláno 20.9.
jimirek.................15.9. 1ks RR333974039CZ odesláno 30.9.
maculak................15.9. 1ks předáno osobně
komolik................15.9 1ks RR420838298CZ odesláno 2.11.
Vlcak...................15.9. 1ks RR420863519CZ odesláno 16.10. další odeslán 2.11. RR420838307CZ
Grexx..................15.9. 2ks RR420863505CZ odesláno 16.10.
Martin1001110........16.9. 1ks RR420838CZ odesláno 2.11.
jikamaki...............20.9. 1ks nevyřízeno, adresu mám, pošlu v pondělí
relka...........................1ks RR420838315 2.11.
edit 2.11.2013
Moc se omlouvám, opravdu se mi to nějak vymklo z ruky, Ivánek
vetchý sklerotik Vám děkuje. Věc se má takto:
yaroon..................14.9. 1ks RR333974042CZ odesláno 20.9.
jimirek.................15.9. 1ks RR333974039CZ odesláno 30.9.
maculak................15.9. 1ks předáno osobně
komolik................15.9 1ks RR420838298CZ odesláno 2.11.
Vlcak...................15.9. 1ks RR420863519CZ odesláno 16.10. další odeslán 2.11. RR420838307CZ
Grexx..................15.9. 2ks RR420863505CZ odesláno 16.10.
Martin1001110........16.9. 1ks RR420838CZ odesláno 2.11.
jikamaki...............20.9. 1ks nevyřízeno, adresu mám, pošlu v pondělí
relka...........................1ks RR420838315 2.11.
edit 2.11.2013
Moc se omlouvám, opravdu se mi to nějak vymklo z ruky, Ivánek
Naposledy upravil(a) Ivánek dne 05 lis 2013, 22:02, celkem upraveno 3 x.
Ivánku,
děkuji Ti moc. Obálka s lahvičkou Ballistolu ( s krásnou etiketou ) již doma, hned jsem nakonzervoval svou Krásku. Děkuji za Tvou ochotu!!!
Btw. posílal jsem Ti email s dotazem na výrobu štětky z jezevce.
Ještě jednou gentlemanské DÍKY!
J.
děkuji Ti moc. Obálka s lahvičkou Ballistolu ( s krásnou etiketou ) již doma, hned jsem nakonzervoval svou Krásku. Děkuji za Tvou ochotu!!!
J.
Living on the edge.
-
- Donátor
Uhodl jsi, přesně to to znamenáIvánek píše: ...
Martin1001110........16.9. 1ks nevyřízeno to 1001110 znamená 78?
...
Ahoj, rád Ti vyhovím. Jsou tu dvě možnosti. Buďto můj uzel za nákupní cenu, případně osadím zaslaný uzel. Platbu předem nevyžaduji, pokud se někdo holí Břitvou, jest gentlemanem, což značí, že jeho slovo platí (tedy, že zaplatí)Yaron píše:Ivánku,
J.
Ahoja Ivanku,
zvolil bych cestu nejmensiho odporu, takze bych se pridal do druheho kola na jednu lahvicku
Ballistolu no a bud budu mit dve lahvicky Ballistolu nebo dve lahvicky Paznehtoveho oleje, jinak
by to bylo na dlouhe lokte, diky predem
P.S. ne ze bych byl nejak cimprlich, ale spravne jsem jimirek, nikoliv jirimek, ale hlavne ze si rozumime
zvolil bych cestu nejmensiho odporu, takze bych se pridal do druheho kola na jednu lahvicku
Ballistolu no a bud budu mit dve lahvicky Ballistolu nebo dve lahvicky Paznehtoveho oleje, jinak
by to bylo na dlouhe lokte, diky predem
P.S. ne ze bych byl nejak cimprlich, ale spravne jsem jimirek, nikoliv jirimek, ale hlavne ze si rozumime
Hezký den. Jak tak koukám, pomalu mi "vysichá" dávka kterou jsem si kdysi pořídil. Je možné se postavit do fronty na jednu..dve decky Ballistolu?.Karel
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.