To zní dobře. Děkuji všem zůčastněným !!!
Monsi: máš nějaký návrh, co se setkání týče?
Skupinový nákup břitev pana Austa
Re: Skupinový nákup břitev pana Austa
Living on the edge.
Až je budu mít v ruce, tak vymyslíme termín, zablokuji stůl " U Kozla " a je to. Hodí se to takhle ?
Ludwo mně to takhle vyhovuje,mám u Tebe stejně ostatní věci k dodní,to se domluvíme mailem--já už se nemohu dočkat
díííík
díííík
Já jsem promons píše:Až je budu mít v ruce, tak vymyslíme termín, zablokuji stůl " U Kozla " a je to. Hodí se to takhle ?
Za mě OK. Do Prahy se občas dostanu a na předání se s monsem domluvím. Díky Ludwigu.
Skvělá práce Ludwigu, děkuji ti. Svoji krásku si vyzvednu v Praze po domluvě s Monsem.
-
- Kontaktovat uživatele:
mons, wiking: Ano, to vypadá slibně. Jsem také pro.
A JE TO TADY!!!
Vse na jednom obrazku, moje je otevrena.
Ze slusnosti jsem Kolegum jejich britvy neoteviral, na tu premieru necht si pocka kazdy osobne.
Moje BRITVA RALF AUST, Drevo: Amazakoe neboli Ovangkol, 6/8 Uhlikova ocel, spanelska hlava.
Jediny problem ktery byl, tak byl s tim drevem meranti. to se ukazalo jako nedostatecne tvrde a praskalo pri nytovani (nytky se do nej borily)
Proto jsem se musel okamzite pri telefonatu s panem Austem rozhodnout pro neco jineho.
Takze ja a Hans mame strenky z tohoto dreva.
Vse na jednom obrazku, moje je otevrena.
Ze slusnosti jsem Kolegum jejich britvy neoteviral, na tu premieru necht si pocka kazdy osobne.
Moje BRITVA RALF AUST, Drevo: Amazakoe neboli Ovangkol, 6/8 Uhlikova ocel, spanelska hlava.
Jediny problem ktery byl, tak byl s tim drevem meranti. to se ukazalo jako nedostatecne tvrde a praskalo pri nytovani (nytky se do nej borily)
Proto jsem se musel okamzite pri telefonatu s panem Austem rozhodnout pro neco jineho.
Takze ja a Hans mame strenky z tohoto dreva.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
pátek a ještě k tomu toto krásné břitevnické zátiší-co více si přát