Dostal som sa k tomuto mydlu.
Vonia velmi podobne ako ARKO. Oproti Arko mi pride pena trosku jemnejsia ale ostatne parametre velmi podobne. Mozno trosku skor pada ako ARKO.
Pre Wikinga davam aj fotku so zlozenim nech to prelustruje. Len pozeram ze to nevidno
Takze pisem, Potassium cocoate, stearic acid, sodyum palm kernelate, agua, disodium distrylbipheny disulfanate, CI 77891, Paraffinum liquidum, parfumm geraniol, Benzyl alcohol, linalool, glycerine
Pouzivam len s bagrom, momentalne s derby ziletkami
Derby - berber tiras sabunu
Derby - berber tiras sabunu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Derby - berber tiras sabunu
Myslím že jsem jednou dával Wikingovi mýdlo,vlastně tenkrát krém v tubě na recenzi,ale nějak valně nedopadlo... Bylo toto-http://www.codecheck.info/kosmetik_gesu ... enthol.pro.Takže si myslím že to tvé co uvádíš dopadne podobně...
MERKUR Solingen - 37 001
Zda sa mi ze tento krem viac vysusuje pokozku (oproti ARKO). Taktiez po druhom oholeni som mal ju mal trosku podrazdenu.
Mozno je to aj tym ze som mal starsiu ziletku.
Inac ta penivost, ARKO urcite vedie, teraz som si zas robil penu z ARKO a je to nieco ine
Mozno je to aj tym ze som mal starsiu ziletku.
Inac ta penivost, ARKO urcite vedie, teraz som si zas robil penu z ARKO a je to nieco ine
Az na 2 slozky mi v tomhle mydle nic az tak nevadi..
ale:
Ta prvni : Paraffinum Liquidum se vyrabi z ropy.. ja osobne na sebe ropne produkty nejak rad nemazu, davam prednost rostlinnym olejum..
ale podotknu, ze to neni jen vysadou levnych mydel, tahle slozka je i ve "znackovych" mydlech za vice nez 500,-kc
Druha slozka : opticky zjasnovac s ceskym jmenem: Dinatrium 2,2'-([1,1'-bifenyl]-4,4'-diyldivinylen)bis(benzensulfonát)
Nevim jak moc je jedovaty.. zkuste si nekde neco vygooglit..
Treba to neni nic zleho, ale kdyz neco neznam.. jsem opatrny a radeji hned skepticky.. to neni na skodu.
ale:
Ta prvni : Paraffinum Liquidum se vyrabi z ropy.. ja osobne na sebe ropne produkty nejak rad nemazu, davam prednost rostlinnym olejum..
ale podotknu, ze to neni jen vysadou levnych mydel, tahle slozka je i ve "znackovych" mydlech za vice nez 500,-kc
Druha slozka : opticky zjasnovac s ceskym jmenem: Dinatrium 2,2'-([1,1'-bifenyl]-4,4'-diyldivinylen)bis(benzensulfonát)
Nevim jak moc je jedovaty.. zkuste si nekde neco vygooglit..
Treba to neni nic zleho, ale kdyz neco neznam.. jsem opatrny a radeji hned skepticky.. to neni na skodu.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)