Ballistol
Re: Ballistol
Přišel mi další půllitr Ballistolu. Po návratu z hor ji budu moci distribuovat, začnu u těch, na které se nedostalo. Doufám, že nepopletu pořadí. Pokud bude převis poptávky, objednám další.
Ahoj kolego Ivánku,
je něco nového kolem druhé várky Balistolu?
Díky za odpověď.
JM
je něco nového kolem druhé várky Balistolu?
Díky za odpověď.
JM
Ahoj jikamaki,
olej mám, lahvičky mám, teď jsem konečně zprovoznil záložní počítač, zítra se na to podívám a dám vědět. Děkuji za strpení,
Ivánek
olej mám, lahvičky mám, teď jsem konečně zprovoznil záložní počítač, zítra se na to podívám a dám vědět. Děkuji za strpení,
Ivánek
Lahvička doma dřív jak já, teď ještě vykoumat, zda v té předchozí je skutečně paznehtový olej podle nálepky
nebo ballistol podle objednávky, díky moc
nebo ballistol podle objednávky, díky moc
Vůně prozradí vše...
Ballistol má výraznou elegantní vůni, kopýtkový olej voní střízlivě technicky.
Ballistol má výraznou elegantní vůni, kopýtkový olej voní střízlivě technicky.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Diky Mistre, tak mam 2x kopytkovy a 1x Ballistol
Ahoj Ivánku
mohl bych se také přihlásit o jednu lahvičku ballistolu do zásoby? Ten se nikdy neztratí. Přidáme to k tomu, co mám u Tebe sjednáno
mohl bych se také přihlásit o jednu lahvičku ballistolu do zásoby? Ten se nikdy neztratí. Přidáme to k tomu, co mám u Tebe sjednáno
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Ahoj Libore, rád bych Ti vyhověl, ale skupinové nákupy jsem zrušil, protože jsem v tom měl zmatek převeliký.Libor píše: Ahoj Ivánku
Předevčírem mi přišly uzly na Kančice, včera jsem spravil pilu, ráno sednu k počítači, vypíšu si, co jsem všechno nasliboval a začnu plnit.
Modrou oblohu,
Ivánek