Dobre rano, Gentlemani.
konecne jsem opet doma a na PC..
Co se me tyce, vsechny Britvy jsem predal, at primo ci pres PetraS a tak doufam ze v co nejblizsi dobe si kazda z nich najde sveho majitele. Na tomhle miste tedy dekuji PetroviS a Monsovi, kteri se ujali distribuce ve meste Prazskem
Ja tam sluzebne zase zacnu jezdit az od dubna 2014.. Ted v zime budu spise sedet doma..
Dale dekuji Kolegum Jakubvosovi za setkani na trase a Hansovi a Grexxovi za setkani v me oblibene hospudce, kde se oba dva marne pokouseli opit moji zenu
Nepodarilo se jim to, podotykam..
Ostatnim Kolegum tedy dekuji za projevenou duveru.. suma penez za ty Britvy prece jen by byla vystacujici na nekolikatydenni pobyt na Bahamach.. jak jsem zde jiz nekde drive podotkl s umyslem vas vsechny poskadlit
Na zaver bych se jeste zeptal vsech majitelu techto Britev:
@ Jaky mate nazor na tu TOVARNI OSTROST pana Austa?
(Nemcina na to ma jedno krasne slovo:
"Auslieferungsschärfe" podotknu na okraj..)
Je zde nekdo toho nazoru, ze mu "to neholi" a britvu je treba nejdrive odborne nechat nabrousit?
Ja osobne toho nazoru nejsem, ale radeji se zeptam.
Dale bych chtel poprosit Kolegu PetraS o zverejneni fotek z mikroskopu toho ostri tech Britev, jestli se mu podarilo je vyfotit.
Vsem Vam tedy vzdy preji luxusni oholeni s kvalitnimi britvami Ralf Aust, ktere po nas doufejme jednou zdedi nasi synove.
S pranim pekneho podzimniho vikendu
L.