Jak to tak čtu, tak navrhuji Petra i jeho paní Jitku naklonovat. To by bylo technicky proveditelné, ale jak naklonovat kameny? V tom tápu. Já je obdivuji, protože to co dělají, je řehole.
Vidím to na sobě, jak něco v dobré víře naslibuji a jak potom, s vyplazeným jazykem jako maxipes Fík, se snažím vyhovět.
Trpělivost, gentlemenové, přináší růže, ale někdy i fousy. Buďme trpěliví, alespoň bude co holit
Petře, Tobě i Tvé paní Jitce hodně zdraví
Dotazy na PetraS
Re: Uspěchaná doba
Díky Ivánku za soucítění a povzbuzení při práci.
Kdo zkusil a poznal, tak ví co Břitvy vezmou času, trpělivosti a mnohdy i zdraví...
Nebýt pomoci Jituš, tak jsem ztracený. Všechna foto z mikroskopu jsou jen díky její trpělivé a mravenčí práci a spousta další práce kolem balení, expedování, třídění, ukládání zakázek a díky její úžasné paměti, máme přehled kdy, kde, co, kam, no prostě je to můj anděl strážný a už umí jedním mrknutí do mikroskopu poznat o Břitvě tolik věcí, že mně až udivuje.
Zdravíme, Jituš a Petr.
Kdo zkusil a poznal, tak ví co Břitvy vezmou času, trpělivosti a mnohdy i zdraví...
Nebýt pomoci Jituš, tak jsem ztracený. Všechna foto z mikroskopu jsou jen díky její trpělivé a mravenčí práci a spousta další práce kolem balení, expedování, třídění, ukládání zakázek a díky její úžasné paměti, máme přehled kdy, kde, co, kam, no prostě je to můj anděl strážný a už umí jedním mrknutí do mikroskopu poznat o Břitvě tolik věcí, že mně až udivuje.
Zdravíme, Jituš a Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Nejhorší na tom je ten boj, na jedné straně srdce a nedočkavost z prvního vlastnoručního oholení břitvou, jelikož břitva z výroby nic moc... Na druhé straně rozum a vědomí toho, že Petr je jediný člověk na tu kopu břitevníků, který dělá své služby v tak exkluzivní kvalitě. Jak si pamatuji citát J.A. Komenského: Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest.
Jen já se nemůžu, fakt nemůžu dočkat, až se dotknu tím geniálním ostřím tváře.
Už mlčím a klaním se až k zemi před takovými lidmi, jako je Petr a Jituš, byť nemám tu čest je znát osobně.
Jen já se nemůžu, fakt nemůžu dočkat, až se dotknu tím geniálním ostřím tváře.
Už mlčím a klaním se až k zemi před takovými lidmi, jako je Petr a Jituš, byť nemám tu čest je znát osobně.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Zdravím PetraS,
za žádnou cenu nebyl nůj příspěvek zamýšlen jako nějaké pobízení jsem rád, že ještě někdo dělá práci na kvalitu a ne pouze na čas a množství! Věřím, že na kvalitu se vyplatí kor u takových věcí, které mohou být na celý život. Jak psal libor, ta nedočkavost je strašná ale o to víc, se člověk může těšit a následně si to užít.
Přeji ať jde práce od ruky, ale ne na úkor zdraví a rodiny!
S pozdravem
P.S.
Omylem jsem založil nové vlákno, chtěl jsem dát pouze příspěvek do Dotazy na PetraS. Byl to můj první příspěvek a nejsem zrovna technický typ. Klidně vlákno přesuňte nebo smažte ať tu moje chyba nenarušuje konzistentnost fóra.
Edit Petr - přesunul jsem dotazy sem.
za žádnou cenu nebyl nůj příspěvek zamýšlen jako nějaké pobízení jsem rád, že ještě někdo dělá práci na kvalitu a ne pouze na čas a množství! Věřím, že na kvalitu se vyplatí kor u takových věcí, které mohou být na celý život. Jak psal libor, ta nedočkavost je strašná ale o to víc, se člověk může těšit a následně si to užít.
Přeji ať jde práce od ruky, ale ne na úkor zdraví a rodiny!
S pozdravem
P.S.
Omylem jsem založil nové vlákno, chtěl jsem dát pouze příspěvek do Dotazy na PetraS. Byl to můj první příspěvek a nejsem zrovna technický typ. Klidně vlákno přesuňte nebo smažte ať tu moje chyba nenarušuje konzistentnost fóra.
Edit Petr - přesunul jsem dotazy sem.
Re: Dotazy na PetraS
Prosím PetraS o kontakt, poslední info ohledně mojí břitvy mám z 27.8., od té doby nic, na emaily nereaguješ, ve spamu nic nemám, telefonní číslo na tebe také nemám.
Petr Braha (smazány kontaktní údaje)
Petr Braha (smazány kontaktní údaje)
Naposledy upravil(a) peb1 dne 07 úno 2018, 12:06, celkem upraveno 2 x.
Ahoj Petře,
odpovězeno emailem.
odpovězeno emailem.
Zdravím Petra
mám malý dotaz, pokud jsi v probírání mailu došel k datu 12. 10. měl by tam být mail ode mě, neztratil se někde?
Dík
nedočkavý Libor
mám malý dotaz, pokud jsi v probírání mailu došel k datu 12. 10. měl by tam být mail ode mě, neztratil se někde?
Dík
nedočkavý Libor
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Díky Libore za připomenutí,
už jsem odpověděl emailem.
už jsem odpověděl emailem.
Zdravím Petra,
poprosím o odpoveď na mail ohľadom remeňa, ktorý som si objednal. Vopred ďakujem
S pozdravom Adam G.
poprosím o odpoveď na mail ohľadom remeňa, ktorý som si objednal. Vopred ďakujem
S pozdravom Adam G.
Konečně jsi se ozval - díky.
Ostatní na emailu.
Ostatní na emailu.