Záleží na tom co od holení čekáš.
Pokud zvolíš vhodné žiletky, dočkáš se velmi kvalitního oholení.
Edwin Jagger DE89,
Re: Edwin Jagger DE89,
Očekávám příjemné oholení bez nějakých nepříjemných pocitů, které zatím zažívám u plastovýho bagra od Wilkinsona
Například holení proti srsti na krku se mi nedaří, nevím, jestli je to nedostatečnou přípravou vousů, jejich tvrdostí, bagrem, žiletkou, nebo něčím jiným. To jsem doufal, že by mohla vyřešit břitva.
Například holení proti srsti na krku se mi nedaří, nevím, jestli je to nedostatečnou přípravou vousů, jejich tvrdostí, bagrem, žiletkou, nebo něčím jiným. To jsem doufal, že by mohla vyřešit břitva.
Tak břitva zpravidla vyřeší valnou většinu problému s holením.
Co se týče tvých nepříjemností s holením Wilkkinsonem, tak problémových oblastí by mohlo být, jak píšeš více.
Těžko se to takhle od klávesnice odhaduje.
Co se týče tvých nepříjemností s holením Wilkkinsonem, tak problémových oblastí by mohlo být, jak píšeš více.
Těžko se to takhle od klávesnice odhaduje.
Jasně, můj problém je, že nad břitvou pořád přemýšlím, dostal jsem ji darem a nejsem si jí úplně jist, ale to snad přejde, až si našetřím na nabroušení a na řemen. Snad splní moje očekávání
Díky
Díky
-
Radgost :mojou kartou sa dá platit
Jsem teď na cestách a připojuji se jen mobilem. Ozvu se až se vrátím.
Michale, pokud máš platební kartu se kterou můžeš platit po internetu, tedy požádej někoho ze svého okolí o asistenci při nákupu.
@Kolegove administratori:
Prave jsem zjistil, ze tema Edwin Jagger DE 89 je zde pod tim stejnym jmenem 2x
Zde a tady: viewtopic.php?f=69&t=1589
I kdyz tenhle prvni prispevek jse spis jen dotaz kde a jak to koupit.
Presto se zeptam: Nebylo by lepsi tyhle 2 stejne temata sloucit v jedno? At to tady je pekne prehledne..
Diky. L.
PS: Eventuelne taky trochu promazat..
Presto se zeptam: Nebylo by lepsi tyhle 2 stejne temata sloucit v jedno? At to tady je pekne prehledne..
Diky. L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Co jsem slysel tak slucovani vlaken je pekny opruz s rizikem vzniku chyb v databazi. Lepe by asi bylo ukoncit toto
vlakno odkazem na vlakno puvodni a uzamknout ho, ale samo je vylucne na adminovi jak se s tim popere
vlakno odkazem na vlakno puvodni a uzamknout ho, ale samo je vylucne na adminovi jak se s tim popere
Podle popisu se ve vedlejším vlákně diskutuje o typu Edwin Jagger DE87Wiking píše:@Kolegove administratori:
Diky. L.
Offtopic bude promazán