Nivea holící krém (modrá tuba)

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Zamčeno
PavelK

Nivea holící krém (modrá tuba)

Příspěvek od PavelK »

Tak jsem přátelé vyzkoušel holící krám od značky Nivea (tmavě modrá tuba) a musím NEdoporučit. Velmi špatně se s ním pracuje a na to, že nebyl rozhodně nejlevnější, jsem zklamán.
Keso

Re: Nivea holící krém (modrá tuba)

Příspěvek od Keso »

Mne sa osobne s nim velmi dobre pracuje, vytlacim kusok do misky a spravim penu. Akurat to pouzivam len so starou (umelou) stetkou nakolko obsahuje silikon co nici jazveca.
ps. ale pouzitie bagr
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

Pánové, co takhle tady připsat úplný raport o tom jak se vám s Nivea krémem pracovalo, jeho vlastnosti, pěnivost
a třeba i složení ingrediencí ze kterých ho vyrobili.

Dále připsat i negativa tohoto krému, co se vám zdá na něm špatné, proč vám nesedl apod...
Ať se i my ostatní poučíme ;)

Případné foto by taky nebylo na škodu, jsou lidé kteří třeba neví o čem je řeč a rádi by nakoukli.
V noci slyším i vousy růst
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Ke kremu NIVEA reknu za me osobne jen 2 veci.
1.) Produkty se silikony nechavam dale lezet v regale, at si tam lezi tak dlouho, nez jejich vyrobce pochopi, ze takhle to nejde.
2.) Produkty jejichz reklamy me psychicky deptaji na kazdem kroku ZASADNE NEKUPUJI, a to ani ve sleve :lol:
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Zamykám pro duplicitu.

viewtopic.php?f=92&t=219
Zamčeno

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“