Ahoj, sorry, asi moj mail umrel niekde na ceste. O ziletky mam, samozrejme, zaujem. O 5 minut checkni mailbox.
Vdaka za trpezlivost.
Skupinovy nakup ziletek Derby?
Re: Skupinovy nakup ziletek Derby?
OK.
Odepsal jsem Ti.
Odepsal jsem Ti.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Předán balíček pro kolegu z Prahy včera. Děkuji všem kdo se zastavili na pokec, bylo to fajn.
Dík Wikingovi za zajištění nákupu a Monsovi (a Zipinovi) za dopravu a předání.
Skupinovy nakup ziletek Derby?
Rad bych zde velice podekoval Wikingovi za bezprecedentni ochotu pri porizeni a zaslani ziletek - doslo v poradku a moc se tesim na pouziti i vyzkouseni dvou pribalenych krabicek ziletek.
Jeste jednou diky!
Jeste jednou diky!
Mě také nezbývá než poděkovat. ludwo díky!!!!!
uz sa tesim ake budu odozvy. Ja som poprosil svokra aby doniesol derby ziletky priamo z turecka ked tam bol na sluzobke. Doniesol asi 10 balickov, zial ale musim povedat ze mne sa zdaju byt horsie ako Perma-Sharp ci dokonca Astra Platinum (strojcek merkur 34c)
Tak ja nejsem takovy pokusnik jako Wiking, ale potom, co jsem pouzival obycejne Astry, jsem zkusil Feather, ale musim rict, ze kdyz jsem potom vyzkousel Derby, tak jsem s nimi byl spokojenejsi. Proto jsem ted velmi privital Wikingove vlastni ochotu dovezt je za krasnou cenu.
Ono to bude imho velmi individualni - tezko hodnotit nejak objektivne.
Kdyz porovnam u sveho holeni tyto druhy ziletek, co jsem zkusil, tak oproti Featherum a Derby jsou Astry takove nijake (jeste jsem nezkousel ty, co jsem si bral od Wikinga navic), Feather byly sice ostre, ale z nejakeho duvodu mi holeni s nimi nebylo prijemne (mel jsem pocit, jako by tahaly, ale mozna spis svuj pocit jen nedokazu popsat). Derby byly ziletky ostre na dostatecny pocet oholeni a holeni s nimi bylo pro mne velmi prijemne - pocitove jako by clovek vzal na hladke kuzi kreditni kartu a jen si s ni sundal penu.
Ono to bude imho velmi individualni - tezko hodnotit nejak objektivne.
Kdyz porovnam u sveho holeni tyto druhy ziletek, co jsem zkusil, tak oproti Featherum a Derby jsou Astry takove nijake (jeste jsem nezkousel ty, co jsem si bral od Wikinga navic), Feather byly sice ostre, ale z nejakeho duvodu mi holeni s nimi nebylo prijemne (mel jsem pocit, jako by tahaly, ale mozna spis svuj pocit jen nedokazu popsat). Derby byly ziletky ostre na dostatecny pocet oholeni a holeni s nimi bylo pro mne velmi prijemne - pocitove jako by clovek vzal na hladke kuzi kreditni kartu a jen si s ni sundal penu.
škoda, že jsem se nezaregistroval dřív Příště bych se taky přidal a Derby vyzkoušel
Tak, Gentlemani,
v patek jsem odeslal posledni 2 zasilky Derby (Honda s Vousacem dohromady, neb jsou sousede a Keyboo)
Jeste zde jsou 3 kolegove, kterym poslu jejich zasilku po 6.12. (Pedrosjan, Nitensenki, QuistUsDeus) a Hans z Brna dostane vse osobne okolo 31.12.
Pokud jsem se zmylil, opravte me.. diky.
Timto povazuji z me strany tenhle nakup za ukonceny.
Tesi me pochopeni vsech ze jsem nebyl napr schopen poslat vsem 20 lidem vse zaraz, neb nemam doma 2 sekretarky
nybrz jsem pro to potreboval asi tyden ci dva..
Osobne mam rad skupinove nakupy nebot se tam da usetrit, ale to baleni a chozeni na postu s balickama je (pro me osobne) silene namahave...
Dalsi skupinovy nakup neplanuji drive nez za rok
Diky za pochopeni.. Neco objednat a predat nekde v hospode u piva ci na nejakem srazu je pro me mnohem jednodussi.
Ale i tak jsme to vsichni zvladli.
Preji vzdy fajnove oholeni s tema Derby.. mozna by jste pak mohli vsichni nekde napsat kolik oholeni v prumeru s tema ziletkama zvladnete. Ja tak 5-7. Je zde nekdo komu vydrzi mene nez 5 oholeni?
Jasny ze kazdy mame jine vousy az draty, takze zajiste nekdo bude trochu extremni a vydrzi mu mene a druhemu zase dele.
Ale jako prumer by tech 5 oholeni melo byt fakt minimum, si myslim ja.
Tak zatim, panove. Preji vzdy excelentni oholeni.
Wiking
v patek jsem odeslal posledni 2 zasilky Derby (Honda s Vousacem dohromady, neb jsou sousede a Keyboo)
Jeste zde jsou 3 kolegove, kterym poslu jejich zasilku po 6.12. (Pedrosjan, Nitensenki, QuistUsDeus) a Hans z Brna dostane vse osobne okolo 31.12.
Pokud jsem se zmylil, opravte me.. diky.
Timto povazuji z me strany tenhle nakup za ukonceny.
Tesi me pochopeni vsech ze jsem nebyl napr schopen poslat vsem 20 lidem vse zaraz, neb nemam doma 2 sekretarky
nybrz jsem pro to potreboval asi tyden ci dva..
Osobne mam rad skupinove nakupy nebot se tam da usetrit, ale to baleni a chozeni na postu s balickama je (pro me osobne) silene namahave...
Dalsi skupinovy nakup neplanuji drive nez za rok
Diky za pochopeni.. Neco objednat a predat nekde v hospode u piva ci na nejakem srazu je pro me mnohem jednodussi.
Ale i tak jsme to vsichni zvladli.
Preji vzdy fajnove oholeni s tema Derby.. mozna by jste pak mohli vsichni nekde napsat kolik oholeni v prumeru s tema ziletkama zvladnete. Ja tak 5-7. Je zde nekdo komu vydrzi mene nez 5 oholeni?
Jasny ze kazdy mame jine vousy az draty, takze zajiste nekdo bude trochu extremni a vydrzi mu mene a druhemu zase dele.
Ale jako prumer by tech 5 oholeni melo byt fakt minimum, si myslim ja.
Tak zatim, panove. Preji vzdy excelentni oholeni.
Wiking
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)