Pasta PUMA
Pasta PUMA
Máte někdo zkuženosti s pastou od fy. Puma messer? Prodává se jako tvrdá zelená cihlička o rozměru 1x1x3 cm, zabalená ve zlatém papírku s nápisem "extrafein" a logem pumy.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Re: Pasta PUMA
Na zahraničních fórech si na ni nikdo ani nestěžuje, ani nevychvaluje. Řekl bych, že bude takový standard.
Osobně půjdu do oxidu chromičítého.
Na jednom webu jsem četl srovnání jednoho nadšence, který porovnával několik brusných past.
Byly tam pasty DOVO, PUMA, Thiers-Issard a nějaké další a nejlépe z toho vyšel čistý oxid chromu.
Osobně půjdu do oxidu chromičítého.
Na jednom webu jsem četl srovnání jednoho nadšence, který porovnával několik brusných past.
Byly tam pasty DOVO, PUMA, Thiers-Issard a nějaké další a nejlépe z toho vyšel čistý oxid chromu.
No.3 PUMA Pasta Extrafein
snad jediná fotka této pasty na internetu (:-D) :
foto mojí pasty (zbyla pouze nalepená etiketa pro kontrolu):
Tuto pastu jsem taktéž zakoupil v železářství a nožířství Renesance (Moskevská ul.).
Její barva je zelená, prodávaná cca 75,-Kč/kus o rozměrech 1,3x1,3x3,7cm. Konzistence je "modelínovitá", nikoli "tvrdá", jak tu milý kolego uvádíš.
Nanášení na řemen je ucházející, užívám k obtahování (na malém napínáku) po červené dovo pastě, před černou. Nepovedlo se mi jí však tak dobře vsáknout do řemene fénem jako dovo pasty. Vše je zatím ještě ve formě vývinu
Áve!
foto mojí pasty (zbyla pouze nalepená etiketa pro kontrolu):
Tuto pastu jsem taktéž zakoupil v železářství a nožířství Renesance (Moskevská ul.).
Její barva je zelená, prodávaná cca 75,-Kč/kus o rozměrech 1,3x1,3x3,7cm. Konzistence je "modelínovitá", nikoli "tvrdá", jak tu milý kolego uvádíš.
Nanášení na řemen je ucházející, užívám k obtahování (na malém napínáku) po červené dovo pastě, před černou. Nepovedlo se mi jí však tak dobře vsáknout do řemene fénem jako dovo pasty. Vše je zatím ještě ve formě vývinu
Áve!
Břitva je krásná i zákeřná jako život - stačí nepozornost a není cesty zpět.