Edwin Jagger Imitation Ivory Chatsworth Safety/DE razor
Pred pár dňami mi prišiel tento báger, čo sa týka spracovania je oproti môjmu 34C na vyššej úrovni. Chrómovanie bezchybné, tak isto detaily a rúčka dotiahnuté do konca. Videl som v niektorom vlákne, že bol problém v šróbiku, myslím zle nabiehal do závitu - tak tu je všetko úplne v poriadku dobre som to skontroloval. Testujem ho len krátku dobu, nemôžem robiť nejaké závery, jediné mínus pre mňa zatiaľ dĺžka rukoväte, ale to je problém mňa a nie strojčeka jednoducho si na to musím zvyknúť.
Prikladám odkaz na officiálnych GB stránkach:
http://www.theenglishshavingcompany.com ... 5|user||41|
Edwin Jagger IVCSR
Edwin Jagger IVCSR
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Re: Edwin Jagger IVCSR
Moc pěkný kousek, taky hmotnost je dobrá.
Co že ti vadí na té rukojeti ?
Co že ti vadí na té rukojeti ?
V noci slyším i vousy růst
- Slovak Boy
Tak to ti závidím, že skrutka je OK, ja som ju musel rozchodiť a teraz to chodí, ale je veľmi veľká vôľa medzi závitmi.
Kde si ho kupoval? Vieš ho porovnať napríklad s Merkurmi? Alebo s Muehle?
Čo sa dĺžky rukoväte týka, to si zvykneš,.
Kde si ho kupoval? Vieš ho porovnať napríklad s Merkurmi? Alebo s Muehle?
Čo sa dĺžky rukoväte týka, to si zvykneš,.
Čo sa týka rukoväte, tak ja som zvyknutý na cestovnú verziu Merkuru 34C tam je kratučká, používal som ho 3 roky každý druhý deň, preto to bol skok o dobrých pár centimetrov. Tiež znatelný rozdiel vo váhe ako si písal.
Kupoval som ho na upravse.cz, porovnanie akurát z Merkurom, a plastovým Wilkinsonom. Dal som do neho žiletku Feather, takže keď sa po xx oholení otupí dám tam žiletku wilkinson a porovnám .
Kupoval som ho na upravse.cz, porovnanie akurát z Merkurom, a plastovým Wilkinsonom. Dal som do neho žiletku Feather, takže keď sa po xx oholení otupí dám tam žiletku wilkinson a porovnám .
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Jde o zvyk. Na druhé straně tobě se bude snadněji zvykat na delší ručku, než někomu kdo přejde
s delší ručky na kratší.
Tam bych to viděl jako problém.
Při delší ručce to chce akorát najít jiný úhel sklonu hlavy bagru a hlavně pamatovat na to, že
se změnilo těžiště. Při té hmotnosti strojku = netlačit.
Hmotnost hlavy si spolu s ostřím žiletky poradí s vousy sama. ( to je ale šroubovaná věta )
s delší ručky na kratší.
Tam bych to viděl jako problém.
Při delší ručce to chce akorát najít jiný úhel sklonu hlavy bagru a hlavně pamatovat na to, že
se změnilo těžiště. Při té hmotnosti strojku = netlačit.
Hmotnost hlavy si spolu s ostřím žiletky poradí s vousy sama. ( to je ale šroubovaná věta )
V noci slyším i vousy růst
Gratuluju k pěknému strojku. Popravdě, jediné, co umí Merkur dobře je rádlování na ručkách.
Proč jsi vlastně volil jak volil, když jsi zvyklý na krátkou ručku 34C? U mě je to střídavé. Poslední 2 měsíce mám asi raději kratší a lehčí ručku
Proč jsi vlastně volil jak volil, když jsi zvyklý na krátkou ručku 34C? U mě je to střídavé. Poslední 2 měsíce mám asi raději kratší a lehčí ručku
- Slovak Boy
Neviete niekto telefónne číslo na upravse.cz? Nikde ho tam nemajú uvedené.
Bohužel, ani na účtu na razítku nic.
asi by to chtělo pod jiné téma.
I když tel.číslo zatím nepotřebuji,začal bych hledat z dostupných zdrojů na internetu.
Uprav se je e-shop bez zveřejněného tel kontaktu (to již víme).
Provozovatelem e-shopu je fy B.fly, s.r.o. Brno,bohužel také bez veřejného tel kontaktu, ale objednané zboží lze osobně vyzvednout u fy AGORAS,s.r.o. a tam jsem tel spojení našel.
Potraviny +420 544 216 905 obchodní aktivity +420 544 216 551
popřípadě na www.cisla-emaily.cz lze zdarma zaslat SMS všem operátorům s příslušným dotazem.
Možná, že mé informace budou k ničemu, ale alespoň jsem se snažil kolegovi pomoci.
Budete-li úspěšný, dejte všem vědět. To by byl pech, aby snad jeden jejich pracovník neměl telefon.
I když tel.číslo zatím nepotřebuji,začal bych hledat z dostupných zdrojů na internetu.
Uprav se je e-shop bez zveřejněného tel kontaktu (to již víme).
Provozovatelem e-shopu je fy B.fly, s.r.o. Brno,bohužel také bez veřejného tel kontaktu, ale objednané zboží lze osobně vyzvednout u fy AGORAS,s.r.o. a tam jsem tel spojení našel.
Potraviny +420 544 216 905 obchodní aktivity +420 544 216 551
popřípadě na www.cisla-emaily.cz lze zdarma zaslat SMS všem operátorům s příslušným dotazem.
Možná, že mé informace budou k ničemu, ale alespoň jsem se snažil kolegovi pomoci.
Budete-li úspěšný, dejte všem vědět. To by byl pech, aby snad jeden jejich pracovník neměl telefon.
Na upravse.cz telefon take nemam, ale nikdy jsem ho nepotreboval ac objednavam pomerne casto. Obchod zastoupeny panem Blechou a dalsim clovekem, nepamatuji si jmeno funguje perfektne na emailove konverzaci, odpovidaji obratem, dokonce i hodne pozde vecer. Vzdy ochotne a okamzite. Predesilam, ze chvalim naprosto bezelstne a uprimne. S obchodem nemam nic spolecneho jsem jen zakaznikem a vazim si zpusobu a prozakaznickeho chovani tohoto eshopu.
Sorry za offtopic.
Sorry za offtopic.
Living on the edge.