ono jde i o to, že při holení se odstraní i mastný film na pokožce a otravné látky se mnohem rychleji vstřebávají i vlásečnicemi podrážděné pokožky. Mazáci na vojně už byli vojenských řádů znalí a věděli, že dva dny před zaměstnáním s otravnými látkami se vojáci nemají holitmeliss2a píše:Au, samé bolestné zkušenosti. Tento jev lze vysvětlit tak, že kromě vousů (chlupů, vlasů, jakýchkoliv "chlupatých" pokožkových derivátů) si člověk odškrábe i svrchní odumřelé šupinky kůže - dle použité síly samozřejmě i ty živé. A jak se bezprostředně poté kůže více prokrví, začne rudnout, popř. pálit.
Mě zase jednou napadlo oholit se narychlo...po 5-ti letech výhradného používání udělátoru jménem elektrický epilátor jsem se rozhodla oškrábnout nohy žiletkou. Narychlo znamenalo nasucho, bez pěny či jen namočení. Žiletka nebyla z nejostřejších. A ruce už zapomněly, jak přiměřenou použít sílu. Výsledkem byla kůže bez chloupků, ale rudá, popraskaná, oteklá a nepěkně pálící. Poučila jsem se, už to opravdu takhle dělat nebudu
Krerak jsem se zraČil...
Re: Krerak jsem se zraČil...
671 grains of diplomacy-.50 BMG
mám nový malinký přírůstek (snad ho sem už vystavím:) díky zvědavosti a pozornosti svého drahého, a tak jsem si řekla, že jej nabrousím. Pižlám si, pižlám, upatlaná od oleje, vybírám vlasy a zkouším. Pořád to není ono. A jak tak držím vlas mezi prsty, netrefím se. Vlas zůstal celý, ale palec jsem si rozřízla hned dvakrát, z toho na druhém místě i kus nehtu a i na ukazováček zbylo. Kuš práce, na to, abych se pořezala je to ostré dost, ale nechtěný porost si snad mám vykusovat zuby či co a tak tu lamentuji nad vlastní (ne)šikovností a krvácím si do klávesnice
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
Mě to čeká - dříve nebo později.
A to jako co? To okusování porostu nebo krvácení do klávesnice?
671 grains of diplomacy-.50 BMG
To, že se dříve nebo později fiknu do prstu.
Vzhledem k tomu, že se břitvami nejenholím, ale také je renovuju, brousím, ostřím atd. je pravděpodobnost fiknutí do prstu poměrně vysoká.
Vzhledem k tomu, že se břitvami nejenholím, ale také je renovuju, brousím, ostřím atd. je pravděpodobnost fiknutí do prstu poměrně vysoká.
-
Koukám že nejsem jedinej šikovnej, před pár dny jsem prováděl vlasou zkoušku a lup břitva se mi zasekla do prstu cca 4 mm hluboko do nehtu. Akorát sem neměl kroupy na plotně
Břitva je mečem svobody...
Vážení kolegové,
podle množství prolité krve, vypadá Břitevnická společnost na opravdové milovníky "ostrého řezu".
podle množství prolité krve, vypadá Břitevnická společnost na opravdové milovníky "ostrého řezu".
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
To proto aby se o nás dalo říci že jsme "ostří hoši"(a jedno "ostré děvče")
U nás se říká že nešikovný maso musí pryč,tak bych si z toho nedělal hlavu předem. Co upadne to zahoď,Radgost píše:
Mě to čeká - dříve nebo později.
aby to nikdo nepoznal.
Non est viri timere sudorem
Krví zpečetěná láska je na celý život. Kdo by se rozloučil s láskou, které jsme odpustili, že nás tak tak hluboko zranila, a ještě ji mazlili aby měla ještě větší schopnost zraňovat. Možná, že je to jeden důvod proč je Břitva rodu ženského.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.