Koupě sady MÜHLE
-
Re: Koupě sady MÜHLE
Děkuji za tip, zkusím se tam podívat.
nožířství Victory na Chodově, celkem slušně zásobené, myslím že i ty sady od Muhle tam byly...
-
Dobře děkuji, zkusím.
Dobré ráno Nitene,
tak jsem se tu moc nedozvěděl.
Koupil jsi si tedy prosím tu sadu nebo ne? Ptám se protože mám také k ní nakročeno. Ale popravdě chtěl jsem tu s jasanovým dřevem.
Uvažoval jsem, že když neseženu sadu se stojánkem tak vše koupím samostatně.
holící štětec Nr. 81 H 220:
výhoda střední velikosti uzel 21 mm pravý jezevec.
holící štětec Nr. 21 H 220:
syntetika Black Fibre, velikost M uzel 21 mm
no a holící strojek ten se mi líbí díky jasanovému dřevu. Co je, pro mě, ale důležitější tak je hlava holícího strojku. (používá se ve jiných strojcích a jiných značkách) tak proto ten dotaz.
Nejdříve jsem měl nakročeno k holícímu strojku Parker 65r
Ten jsem nakonec zavrhl, protože jsem jej v CZ nesehnal.
Ale jak jsem psal je pro mě důležitá hlava holícího strojku a také kvalita holící štětky.
takže jsem se vrátil k tomuhle:
Nr. R 220 SR
RYTMO - safety razor
Prosím kdo k tomu má co pozitivního či negativního říci ať napíše.
Jde mi o informace ohledně výdrže závitu a také jaké žiletky máte v té hlavici vyzkoušené. Sám ujíždím na zelených Astrách a jsem s nimi spokojený. Až pojedu na dovču tak mám v plánu sehnat čepelky polsilver, od každého jednu krabičku.
Takže jde mi také o to jak se v tom žiletky chovají.
O to dřevo se nebojím. Budu to mazat nějakým "udělátkem" na dřevo. To se optám při zakoupení.
Kde budu kupovat zatím nevím. Jezdím často do Prahy tak buď tam nebo směrem na Drážďany. Tam také jezdím.
Jinak jsem z Ústí nad Labem. Tady nic moc není.
Díky za informace
David
tak jsem se tu moc nedozvěděl.
Koupil jsi si tedy prosím tu sadu nebo ne? Ptám se protože mám také k ní nakročeno. Ale popravdě chtěl jsem tu s jasanovým dřevem.
Uvažoval jsem, že když neseženu sadu se stojánkem tak vše koupím samostatně.
holící štětec Nr. 81 H 220:
výhoda střední velikosti uzel 21 mm pravý jezevec.
Kód: Vybrat vše
http://www.muehle-shaving.com/shop/intro/rytmo/shaving_brushes/1/rytmo___shaving_brush/255/256/81_H_220
syntetika Black Fibre, velikost M uzel 21 mm
http://www.muehle-shaving.com/shop/intro/rytmo/shaving_brushes/1/rytmo___shaving_brush/255/256/21_H_220
Nejdříve jsem měl nakročeno k holícímu strojku Parker 65r
http://www.safetyrazor.com.au/parker-65r-safety-razor.html
Ten jsem nakonec zavrhl, protože jsem jej v CZ nesehnal.
Ale jak jsem psal je pro mě důležitá hlava holícího strojku a také kvalita holící štětky.
takže jsem se vrátil k tomuhle:
Nr. R 220 SR
RYTMO - safety razor
http://www.muehle-shaving.com/shop/intro/rytmo/razors/1/rytmo___safety_razor/255/257/R_220_SR
Jde mi o informace ohledně výdrže závitu a také jaké žiletky máte v té hlavici vyzkoušené. Sám ujíždím na zelených Astrách a jsem s nimi spokojený. Až pojedu na dovču tak mám v plánu sehnat čepelky polsilver, od každého jednu krabičku.
Takže jde mi také o to jak se v tom žiletky chovají.
O to dřevo se nebojím. Budu to mazat nějakým "udělátkem" na dřevo. To se optám při zakoupení.
Kde budu kupovat zatím nevím. Jezdím často do Prahy tak buď tam nebo směrem na Drážďany. Tam také jezdím.
Jinak jsem z Ústí nad Labem. Tady nic moc není.
Díky za informace
David
David a jeho žiletky
-
Ahoj,
já jsem nakonec byl na Národní, milé a ochotné dámy tam obsluhují. Není problém objednat, vyzkoušet atd. Ceny sice trochu vyšší, ale za servis v kamenném obchode s zaplatit musí, a tady ti ho dají.
Nakonec jsem přes ebay koupil strojek Gillette adjustable slim black, plánuji koupě Gillette adjustable fatboy.
Podle očekávání luxusní záležitost.
Přeji dobrou volbu
N.S.
já jsem nakonec byl na Národní, milé a ochotné dámy tam obsluhují. Není problém objednat, vyzkoušet atd. Ceny sice trochu vyšší, ale za servis v kamenném obchode s zaplatit musí, a tady ti ho dají.
Nakonec jsem přes ebay koupil strojek Gillette adjustable slim black, plánuji koupě Gillette adjustable fatboy.
Podle očekávání luxusní záležitost.
Přeji dobrou volbu
N.S.
Ahoj NitenSenki,
tak díky za info. Já se sháním po informacích ohledně sady Muhle liscio v designu jasanového dřeva. Chtěl bych verzi s miskou. Tak zatím zjišťuji jaká je tam hlava. Nechtěl bych hlavu ze strojků Merkur, protože ta mi nesedí. Strojek jsem zkusil. Ale co jsem se různě dočítal na fórech v ameru a anglii tak je tam základní hlava z Merkuru. Takže ještě přemýšlím nad holícím strojkem jiné značky, kde není hlava z Merkuru.
Uvidíme.
David
tak díky za info. Já se sháním po informacích ohledně sady Muhle liscio v designu jasanového dřeva. Chtěl bych verzi s miskou. Tak zatím zjišťuji jaká je tam hlava. Nechtěl bych hlavu ze strojků Merkur, protože ta mi nesedí. Strojek jsem zkusil. Ale co jsem se různě dočítal na fórech v ameru a anglii tak je tam základní hlava z Merkuru. Takže ještě přemýšlím nad holícím strojkem jiné značky, kde není hlava z Merkuru.
Uvidíme.
David
David a jeho žiletky