Kde koupit holící strojek typu shavetta ?
Kde koupit holící strojek typu shavetta ?
Zdravim.Chtěl bych se zeptat zda-li je někde v Praze k sehnání holící strojek typu shavetta.Je to něco mezi holícím strojkem a břitvou .Dřív než začnu holení břitvou tak bych si chtěl pořídit tohle.Předem děkuju za odpovědi.Tomáš P.
Re: Kde koupit holící strojek typu shavetta ?
Shavetta..začínal jsem s ní. Pár příspěvků o ní tu je, a věř mi, že je lepší začít raděj Břitvou. Jinak na Aukru běžela dražba Astry, což je Shavetta na nepůlené, klasické žiletky.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Já si shavettu na vyzkoušení objednal za pár kaček v číně. Sice dlouho trvá než přijde, ale pokud mi nebude vyhovovat (zatím 2 oholení a vyhovuje), tak mi nebude líto ji zahodit.
to že jsi paranoidní ještě neznamená že po tobě nejdou ...
pacatom : Nazdar, jednu mám a jestli chceš, tak ji s tebou rád vyměním třeba za 2 krabičky nějakých žiletek, se kterýma nemám zkušenost. Obrázky najdeš tady : viewtopic.php?f=2&t=1541
Edit Radgost
Toto patří do SZ
Prispevek bude smazán.
Edit Radgost
Toto patří do SZ
Prispevek bude smazán.
Ľudia, trhá mi to oči, je to shavette, ak už chcete českoslovenčiť, tak píšte aspoň šaveta
Já s ní taky začínám a není to nejhorší. Čekám až moje břitvy půjdou k Mistrovi na broušení. Myslím, že se s ní alespoň naučím jak břitvu držet, ale mohu se samozřejmě plést. Nemám s čím srovnávat.