Tu Muhle http://www.muehle-shaving.com/shop/clas ... /099_K_256 dokonce mam a ta je skládaná ručně a nezastřižená.
Boker je podle popisu eshopu taky nezastřihovaná ... říká to text
je vyrobena ze 100% jezevčích štětin, které jsou vázané podle délky chlupů
nemělo by smysl jí skládat podle délky chlupů a pak zastřihnout do požadovaného tvaru.
Štětka na holení MÜHLE
Re: Štětka na holení MÜHLE
Děkuji Vám pánové za informace.No a na tu Muhle říkáš Atere co,je to dobrý kup,nebo je i lepší volba za ty peníze?Díky
Já jsem s tou Muhle po zhruba 2 měsících spokojený. Je to malý uzela a to mam rád. Oproti syntetice Muhle (Silvertip Fibre) je hrubší a trochu píchá do tváře, ale co mam druhou Muhle (uzel 21) tak se po čase používání ojela a už nepíchá. Jestli je to výhodná koupě nevím, nejsem na štětky odborník a všechny mam od Muhle + jednu přes deset let starou syntetiku.
Ten odkaz na tu stetku (nahore) ukazuje peknou sttku, ale je treba vedet ze je to jen 19mm.
Ja mam jednu Mühle 19mm takovou tu skladaci cestovni, a nenecham na ni dopustit, a na vsechny cesty si ji beru ssebou, uz jen z toho duvodu ze v te dute rucce daji skvele pasovat ziletky (kdyz nekam letim letadlem jen s kabinovym zavazadlem)
Ale na doma by me to asi bylo trosku maly, tech 19mm uzlicek. Ale je to vse o zvyku.
Dalsi fakt je, ze firma Mühle je velmi solidni, v pripade reklamace (jednou se nekomu stalo ze stetka stale poustela chlupy tak ji reklamoval) ma zakaznik vzdy pravdu, dostane bez reci novy produkt a jeste solidni slevovy kupon na dalsi nakup.
Takove jednani se zakaznikem neni ve vsech firmach samozrejmosti.
Ja mam jednu Mühle 19mm takovou tu skladaci cestovni, a nenecham na ni dopustit, a na vsechny cesty si ji beru ssebou, uz jen z toho duvodu ze v te dute rucce daji skvele pasovat ziletky (kdyz nekam letim letadlem jen s kabinovym zavazadlem)
Ale na doma by me to asi bylo trosku maly, tech 19mm uzlicek. Ale je to vse o zvyku.
Dalsi fakt je, ze firma Mühle je velmi solidni, v pripade reklamace (jednou se nekomu stalo ze stetka stale poustela chlupy tak ji reklamoval) ma zakaznik vzdy pravdu, dostane bez reci novy produkt a jeste solidni slevovy kupon na dalsi nakup.
Takove jednani se zakaznikem neni ve vsech firmach samozrejmosti.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ahoj kolegové,
chtěl bych se Vás zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s štětkou která má štětiny Silvertip Fibres®.
Zajímalo by mě porovnání oproti klasickému jezevci.
Děkuji za odpovědi
chtěl bych se Vás zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s štětkou která má štětiny Silvertip Fibres®.
Zajímalo by mě porovnání oproti klasickému jezevci.
Děkuji za odpovědi
@tomas_: Já jí mam a v porovnání s jezevcem (silvertip) je mnohem jemnější, měkčí, pokud jde o výrobu pěny tak to je srovnatelný s jezevcem. Díky tomu, že je měkčí jí nemam moc rád na delší vousy (cca 5mm), na to je lepší pravý jezevec.
takže by jsi mi ji doporučil v porovnání s obyčejným jezevcem? ( nemyslím silvertip to už je asi někde jinde)
..všechno chce svý. Mám od Mühle 091K257.. a velká spokojenost. Na delší vous ale neomylně sahnu po starém Tweezermanovi, který mi pěnu dopraví ke kůži o dost rychleji. Rozdíl kvality člověk pozná, ale nebral bych to až tak vážně. Když máš lacinější a po čase přejdeš na lepší, budeš jí umět líp ocenit..ater píše:na delší vousy
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.