Zdravím,
tak jsem taky šel do jezevčice Balea. Trochu podražila - 192,-Kč. Dneska jsem ji vyzkoušel a naprosté nadšení. Proti štětce od Rossmanna absolutní luxus. Vždy, když jsem četl o šlehačkové pěně, přemýšlel jsem, co dělám špatně. Po dnešku už nic neřeším. Pěna krásná a podle toho taky vypadalo holení. Paráda. A to jsem se holil žiletkou Wilkinson po 12. Co mě trochu zarazilo, že po oholení a vypláchnutí mi štětka nesmrdí, ale má lehounký odér Barbuchy, je tam cítit ještě něco ale sotva znatelně. Uvidím, až uschne a znovu ji namočím. Ručka se mi docela dobře drží, takže ji možná časem vyměním, ale spěchat na to nebudu.
Štětka DM balea jezevec
Re: Štětka DM balea jezevec
Není dobr ani zel bůh kanálů Lomikel.
A to bylo prvni oholeni s touhle stetkou?
Ja si tedy pamatuji, ze moje Balea byla citit alespon 10 oholeni, kdyz ne vic.. a to jsem ji mezitim vypral dokonce nekolikrat v mydle s jelenem atd..
Nic nepomohlo, jen cas dokazal ten "oder" odstranit
PS: Jen takova malickost na okraj: Aby Te nahodou nenapadlo ji vyprat v samponu, to by nebylo dobre, nektere sampony obsahuji silikony a ona by pak zle penila!!!
Ja si tedy pamatuji, ze moje Balea byla citit alespon 10 oholeni, kdyz ne vic.. a to jsem ji mezitim vypral dokonce nekolikrat v mydle s jelenem atd..
Nic nepomohlo, jen cas dokazal ten "oder" odstranit
PS: Jen takova malickost na okraj: Aby Te nahodou nenapadlo ji vyprat v samponu, to by nebylo dobre, nektere sampony obsahuji silikony a ona by pak zle penila!!!
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Jo, to bylo první oholení. Před tím jsem ji napěnil synkovým pubescentním mýdlem proti beďarům. Ale to by mělo být přírodní (je od nějakých "domácích mýdelnic"). Ta štětka smrděla i po tomto namydlení a byl to puch. Po oholení už je lehká příjemná vůně Barbuchy a proplachoval jsem ji fakt poctivě. Tak nevím. Jedině snad že díky tvrdé vodě nebylo propláchnutí úplně dokonalé, ale s tím nic nenadělám. Uvidíme, jak pěna bude příště.
Není dobr ani zel bůh kanálů Lomikel.
Zdravím pánové, už delší dobu pokukuji po holení bagrem a dnes jsem s konečně rozhodl. A jelikož moje drahá drahá polovička potřebovala něco v DM, tak jsem se tam mrknul na věci na holení. A mám tuto štětku. Měli tam za 99,- světlou, co vypadala jako jezevec, ale není a za 199,- jezevce. Je tmavší, takže méně kvalitní, ale i tak myslím lepší než umělá vlákna. Jelikož se dnes bagrem budu holit poprvé ( je mi 40 let ) doufám, že nebudu samá jizva . Jinak se mi štětka líbí a už se nemůžu dočkat.
Holení bagrem je pro mne novou vášní.
Tak Tě tu vítáme a doufám, že holení proběhlo v pořádku a spokojeně. Je vidět inflace, já jí před necelými 4 roky kupoval za 179Kč.
Díky za přivítání. Dopadlo to ... super. Jen jedno malé říznutí, ale oholení je mnohem hladší než s machem3. Štětka je jemná, až jsem byl překvapen. Ještě koupit kvalitnější mýdlo nebo krém na holení a není co řešit. Myslím, že jsem se stal obětí nové vášně.
Holení bagrem je pro mne novou vášní.
Lidi když jsem se před měsícem začal zoušet holit bagrem, zakoupil jsem štětku od SPOKARU za 199,- Kč a nemohu si stěžovat! Už jste o ní slyšeli ? Mě překvapilo že spokar něco takového dělá
prikladam obrazek toho jezevce o kterem je rec
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Protože tehdy bylo důležité vonět tak na cca 4 - 6 metrů. Při vstupu do autobusu, dámy na zadních sedadlech musely hned zaregistrovat, že elegán je oholen.
A aby veci nebyly tak jednoduche, dnes jsem videl v DM v Praze na Tylaku jinou variantu: graficky lehce odlisne baleni, napisy krom jednoho stejne - misto Extra Soft Effect oznacena jen Soft. Ve stejnem fochu, asi za stejnou cenu; treba nekdo casem vyzkousi. Bud uplne nove nebo naopak starsi provedeni. Fotka je z Amazonu.
(Pokud uz to tady bylo omlouvam se, necetl jsem cele vlakno.)
(Pokud uz to tady bylo omlouvam se, necetl jsem cele vlakno.)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Musím říci, že DM v tom má stále poněkud nepořádek a rozhodně nedoporučuji řídit se jejich radami a cedulkami s cenovkou... Důslední čtenáři fóra už vědí, jak má jezevec z DM vypadat, ale neznalý člověk lehce zpláče nad výdělkem.
Ještě než jsem začal do hloubky studovat zdejší fórum a šel tam pro novou štětku, uzřel jsem ony dvě štětky ve dvou přihrádkách označené úplně obráceně. Dokonce i na svých stránkách mají popisy špatně:
http://tinyurl.com/kj5hyjh
http://tinyurl.com/m5kouys
Aby toho nebylo málo, uviděl jsem tam dokonce i pootevřenou krabičku od jezevčice, ve které byla ta umělá Ani prodavačka mi moc nepomohla - nevěděla vůbec nic
Nakonec, jelikož jsem v Baleu neměl moc velkou důvěru, jsem usoudil, že raději za něco, co mi možná nebude vyhovovat, vyhodím 99 Kč než 189. Vzal jsem tedy štětku z přihrádky 99, na pokladně mi naúčtovali 189 a já odešel domů s pocitem ublíženosti
Teprve po hledání dalších informací jsem zde na fóru zjistil, že jsem udělal jednu z nejužitečnějších "chyb" svého života S tou bídou, jakou jsem používal do té doby, se to nedá srovnat, a i já mohu potvrdit, že po několika málo oholeních přestala moje jezevčice naprosto pouštět chlupy a já jsem s ní velmi spokojen.
Ještě než jsem začal do hloubky studovat zdejší fórum a šel tam pro novou štětku, uzřel jsem ony dvě štětky ve dvou přihrádkách označené úplně obráceně. Dokonce i na svých stránkách mají popisy špatně:
http://tinyurl.com/kj5hyjh
http://tinyurl.com/m5kouys
Aby toho nebylo málo, uviděl jsem tam dokonce i pootevřenou krabičku od jezevčice, ve které byla ta umělá Ani prodavačka mi moc nepomohla - nevěděla vůbec nic
Nakonec, jelikož jsem v Baleu neměl moc velkou důvěru, jsem usoudil, že raději za něco, co mi možná nebude vyhovovat, vyhodím 99 Kč než 189. Vzal jsem tedy štětku z přihrádky 99, na pokladně mi naúčtovali 189 a já odešel domů s pocitem ublíženosti
Teprve po hledání dalších informací jsem zde na fóru zjistil, že jsem udělal jednu z nejužitečnějších "chyb" svého života S tou bídou, jakou jsem používal do té doby, se to nedá srovnat, a i já mohu potvrdit, že po několika málo oholeních přestala moje jezevčice naprosto pouštět chlupy a já jsem s ní velmi spokojen.