Ahoj vážení kolegové,
skutečně jsem plně vytížený a fofor mám nekonečný. Pracuji každý den a postupně zpracovávám zakázky.
Všem Vám děkuji za Vaši obrovskou trpělivost. Těch emailů na které se snažím odpovídat je též hojně a také se někdy podívejte na čas kdy jsem Vám odepisoval. Možná to napoví, jak vypadá pracovní den okolo Vašich Krásek. Někdy nestihnu na všechny emaily odpovědět a pak se stane, že to vypadá jako bych přestal komunikovat. Není tomu tak, jen prostě je toho moc.
Díky za pochopení a zdravím Vás, Petr.
Ohlasy na broušení a renovace Břitev - PetrS
Re: Ohlasy ohledně broušení a renovace Břitev - PetrS
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Nově nabroušená břitva
Ahoj Petře
Děkuji za báječně nabroušenou břitvu Dovo, holí krásně. Přeji mnoho zdaru při Tvé náročné práci.
Karel
Děkuji za báječně nabroušenou břitvu Dovo, holí krásně. Přeji mnoho zdaru při Tvé náročné práci.
Karel
Přeji Ti Karle spoustu spokojených oholení a stále dobré ostří.
Zdravím, Petr.
Zdravím, Petr.
Zdravím Vás přátelé!
Dnes jsem obdržel krásně zrenovované břitvy po pradědovi přímo z rukou Mistra Petra. Samozřejmě jsem nevydržel a hned se jal holit a musím říci, skvostné. Podotýkám, že jde o moje první holení břitvou vůbec. Nebylo sice 100% do hladka, to mi mé obavy nedovolili, ale výsledek na 98% blížící se výsledku bagru. Jen s menším podrážděním!
Děkuji Petře za úžasnou práci a pocity spojené s holením břitvou, které tak můžu nyní zažívat spolu s Vámi i já, navíc umocněné vědomím, že jde o stejné břitvy, které držely ruce generací přede mnou.
To čekání stálo za to.
Děkuji
Ondra
Dnes jsem obdržel krásně zrenovované břitvy po pradědovi přímo z rukou Mistra Petra. Samozřejmě jsem nevydržel a hned se jal holit a musím říci, skvostné. Podotýkám, že jde o moje první holení břitvou vůbec. Nebylo sice 100% do hladka, to mi mé obavy nedovolili, ale výsledek na 98% blížící se výsledku bagru. Jen s menším podrážděním!
Děkuji Petře za úžasnou práci a pocity spojené s holením břitvou, které tak můžu nyní zažívat spolu s Vámi i já, navíc umocněné vědomím, že jde o stejné břitvy, které držely ruce generací přede mnou.
To čekání stálo za to.
Děkuji
Ondra
Tvé čekání Ondro,
bylo opravdu velmi dlouhé a tak Ti děkuji za obrovskou trpělivost.
Tvé pocity z prvního holení Tě budou už stále provázet při každém dalším holení a nahoře se usmívají Ti, jež se stejným nástrojem zažívali stejnou radost když se první holení podařilo. Dosáhnout cíl je důležité, ale mnohdy cesta bývá ten nejkrásnější zážitek... a s holením to je velmi podobné.
Přeji Ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
bylo opravdu velmi dlouhé a tak Ti děkuji za obrovskou trpělivost.
Tvé pocity z prvního holení Tě budou už stále provázet při každém dalším holení a nahoře se usmívají Ti, jež se stejným nástrojem zažívali stejnou radost když se první holení podařilo. Dosáhnout cíl je důležité, ale mnohdy cesta bývá ten nejkrásnější zážitek... a s holením to je velmi podobné.
Zdravím, Petr.
-
Už i ke mě se vrátili nabroušené a zrenovované břitvy. Můžu se opět zdokonalovat při holení břitvou, bylo to jako krok zpátky začít se holit bagrem, když břitva nebyla k dispozici.
Díky Petře za precizní a kvalitní práci. Vít
Díky Petře za precizní a kvalitní práci. Vít
Ahoj Vítku,
jsem rád, že už máš své Krásky doma a jsi s nimi spokojený.
Ta doba co byly od Tebe pryč byla dlouhá, ale teď už se budete navzájem vychutnávat.
Zdravím, Petr.
jsem rád, že už máš své Krásky doma a jsi s nimi spokojený.
Ta doba co byly od Tebe pryč byla dlouhá, ale teď už se budete navzájem vychutnávat.
Zdravím, Petr.
Chtěl bych moc poděkovat Petrovi za velmi kvalitní nabroušení břitvy a nádherně provedený řemen.
Už se těším na první oholení . (Dnes jsem se už bohužel ráno oholil bagrem) . Zkoušel jsem vlas a ten upadne jen se ostří dotkne.
Už se těším na první oholení . (Dnes jsem se už bohužel ráno oholil bagrem) . Zkoušel jsem vlas a ten upadne jen se ostří dotkne.
Ahoj Míro,
jsem moc rád, že jsi spokojený. Přeji Ti spoustu hladkých oholení, jemné obtahování a stále dobré ostří.
Zdravím, Petr.
jsem moc rád, že jsi spokojený. Přeji Ti spoustu hladkých oholení, jemné obtahování a stále dobré ostří.
Zdravím, Petr.
Chci podědovat petrovi za nabroušení mé krásky je jako nová. Perfektní práce. Obdržel jsem i řemen a ten je též excelentní. Děkuji