Vážení Kolegové!
Pod stromeček jsem dostal krém na holení -Super-Max ULTIMATE (s mentolem, aloe vera, vitamínem E a tea tree oil). Pro mě je to neznámá značka, ale na youtube jsem našel několik reklamních videí této firmy a ke svému údivu jsem zjistil, že se zřejmě jedná o světově známou firmu, která vyváží žiletky, jednorázové holící strojky, pěny a krémy na holení do celého světa. Občas i já osobně narazím v obchodě na výrobky této značky, hlavně jednorázové holící strojky a pěny na holení ve spreji, ale ještě jsem nikdy žádný jejich výrobek nevyzkoušel.
Tento krém na holení jsem vyzkoušel prozatím pouze jednou a musím napsat, že se s tímto krémem dá celkem slušně oholit, nedráždil mě, ale húře pěnil.
Až mi dojde Barbus Sport, tak ho určitě více vyzkouším a dále zde napíši své hodnocení a pocity při použití tohoto krému na holení.
Cena je okolo 40,-Kč za 100 gramovou tubu.
Výrobce je : FRESHUP COSMETICS Ltd, Varna Bulharsko.
Distributor je : SUPERMAX, Barcelona Španělsko.
Složení: AQUA, MYRISTIC ACID, STEARIC ACID, PALMICIT ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, GLYCERIN, SORBITOL, BORIC ACID, SODIUM TETRABORATE, ALOE BARBADENSIS, PARFUM, MENTHOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA, TOCOPHERYL ACETATE, BENZYL SALICYLATE , LIMONENE, HEXYL CINNAMAL.
Děkuji Vám za pozornost.
Krém na holení-Super-Max ULTIMATE (s mentolem).
-
Krém na holení-Super-Max ULTIMATE (s mentolem).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Krém na holení-Super-Max ULTIMATE (s mentolem).
Krém Super Max Ultimate jsem vloni vyzkoušel. Místy zarudlá kůže na tváři a to pálení, že by nevinná složka BORIC ACID? Celý obsah krému jsem pak podaroval želvičkám Ninja v kanálu.
Už mi doma zbývá jen Barbus a kalafuna se zvonečkem na čuníka.
U nás v obchodě nic lepšího kromě pěnových sprejů není, takže už jen na netu.
Už mi doma zbývá jen Barbus a kalafuna se zvonečkem na čuníka.
U nás v obchodě nic lepšího kromě pěnových sprejů není, takže už jen na netu.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.