Skupinovy nakup kosmetiky cerven 2014
Re: Skupinovy nakup kosmetiky cerven 2014
Ona tady byla řeč o tom, že se bude objednávat i holící mýdlo Arko ?
V noci slyším i vousy růst
Protože kdyby ano, tak bych si kelímek taky vzal.
ahoj wikingu
prosím o objednání :
1x http://www.calani-seifenmanufaktur.de/e ... /Sh-BL-100
1x http://www.calani-seifenmanufaktur.de/e ... ucts/CH-RS
+ 1 balení šeříkové Haci Sakir
platba předem na tvůj účet, předání osobní v Liberci.
děkuju
prosím o objednání :
1x http://www.calani-seifenmanufaktur.de/e ... /Sh-BL-100
1x http://www.calani-seifenmanufaktur.de/e ... ucts/CH-RS
+ 1 balení šeříkové Haci Sakir
platba předem na tvůj účet, předání osobní v Liberci.
děkuju
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, mám dotaz. Uskuteční se vůbec tenhle nákup ? Celkem na ty věci spoléhám.
V jednoduchosti je síla a v důslednosti hrdost !
Jelikož to zařizuje Wiking tak si dovolím tvrdit, že na 100% ano.
Holení bagrem je pro mne novou vášní.
Vazeni Kolegove.
Omlouvam se ze jsem Vas vsechny nechal tak nelidsky dlouho cekat.
Posledni 2 tydny jsem mel jednu sluzebni jizdu za druhou, prace od rana do vecera. Zivot hodny nejakeho prislusnika nomadskeho kmene.
V dobe kdyz mnozi z Vas byli v Ostrohu na srazu, jsem ja byl v Brne, tak blizko, ale presto jsem tam nezvladnul dojet, pri volnu od 22:00 do 6:00 by to nemelo smysl.. Pri tech mych vyjezdech jsem obvykle v pracovnim nasazeni od rana do vecera.
Zacnu tedy tak:
Mam 2 zpravy. Jednu dobrou a jednu spatnou
Ta spatna: Moje jizda do Berlina se odklada na neurcito, snad nekdy na podzim/zimu 2014.
Tudiz mydla Haci sakir zatim nejsem schopen obstarat. Z tohoto duvodu musim ten nakup v Berline Z R U S I T !
Nicmene ta dobra zprava je: U Calani samozrejme objednam, a sice co nejdrive. Do konce tohoto tydne Vam vsem odepisu soukromou zpravu (SZ), potvrdime si kdo co chtel, no a PRISTI TYDEN to vse objednam..
Takze kdo si co objednal u firmy Calani, tak to dostane, odhadem tak do 25. cervna 2014! to bude mit doma.. Zalezi samozrejme jak rychle mi to poslou. Ale vzhledem k tomu ze u Calani jsem objednaval jiz nekolikrate, zatim me jeste nikdy nezklamali. Tudiz zustanu optimisticky.
Takze doufam ze jsem vas vice potesil nez zklamal a do konce tohoto tydne mate VSICHNI ode me SZ.
Diky za pochopeni..
Omlouvam se ze jsem Vas vsechny nechal tak nelidsky dlouho cekat.
Posledni 2 tydny jsem mel jednu sluzebni jizdu za druhou, prace od rana do vecera. Zivot hodny nejakeho prislusnika nomadskeho kmene.
V dobe kdyz mnozi z Vas byli v Ostrohu na srazu, jsem ja byl v Brne, tak blizko, ale presto jsem tam nezvladnul dojet, pri volnu od 22:00 do 6:00 by to nemelo smysl.. Pri tech mych vyjezdech jsem obvykle v pracovnim nasazeni od rana do vecera.
Zacnu tedy tak:
Mam 2 zpravy. Jednu dobrou a jednu spatnou
Ta spatna: Moje jizda do Berlina se odklada na neurcito, snad nekdy na podzim/zimu 2014.
Tudiz mydla Haci sakir zatim nejsem schopen obstarat. Z tohoto duvodu musim ten nakup v Berline Z R U S I T !
Nicmene ta dobra zprava je: U Calani samozrejme objednam, a sice co nejdrive. Do konce tohoto tydne Vam vsem odepisu soukromou zpravu (SZ), potvrdime si kdo co chtel, no a PRISTI TYDEN to vse objednam..
Takze kdo si co objednal u firmy Calani, tak to dostane, odhadem tak do 25. cervna 2014! to bude mit doma.. Zalezi samozrejme jak rychle mi to poslou. Ale vzhledem k tomu ze u Calani jsem objednaval jiz nekolikrate, zatim me jeste nikdy nezklamali. Tudiz zustanu optimisticky.
Takze doufam ze jsem vas vice potesil nez zklamal a do konce tohoto tydne mate VSICHNI ode me SZ.
Diky za pochopeni..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ahoj Wikingu,
rád bych rozšířil svou objednávku u Calani. Kamarád projevil zájem o 2ks holících mýdel Calani. Můžeš prosím přidat do seznamu 1x holící mýdlo Earl grey a 1ks holící mýdlo Malabar.
Dohromady prosím o objednání:
Calani:
* 2x šamponové mýdlo "Blue Legend"
* 1x After shave balsam Purissima 100ml
* 1x mýdlo na holení Malabar
* 1x mýdlo na holení Earl Grey
Moc Ti děkuju
J.
rád bych rozšířil svou objednávku u Calani. Kamarád projevil zájem o 2ks holících mýdel Calani. Můžeš prosím přidat do seznamu 1x holící mýdlo Earl grey a 1ks holící mýdlo Malabar.
Dohromady prosím o objednání:
Calani:
* 2x šamponové mýdlo "Blue Legend"
* 1x After shave balsam Purissima 100ml
* 1x mýdlo na holení Malabar
* 1x mýdlo na holení Earl Grey
Moc Ti děkuju
J.
Living on the edge.
Dobre rano, Kolegove.
Tak uz to mam sepsano kdo co pozaduje, no, neni toho az tak moc myslel jsem ze to bude horsi. (To tim ze odpadly ty mydla Haci sakir.. hmm.. )
Vyskytnul se maly problem, a sice ze to šamponové mýdlo "Blue Legend"
momentalne jeste zraje, a neni prave ted prodejne.
Takze jsme napsal meila firme Calani aby mi sdelili od kdy s tim mydlem muzu pocitat.
Odpoved, ktery by mela prijit snad uz dnes zde zverejnim.
Takze vas budu prubezne informovat..
no, a jak jsem slibil, nejpozdeji tento tyden v nedeli VSEM napisu SZ, a pristi tyden muzeme objednat, OK?
Vse je v poradku..
L.
Tak uz to mam sepsano kdo co pozaduje, no, neni toho az tak moc myslel jsem ze to bude horsi. (To tim ze odpadly ty mydla Haci sakir.. hmm.. )
Vyskytnul se maly problem, a sice ze to šamponové mýdlo "Blue Legend"
momentalne jeste zraje, a neni prave ted prodejne.
Takze jsme napsal meila firme Calani aby mi sdelili od kdy s tim mydlem muzu pocitat.
Odpoved, ktery by mela prijit snad uz dnes zde zverejnim.
Takze vas budu prubezne informovat..
no, a jak jsem slibil, nejpozdeji tento tyden v nedeli VSEM napisu SZ, a pristi tyden muzeme objednat, OK?
Vse je v poradku..
L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Prosim POZOR!
Firma Calani mi prave sdelila, ze Samponove mydlo BLUE LEGEND momentalne zraje a k dispozici bude asi za 3 tydny.
Takze co ted? Jsou nasledujici moznosti:
Nejblizsi nahradou by mohlo byt tohle samponove mydlo "Marocke Jablko"
http://www.calani-seifenmanufaktur.de/e ... ts/Sh-MA-S
Poprosim bych zajemce kterych se to tyka, aby mi sdelili zda si preji 3 tydny pockat, nebo vezmou to marocke jablko jako nahradu nebo svuj pozadavek na Blue Legend zrusi.
Dekuji. L.
Firma Calani mi prave sdelila, ze Samponove mydlo BLUE LEGEND momentalne zraje a k dispozici bude asi za 3 tydny.
Takze co ted? Jsou nasledujici moznosti:
Nejblizsi nahradou by mohlo byt tohle samponove mydlo "Marocke Jablko"
http://www.calani-seifenmanufaktur.de/e ... ts/Sh-MA-S
Poprosim bych zajemce kterych se to tyka, aby mi sdelili zda si preji 3 tydny pockat, nebo vezmou to marocke jablko jako nahradu nebo svuj pozadavek na Blue Legend zrusi.
Dekuji. L.
Já nemám problém 3 týdny počkat. Ale pokud většina bude na objednávku spěchat, tak bych bral i náhradu.
Gillette Super Adjustable(Black Handle Super Adjustable 1976),Rockwell 6C,Merkur Future,brzy Rockwell Model T Razor
Mýdlo:Klar Kabinett,Dusy kabinett
Po holení:Windsor,VPH"da Marco"
Žiletky:PermaSharp,Derby
GILLETTE FUSION pohřben a zapomenut.
Mýdlo:Klar Kabinett,Dusy kabinett
Po holení:Windsor,VPH"da Marco"
Žiletky:PermaSharp,Derby
GILLETTE FUSION pohřben a zapomenut.