Hezký večer přeji pánové.
Přinesl jsem Vám okázat co se mi povedlo vyhandlovat.Na inzerci byla děsně nafocená a právě možná proto si ji nikdo nekoupil.
Tak jsem si řekl buď a nebo...
Co když se zadaří a bude to parádní kousek do sbírky.
Naštěstí se zadařilo a již při rozbalení dopisové obálky,v níž chuděra přišla,jsem si nemohl vynahrát/vynadívat.
Jen nikde nemohu dohledat výrobce a to dokonce ani na britských stránkách né vše je na krčku čitelné.Snad někdo budete vědět i tak?
Ještě dotaz k pánům řemeslníkům-kolik práce bude na odrezení čepele?Zuby nejsou tak strašné jako u "Španělky z chléva",avšak stejně se jim i tahle krásnka nevyhla.
K tomu ještě střenka je na odpis o tom není pochyb.
http://jyxo.info/uploads/BF/bf899c6b171 ... f9b11b.jpg
http://jyxo.info/uploads/15/1547f8344c1 ... 85431f.jpg
Kráska kterou nikdo nechtěl.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kráska kterou nikdo nechtěl.
Nejsem sice odborník v tomto oboru, ale pár železných věcí jsem odrezoval kyselinou citronovou.
Udělej si roztok mezi 2-10%, ohřej to, kovovou část krásky do toho ponoř a nech působit.
POZOR: Zanechá to ale tmavou až černou patinu.
Můžeš zkusit taky Coca-Cola. V té je celkem dost kyseliny fosforečné. To bude taky fungovat.
Určitě bych to nerýpal mechanicky.
Udělej si roztok mezi 2-10%, ohřej to, kovovou část krásky do toho ponoř a nech působit.
POZOR: Zanechá to ale tmavou až černou patinu.
Můžeš zkusit taky Coca-Cola. V té je celkem dost kyseliny fosforečné. To bude taky fungovat.
Určitě bych to nerýpal mechanicky.
Následkem "chemického odrezování" vznikají mnohonásobně vyšší problémy s návratem čepele k původnímu stavu, právě díky oné "patině". Kdo ji někdy zkusil odstranit a snažil se dát čepeli původní vzhled, tak ví velice dobře o čem mluvím. Pokud nevadí, že se čepel natolik znehodnotí, že už to nejde napravit, tak je to v pohodě, ale pokud se jedná o čepel která je zachovalá a kterou lze dát do pořádku, tak je tento chemický postup nevhodný a bylo by škoda kvalitní čepel zničit.
Jsou dva zaručené způsoby jak dosáhnout toho, aby byly problémy - namočit do roztoku, nebo použít filcový či drátěný kotouč...
Jsou dva zaručené způsoby jak dosáhnout toho, aby byly problémy - namočit do roztoku, nebo použít filcový či drátěný kotouč...
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Pán Vachmajstr, vy ste hlava!
Vidím to na drbačku se smirkem ve vodě.
Bral bych to taky. To smirkování. Nic jinýho.
Vidím to na drbačku se smirkem ve vodě.
Bral bych to taky. To smirkování. Nic jinýho.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Jo, ale začínat od tisícovky a jít výš a výš a s vodou. Šmirgly se dají koupit až do 12 000 zrnitosti...
Pánové a nevěděli by jste něco o datování téhlé krásky a značku která ji vyrobila??
Prohlížím si ty fotky a klobouk dolů před tím co se do nich pustí se smirkem.
Přeji pevné nervy a žádné křeče do prstů
Přeji pevné nervy a žádné křeče do prstů
V noci slyším i vousy růst
Myslíš něco takového ?
A to už jsem dnes mnohem dál a dál...
A to už jsem dnes mnohem dál a dál...