Ty jsi objednal to mýdlo Calani Tulach Ard - Holicí mýdlo s Lanolínem a ovčím mlékem?
Lanolín je vyškvařený tuk z ovčí vlny a jeho vůně je nezaměnitelná, ale vlastnosti nepřekonatelné.
Je pravdou že ne každému sedne jeho vůně.
Skupinovy nakup kosmetiky cerven 2014
Re: Skupinovy nakup kosmetiky cerven 2014
V noci slyším i vousy růst
Balíček včera dorazil i když mi byl přítelkyní zatajen a dán až večer abych čekal na pondělí.
Vůně excelentní, Zatím jsem se pustil do testovaní vzorků. Vše je perfektní. Wikingu moc děkuji za perfektní organizaci. Jsi machr.
Vůně excelentní, Zatím jsem se pustil do testovaní vzorků. Vše je perfektní. Wikingu moc děkuji za perfektní organizaci. Jsi machr.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano ano, ale zjistil jsem, že to opravdu není tak špatné. Nakonec mi zavonělo a vůně se rozléhá kolem poličky v obýváku kde své nádobíčko ukládám na odpočinek.Vousáč píše:Ty jsi objednal to mýdlo Calani Tulach Ard - Holicí mýdlo s Lanolínem a ovčím mlékem?
V jednoduchosti je síla a v důslednosti hrdost !
Dnes dorazil balíček,
mýdla pěkně voní, více budu vědět až večer vyzkouším. Wikingu, děkuji za nákup a skvělou domluvu.
mýdla pěkně voní, více budu vědět až večer vyzkouším. Wikingu, děkuji za nákup a skvělou domluvu.
Dneska jsem taktéž zaskočil na poštu a jelení lůj dorazil v pořádku.
Ještě jednou moc děkuju, Ludwigu!
Ještě jednou moc děkuju, Ludwigu!
II. dil
Dobre rano, gentlemani.
Dovoluji si vam oznamit, ze mydla Blue legend uspesne dozrala a jsou skladem.
Behem dneska (pozde vecer) tem zbyvajicim 4 Kolegum kteri trpelive cekaji napisu SZ tady z fora co a jak a koncem tydne bych objednal.
Dobre rano, gentlemani.
Dovoluji si vam oznamit, ze mydla Blue legend uspesne dozrala a jsou skladem.
Behem dneska (pozde vecer) tem zbyvajicim 4 Kolegum kteri trpelive cekaji napisu SZ tady z fora co a jak a koncem tydne bych objednal.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ahoj Wikingu, kdy se prosím chystáš do Brna? Díky.
Toto patří do SZ. Radgost
Toto patří do SZ. Radgost
Prave jsem poslal zbyvajicim 5 Kolegum SZ tady na foru s instrukcemi
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Dobre dopoledne preji.
Potvrzuji prichod plateb od Kolegu: Merkuchio,Buritos,Yaron,Martin83,Marcuss.
(Kolega Tangue mi zaplati pozdeji osobne v Brne)
Vse jsem prave u Calani objednal!!!
Pocitam s dorucenim ke me ted v patek, a s rozeslanim Vam vsem domu asi pristi tyden v pondeli, takze v utery popr. nejpozdeji ve stredu to budete mit doma.
Jakmile mi vonavy balicek dorazi domu, budu vas zde informovat verejne v tomhle vlakne a upresnim den odeslani.
Pekny uterni den vam vsem..
L.
Potvrzuji prichod plateb od Kolegu: Merkuchio,Buritos,Yaron,Martin83,Marcuss.
(Kolega Tangue mi zaplati pozdeji osobne v Brne)
Vse jsem prave u Calani objednal!!!
Pocitam s dorucenim ke me ted v patek, a s rozeslanim Vam vsem domu asi pristi tyden v pondeli, takze v utery popr. nejpozdeji ve stredu to budete mit doma.
Jakmile mi vonavy balicek dorazi domu, budu vas zde informovat verejne v tomhle vlakne a upresnim den odeslani.
Pekny uterni den vam vsem..
L.