CELLA - Crema da Barba All´Olio di Mandorla
Prekladatel italstiny zrovna nejsem, ale tohle jeste prelozit dokazu: "Cella - krem na holeni s mandlovym olejem"
Tohle italske mydlo na holeni je podivuhodne uz svou konzistenci, o hodne mekkci nez jakakoliv jina mydla co znam, ale zase o trochu tvrdsi nez krem na holeni v tube.
Uz pri odsroubovani vicka a pricichnuti se cloveku temer zamota hlava nad omamnou , a dost silnou mandlovo-marcipanovou vuni.Jak se pozdeji ukaze, pri naslehani peny se sila vune pomerne zredukuje, a to je dobre, protoze tohle by bylo moc.
Inu nabiram na konec prstu kus mydla velikosti posledniho clanku malicku, vkladam do vodou vyhrate porcelanove misky a za pomoci trosky vody a jezevce z nej behem minuty vysleham excelentni penu. Husta jak slehacka, mnozstvi ze by vystacilo na 3 ksichty. Priste vezmu trosku min mydla. Prijemna, a uz ne tak silna vune se line celou koupelnou.
Pri holeni nepocituji ani paleni, ani nic neprijemneho, a po holeni nemam nikde ani cerveny flicek.
Zmekcovani vousu taky funguje skvele.
At premyslim jak premyslim, nenachazim na tomhle mydle na holeni sebemensi minus, a to me tesi, nebot se znovu ukazuje, ze nejdrazsi nemusi byt zakonite nejlepsi.
Cena za 150gr. je 5,85€, coz je necelych 150,-KC. To je myslim si velmi solidni cena!
Jsem potesen, ze narod, ktery neumi hrat fotbal, neumi varit pivo a krome Ferrari nedokaze vyrobit solidni auto je schopen vytvorit takove excelentni mydlo
Nezbyva mi nez se rozloucit pozdravem "Viva Italia" a kratkym vtipem:
"Co udela Ital kdyz vyhraje mistrovstvi sveta ve fotbale?"
???
Odpoved " Vypne Playstation , zhasne svetlo a jde spat"
Ludwig
Cella - Crema da Barba All´Olio di Mandorla
Cella - Crema da Barba All´Olio di Mandorla
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Re: Cella - Crema da Barba All´Olio di Mandorla
Vyzkoušel jsem tento přípravek na holení. Překvapil mne svou výraznou vůní. Dokonalá a hustá pěna.
No prostě paráda. Doporučuji všem, byl jsem velmi spokojen.
No prostě paráda. Doporučuji všem, byl jsem velmi spokojen.
Ludwigu, Ty by ses mel psanim beletrie zivit! Moc pekna recenze.
Ahoj Wiking sledujem rád tvoje články a uprimne gatulujem prežívam to spolu s tebou ,len tak dalej.
Britva je nástroj Gentlemana
Na Wikingovo doporucenie som si Cellu zakupil, minimalne kvoli peknemu tegliku.
Vona samotneho kremu mi pripomenula detstvo, moc prijemna a ked sa minie, kupim ho zase. Proste laska na prve pricuchnutie
Vona samotneho kremu mi pripomenula detstvo, moc prijemna a ked sa minie, kupim ho zase. Proste laska na prve pricuchnutie
Musím konstatovat že asi mýdla Cella-třeba i toto-viewtopic.php?f=92&t=1149 se pokud se to přežene s horkou vodou v pěnotvoru vyznačují jistou "padavostí" pěny ,co se tedy stává mně.Prostě ne zase tak horká voda,ale to není nic nového ,již jsme to tu probírali.. Jinak perfekt mýdlo.
MERKUR Solingen - 37 001
Tak jsem včera domydlil Cellu v teglíku a musím souhlasit, že to je super mýdlo.
Voní krásně po mandlích, pleť je po použití krásně hladká a nikde nic nestahuje ani nesvědí.
Zpočátku mně nešla vyšlehat hustá pěna v misce, ale pak jsem mydlil přímo na tvář a bez problému. Připadlo mně, že čím bylo v misce míň mýdla, tak jakoby se pěna dělala líp (nebo už jsem věděl jak na to ).
Za sebe doporučuji a kdybych neměl nakoupeno jiná mýdla, jdu do něho zase.
Voní krásně po mandlích, pleť je po použití krásně hladká a nikde nic nestahuje ani nesvědí.
Zpočátku mně nešla vyšlehat hustá pěna v misce, ale pak jsem mydlil přímo na tvář a bez problému. Připadlo mně, že čím bylo v misce míň mýdla, tak jakoby se pěna dělala líp (nebo už jsem věděl jak na to ).
Za sebe doporučuji a kdybych neměl nakoupeno jiná mýdla, jdu do něho zase.