Podzimní setkání břitevníků v jeskyni (2009)
Re: Podzimní setkání břitevníků Mikulov
Nemám sice sucháčka, ale starý Jaka Brand zakoupený ještě za totality. Velkou cihlu Rozsutce už jsem v Mikulově prezentoval
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Kluci je to setkání veřejné ,neboje to akce "profíků"? Rád bych se něco přiučil.
Jestliby to šlo.
Jestliby to šlo.
Non est viri timere sudorem
odhadoval bych, že je to setkání pro všechny ty, které zajímá o Břitvách každá maličkost
Břitva je krásná i zákeřná jako život - stačí nepozornost a není cesty zpět.
jjj svobada volby
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Co z jednoho cloveka muze udelat profika?
Dofam, ze to setkani je i pro normalni desperaty at tam mam co delat a ne jenom chodit s ocima a hubou dokoran.
Dofam, ze to setkani je i pro normalni desperaty at tam mam co delat a ne jenom chodit s ocima a hubou dokoran.
Profík v Břitvaření již podle mého názoru v pravém slova smyslu vymizel, poněvadž ho považuji za mistra Holiče, který s Břitvou usíná a i se probouzí, je s ní v neustálém kontaktu a považuje jí za svůj denní chléb, kterému rozumí.
V nynějších dobách bych řekl, že profík je znalec, který nashromáždil dostatek informací, jeho zápal nepolevil a v Břitvě vidí tu omšelou slávu století minulých.
Uvidím jak na tom budu po finanční stránce a jestli to všechno pobalím, jestli seženu někoho kdo by mě eventuelně odvezl atp., a pak se vyjádřím, kdežto bych vás všechny rád poznal osobně - překvapení není nikdy dosti
Áve
V nynějších dobách bych řekl, že profík je znalec, který nashromáždil dostatek informací, jeho zápal nepolevil a v Břitvě vidí tu omšelou slávu století minulých.
Uvidím jak na tom budu po finanční stránce a jestli to všechno pobalím, jestli seženu někoho kdo by mě eventuelně odvezl atp., a pak se vyjádřím, kdežto bych vás všechny rád poznal osobně - překvapení není nikdy dosti
Áve
Odvezl odkud?
Byl bych schopen se dostat kamkoli do Prahy..
Přečti si můj příspěvek o stranu zpět!
o.k., ozvu se, doufám, že se nikdo nepřihlásí dřív...