Díky za přání a trpělivost.
Zdravíčko mám po dnešní povinné kontrole u paní Srdcařky ouředně zkontrolované a tak opět pokračuji v práci.
Jituš je mi obrovským pomocníkem a andělem strážným. Veškeré fotky z mikroskopu, poštovní záležitosti a veškeré umývání a čistění Břitev včetně ukládání a organizování je její prací ale i přesto, že nejsem na všechno sám, tak oba nestíháme ale snažíme se seč nám síly stačí.
Tož fčíl musíme "vydržať" a ono to postupně bude hotové.
Zdravíme, Jituš a Petr.
Dotazy na PetraS
Re: Dotazy na PetraS
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Co vím z komunikace s Mistrem Petrem, tak hodně záleží na tom, zda se u Břitvy provádí jen postavení ostří a nabroušení
nebo je nutná renovace včetně střenek, nýtků a pod.
V druhém případě je samozřejmě fronta čekajících a tím i lhůta dodání delší. Hlavně ať Mistrovi i paní Jituš slouží zdravíčko.
nebo je nutná renovace včetně střenek, nýtků a pod.
V druhém případě je samozřejmě fronta čekajících a tím i lhůta dodání delší. Hlavně ať Mistrovi i paní Jituš slouží zdravíčko.
Zdravím pana PetraS,
již se Vás snažím nějakou dobu kontaktovat, avšak zatím neúspěšně. Snad budu mít víc štěstí tady. Chtěl bych se zeptat jestli umíte z těchto stránek http://www.revisor-solingen.de/html/rar ... schau.html objednat břitvu. Poté samozřejmě nabrousit a zaslat. A jak dlouho by to teoreticky mohlo trvat. Díky za odpověď.
již se Vás snažím nějakou dobu kontaktovat, avšak zatím neúspěšně. Snad budu mít víc štěstí tady. Chtěl bych se zeptat jestli umíte z těchto stránek http://www.revisor-solingen.de/html/rar ... schau.html objednat břitvu. Poté samozřejmě nabrousit a zaslat. A jak dlouho by to teoreticky mohlo trvat. Díky za odpověď.
Ahoj dostyjan,
Břitvy nenakupuji, pouze zaslané Břitvy renovuji a brousím.
Proto je zapotřebí si zakoupit Břitvu a teprve poté mi ji pošli na nabroušení.
Zdravím, Petr.
Břitvy nenakupuji, pouze zaslané Břitvy renovuji a brousím.
Proto je zapotřebí si zakoupit Břitvu a teprve poté mi ji pošli na nabroušení.
Zdravím, Petr.
Ahoj Petře stejně jako kolega se snažím o spojení přes email leč zatím marně. V červnu jsem ti posílal clauberga s prasklými střenkami plus potřeboval nabrousit. Jenom orientačně by mě zajímalo kdy asi můžu břitvu očekávat.
Díky Petr.
Díky Petr.
Ahoj Petkon a všichni kolegové od Krásek,
musel jsem vše předělat na výrobu, protože už mi došlo vše na renovace včetně řemenů a tak každičký den tvořím, vyrábím abych měl vše co nejdříve hotové. Ještě tento týden budu dodělávat co mám rozpracovaného a pak opět zpátky na renovace a broušení. Mějte prosím všichni trpělivost, snažím se seč mi síly stačí ale je toho moc. Už ani na to odpovídání není příliš času...
Nevzdávám to a makám furt kupředu.
Moc díky za pochopení a zdravím, Petr.
musel jsem vše předělat na výrobu, protože už mi došlo vše na renovace včetně řemenů a tak každičký den tvořím, vyrábím abych měl vše co nejdříve hotové. Ještě tento týden budu dodělávat co mám rozpracovaného a pak opět zpátky na renovace a broušení. Mějte prosím všichni trpělivost, snažím se seč mi síly stačí ale je toho moc. Už ani na to odpovídání není příliš času...
Nevzdávám to a makám furt kupředu.
Moc díky za pochopení a zdravím, Petr.
Ahoj, posilal jsem Ti britvu uz vice nez pred rokem, jak jsme na tom?
Dobrý den, brousíte ještě břitvy? žel bohu se s vámi nemohu emailem spojit..Měl bych zájem i o obtahovací řemen. Díky
Ahoj Vector,
postupně vše zpracovávám ale je toho moc a ne vše mám jak bych si se zdravíčkem přál a tak je to někdy trochu zpomalené.
Ahoj Maranzano,
na břitvách pracuji stále, jen jsem měl teď nemocniční výluku, ale už jsem zase doma a tak mi napiš znovu a přidej i nick.
Zdravím, Petr.
postupně vše zpracovávám ale je toho moc a ne vše mám jak bych si se zdravíčkem přál a tak je to někdy trochu zpomalené.
Ahoj Maranzano,
na břitvách pracuji stále, jen jsem měl teď nemocniční výluku, ale už jsem zase doma a tak mi napiš znovu a přidej i nick.
Zdravím, Petr.
Ahoj, chtěl bych od Petra koupit řemen, líbí se mi jeho práce i specifičnost provedení...Existuje ale vůbec nějaká šance, ze by se ozval...Jde mi nyní v podstatě pouze o cenu a termín dodání, abych se mohl rozhodnout....Je vůbec nějaká naděje, ze se ozve? Zkoušel jsem veškeré možné způsoby i opakovaně ale absolutně bez úspěchu... Díky za info...Filip