Dobrý večer,
když už se tu bavíme o tom jaké má kdo balení, přidávám své balení
Bude staršího vydání, ale zato trvanlivé, protože je v kovu. Fotka je z jedné a druhé strany.
Krém je zelený a vůně klasicky totalitní, nezklame
Mýdlo Barbus
Re: Mýdlo Barbus
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Dobré ráno Vousáči,
(DON) to je to nejlepší co mě mohlo potkat
Dnes jdu vyměnit Barbus. Už se těším jak budu vonět jak citronová zmrzlina pajcnutá lesem
Ale krásně se to tu rozjelo fotečkama jednotlivých balení (Drvoštěp).
Fotky od Drvoštěpa jsou super. Ale co jsem koukal tak jsou i v některých e-shopech. Že by nový brand Barbus krému na holení. Jen pro ukázku:
http://www.kupi.cz/sleva/penivy-krem-na-holeni-barbus
Vousáči jsem zvědav jestli to bude ve vnitřku taky zelený Třeba to bude nová verze Barbus mech a vůně lesa
David
Edit 22.10 11:10.
Výměna dokonána. Žádný problém. Prodavačka se zmínila, že je dobré, že to dnes řeším sám Tak toto jsem nekomentoval.
David
(DON) to je to nejlepší co mě mohlo potkat
Dnes jdu vyměnit Barbus. Už se těším jak budu vonět jak citronová zmrzlina pajcnutá lesem
Ale krásně se to tu rozjelo fotečkama jednotlivých balení (Drvoštěp).
Fotky od Drvoštěpa jsou super. Ale co jsem koukal tak jsou i v některých e-shopech. Že by nový brand Barbus krému na holení. Jen pro ukázku:
http://www.kupi.cz/sleva/penivy-krem-na-holeni-barbus
Vousáči jsem zvědav jestli to bude ve vnitřku taky zelený Třeba to bude nová verze Barbus mech a vůně lesa
David
Edit 22.10 11:10.
Výměna dokonána. Žádný problém. Prodavačka se zmínila, že je dobré, že to dnes řeším sám Tak toto jsem nekomentoval.
David
Naposledy upravil(a) david_ul dne 15 úno 2015, 17:24, celkem upraveno 1 x.
David a jeho žiletky
Zdravím pánové
Začínám se holit tak jak by se mělo a sic už mám nějaké věci nakoupeny, tak se mi do rukou dostanou až o vánocích. Někde jsem našel starý bagr, vyčistil ho nacpal do něj Astry a učím se. Aby bylo čím mydlit, tak jsem si koupil Barbus. Dostali se mi do rukou 2 typy. Pokud vím tak ani jeden není s chlorofylem. Ten vlevov je krásně měkký, ten vpravo je tuhý skoro jak obyčejné mýdlo. Jaký je rozdíl? Ten vpravo je prostě jen starý?
Díky
Začínám se holit tak jak by se mělo a sic už mám nějaké věci nakoupeny, tak se mi do rukou dostanou až o vánocích. Někde jsem našel starý bagr, vyčistil ho nacpal do něj Astry a učím se. Aby bylo čím mydlit, tak jsem si koupil Barbus. Dostali se mi do rukou 2 typy. Pokud vím tak ani jeden není s chlorofylem. Ten vlevov je krásně měkký, ten vpravo je tuhý skoro jak obyčejné mýdlo. Jaký je rozdíl? Ten vpravo je prostě jen starý?
Díky
Zdravím tě Rety.
Barbus v kelímku byl vždycky jenom klasika, tzn. bílé měkčí mýdlo s glycerinem.
Ta krabička vpravo je starší verze tak cca 2 roky, kdy se objevila nová řada s logem
B v kolečku.
Já svůj Barbus v kelímku kupoval v lednu 2013 a má doporučenou spotřebu 10/2014, něco podobného
jako na tvém starším Barbusu.
Novější verzi jsem ještě nezkoušel, ale je možné že nepatrně změnili výrobek k lepšímu a konzistence
se přibližuje měkkým italským mýdlům.
Barbus v kelímku byl vždycky jenom klasika, tzn. bílé měkčí mýdlo s glycerinem.
Ta krabička vpravo je starší verze tak cca 2 roky, kdy se objevila nová řada s logem
B v kolečku.
Já svůj Barbus v kelímku kupoval v lednu 2013 a má doporučenou spotřebu 10/2014, něco podobného
jako na tvém starším Barbusu.
Novější verzi jsem ještě nezkoušel, ale je možné že nepatrně změnili výrobek k lepšímu a konzistence
se přibližuje měkkým italským mýdlům.
V noci slyším i vousy růst
Tisice obalu, ale slozeni stale jen jedno..
Tedy doufam ze se nemylim..
Rad bych se mylil..
Velice by me potesilo, kdyby nekdo z aktualnich uzivatelu nas zde informoval, zda zmizelo/kdyz zmizi ze slozeni Boric acid...
To by bylo super, kdyby se to stalo..
Tedy doufam ze se nemylim..
Rad bych se mylil..
Velice by me potesilo, kdyby nekdo z aktualnich uzivatelu nas zde informoval, zda zmizelo/kdyz zmizi ze slozeni Boric acid...
To by bylo super, kdyby se to stalo..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Asi tě Wikingu zklamu , tady je složení z novější verze Barbusu v kelímku:
Složení: Stearic Acid, Palmitic Acid, Cocos Nucifera, Aqua, Potassium Hydroxide, Glycerin, Sodium Hydroxide, Parfum, Boric Acid, Linalool, Coumarin, Limonene, Citral, Geraniol, Citronellol.
Tady je Barbus krém na holení
Složení: Stearic Acid, Palmitic Acid, Aqua, Potassium Hydroxide, Glycerin, Cocos Nucifera, Sodium Hydroxide, Parfum, Boric Acid, Diazolidonyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Linalool, Coumarin, Limonene, Citral, Geraniol, Citronellol.
A do třetice Barbus krém na holení s chlorofylem
Složení: Stearic Acid, Palmitic Acid, Aqua, Potassium Hydroxide, Glycerin, Cocos Nucifera, Sodium Hydroxide, Parfum, Boric Acid, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, CI 75815.
Složení: Stearic Acid, Palmitic Acid, Cocos Nucifera, Aqua, Potassium Hydroxide, Glycerin, Sodium Hydroxide, Parfum, Boric Acid, Linalool, Coumarin, Limonene, Citral, Geraniol, Citronellol.
Tady je Barbus krém na holení
Složení: Stearic Acid, Palmitic Acid, Aqua, Potassium Hydroxide, Glycerin, Cocos Nucifera, Sodium Hydroxide, Parfum, Boric Acid, Diazolidonyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Linalool, Coumarin, Limonene, Citral, Geraniol, Citronellol.
A do třetice Barbus krém na holení s chlorofylem
Složení: Stearic Acid, Palmitic Acid, Aqua, Potassium Hydroxide, Glycerin, Cocos Nucifera, Sodium Hydroxide, Parfum, Boric Acid, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, CI 75815.
V noci slyším i vousy růst
- Slovak Boy
Kolegovia,
ja mám oba druhy Barbusov doma a to viac krabičiek aj tých starých aj tých nových. Pred dvoma rokmi, keď prechádzali na nové balenie, bolo dostať v drogériách oba druhy. Ten starý sa mi zdal nie príliš voňavý. V tom novšom je ako keby niečo z citrónu, cítim tam citrón. Oveľa lepšie voňal ako ten starý. No občas si vždy doprajem aj ten starý Barbus ktorý tak nevonia. Niečo nostalgické je v ňom dobré. Medzičasom zisťujem, že Barbus je veľmi dobre penivý krém keď sa správne používa a úžasne dobre zmäkčuje. Už ma ani tak neštípe ako nedávno ešte.
Mimochodom, prečo je ten Borid Acid taká neželaná zložka?
ja mám oba druhy Barbusov doma a to viac krabičiek aj tých starých aj tých nových. Pred dvoma rokmi, keď prechádzali na nové balenie, bolo dostať v drogériách oba druhy. Ten starý sa mi zdal nie príliš voňavý. V tom novšom je ako keby niečo z citrónu, cítim tam citrón. Oveľa lepšie voňal ako ten starý. No občas si vždy doprajem aj ten starý Barbus ktorý tak nevonia. Niečo nostalgické je v ňom dobré. Medzičasom zisťujem, že Barbus je veľmi dobre penivý krém keď sa správne používa a úžasne dobre zmäkčuje. Už ma ani tak neštípe ako nedávno ešte.
Mimochodom, prečo je ten Borid Acid taká neželaná zložka?
Dlouho jsem používal jen Barbus. Už bych se k němu nevrátil. Jsou i lepší mýdla, která střídám.
O Boridu Acidu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Kyselina_borit%C3%A1
Prostě jak kyselina mravenčí. Občas na tváři a na krku kůže vypadala jako po nájezdu mravenců. Cítil jsem to až do večera.
O Boridu Acidu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Kyselina_borit%C3%A1
Prostě jak kyselina mravenčí. Občas na tváři a na krku kůže vypadala jako po nájezdu mravenců. Cítil jsem to až do večera.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Slovak Boy, stotožňujem sa s Vašim názorom, ten novší Barbus má v sebe nádych čohosi citrusového (citrónového) a osobne to vnímam pozitívne. Čo sa týka konzistencie, tento "nový" Barbus sa mi zdá mäkší (pastóznejší). S Barbusom som veľmi spokojný, aj napriek určitej "kontroverznosti" jeho zloženia. Ostávam s pozdravom. Martin Čižmár.
Ahoj pocházím s menšího města 30 tisíc a barbus v kelímku vždy v každém obchodě , došlo mi mýdlo proraso ,které žadný zazrak nebyl , vždycky chodím do kauflandu tam en barbus sport v tubě , tak navšívím rossmanna také nic , albert nic , hruška nic , teta drogerie ani jedna , tak se ptám v tetě co se děje a prodavač na mě , že maji snad nějaký výpadek ,nebo co že barbusy v kelímku nejsou nechci plašit , ale doufám že ho vyrábí pořád dál