Ahoj Ludwo,
GRATULUJEME A PŘEJEME VÁM VŠEM ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ, POHODU A TU NEJKRÁSNĚJŠÍ BUDOUCNOST.
Srdečně zdravíme, Jituš a Petr.
Břitevníci na cestách
Re: Břitevníci na cestách
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Veliká gratulace, hlavně zdraví.
Gratulace převeliká, Tobě i děvčatům.
Ludwo velká gratulace ,přeji Vám všem krásný život
Take se pripojuji ke gratulaci i kdyz se zpozdenim At je zdrava ona i vy a at se ji na svete libi
Dobre rano Gentlemani.
Nase mala holcicka uz ma 8 dni, a roste jako z vody
Jak ona tak maminka jsou zdravi a cili jako rybicky.
Z celeho srdce vam vsem dekujeme za mila slova ktere jste nam sem napsali.
I ja i moje milovana zenuska jsme byli velmi poteseni.
Preji vam vsem krasny den.
L.
Nase mala holcicka uz ma 8 dni, a roste jako z vody
Jak ona tak maminka jsou zdravi a cili jako rybicky.
Z celeho srdce vam vsem dekujeme za mila slova ktere jste nam sem napsali.
I ja i moje milovana zenuska jsme byli velmi poteseni.
Preji vam vsem krasny den.
L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Jé,já zaspal čas...: Samozřejmě gratulace letí i z J.Čech a pozdrav malé a paní Martě!
MERKUR Solingen - 37 001
Jelikoz porod a stehovani mame uz pomalu uspesne za sebou, muzu se KONECNE trochu vice zacit venovat Britvaforu.
Zacneme mym oblibenym kvizem:
Ve kterem severoceskem meste se nachazi tahle mala, lec krasna "kolonada"? (snad se to tak rekne cesky)
Uvnitr teto budovy je pramen dobre a chutne mineralni vody, a je to pristupne komukoliv.
Zacneme mym oblibenym kvizem:
Ve kterem severoceskem meste se nachazi tahle mala, lec krasna "kolonada"? (snad se to tak rekne cesky)
Uvnitr teto budovy je pramen dobre a chutne mineralni vody, a je to pristupne komukoliv.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Že by Teplice v Čechách? Hm...
Byl jsem tam kdysi párkrát ale né kvůli té zázračné vodičce. Ale na návštěvě u babičky od mé manželky.
Byl jsem tam kdysi párkrát ale né kvůli té zázračné vodičce. Ale na návštěvě u babičky od mé manželky.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.