Old Spice - krém na holení

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
vormen

Re: Old Spice - krém na holení

Příspěvek od vormen »

přesně tak to je, nový obal a už to nevoní :-( na ebay mají někteří prodejci vyobrazený nový a někteří starý obal, ale obávám se, že zasílat budou jen ty nový.
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Zdravím Vás Gentlemani,

poprosím Ty kteří mají starý obal i nový. Udělejte prosím fotečku, kde bude vidět složení. K fotce napište prosím jestli se jedná o nový model či ten starý. Koukneme co se tam změnilo. Teď jde o to jestli k horšímu nebo lepšímu. Kdyby jenom to zůstalo u vůně :)

David
David a jeho žiletky
vormen

Příspěvek od vormen »

ups, dneska ráno jsem krabičku vyhodil, ale předpokládám, že to bude i na tubě, ikdyž mnohem menším písmem. večer zkusím vyfotit
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Daviduv napad je super, schvaluji! :P
Srovnanim stareho a noveho slozeni se da velmi pekne urcit, zda doslo ke kroku vpred ci vzad..
Co cim bylo nahrazeno, atd..
Ja vyse uvedeny krem nevlastnim, takze nemuzu nic vyfotit/opsat..
..takze si to rad prectu od jinych.. 8-)
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
vormen

Příspěvek od vormen »

tak složení ze staré krabičky, vůně original: D.M. Water, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Lauric Acid, Myristic Acid, Glycerin, Boric Acid, Perfume, Sodium Silicate Soln., Hydroxypropyl Methylcellulose, Disodium EDTA.
david_ul

Příspěvek od david_ul »

vormen píše:tak složení ze staré krabičky, vůně original: D.M. Water, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Lauric Acid, Myristic Acid, Glycerin, Boric Acid, Perfume, Sodium Silicate Soln., Hydroxypropyl Methylcellulose, Disodium EDTA.

Tak co jsem koukal, tak tam rozdíl není. Koukal jsem na historii v codescheck:
http://www.codecheck.info/produkt/versionen/10263048

A vidím tu, že operují s tím, že tam přidávají a ubírají parfum. A vyměnili klasickou vodu za demineralizovanou.

Zde vidím možnost, že se jinak rozpouští vůně po celé holící pastě při výrobě. Ale neberte mě,až tak doslova. Počkám si ještě na nové složení.

Každopádně děkuji Vormenovi za napsání složení co má na obale.

Ale, aby to nebylo málo tak Vousáčovo původní složení. Hned v prvním postě tak to je podle mě asi to staré složení a tam již je vidět rozdíl. V novém složení je 13 složen a v původním bylo co jsem dohledal od 8-11 složek. Prostě jak šel čas tak něco ubrali či změnili.
Co si pamatuji, tak u tohoto krému bylo ale více jak 50% červeného. Takže dle mého tedy drobná změna k lepšímu :)

Dovolím si malý, ale významný odskok od tématu. Našel jsem webovou stránku, kde je lidsky vysvětleno co je co:
http://slozenikosmetiky.cz/
Tímto se omlouvám tvůrcům stránky, že jsem to tak sprostě a nehezky využil :)

David
David a jeho žiletky
vormen

Příspěvek od vormen »

tak na tubě toho nejnovějšího složení není, krabičku už nemám a na netu nemůžu obrázek najít. složení co píšou prodejci na ebay jsou pravděpodobně k těm starší verzím.
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“