Skupinovy nakup mydla "Dusy Professional MEN Kabinett"

Wiking

Příspěvek od Wiking »

Dobry vecer.
Inspirovan prispevkem kolegy Franka zde: viewtopic.php?f=92&t=2112
jsem se rozhodl, ze usporadam skupinovy nakup tohohle mydla.
Jiste si mnozi z vas pamatuji na nas nakup mydla Klar Kabinett.. tohle se uz delsi dobu nevyrabi, a tohle mydlo by melo byt takovym jakymsi jeho "nastupcem".
Veskere moje dosavadni skupinove nakupy byly ale trosku jine, vzdy jsem kupoval neco, co jsem znal, co mi velice vyhovovalo a co jsem vzdy chtel vsem v dobre vire doporucit.
Tentokrate je tomu ale jinak!

PRO PORADEK TEDY VSEM SDELUJI:
Tohle mydlo neznam, nemel jsem ho, neznam jeho chemicke slozeni, nevim kdo presne jej vyrabi, a ani nevim jak dobre se s nim holi....

Procetl jsem vse co google dal, a alespon na nemeckych forech jsem nenasel k tomuto mydlu nic negativniho.
Velmi pekny popis v anglictine je zde: http://badgerandblade.com/vb/showthread ... )-Kabinett
Myslim si ze tohle americke forum je velmi seriozni a ze pisatel toho clanku je zkuseny britevnik ci bagrista..
Anglicky ale neumim, takze jsem si to prelozil prekladacem..

Nakup bych uskutecnil zde:

http://www.xxl-friseurmarkt.de/Dusy-Pro ... e-2x250g_2

Jinak stejny prodejce jej nabizi o neco draz jeste zde: http://www.ebay.de/itm/Dusy-Professiona ... 134wt_1154
a zde: http://www.amazon.de/Dusy-Professional- ... B00KD76KUO

Takze cena za 500 gramove baleni by byla asi 518,-kc (kurz €:CZK se ale meni kazdym dnem, tak snad tam nebude nejaka moc velka odchylka) + postovne po CR doporucene, nevim kolik to ted je, musel bych se zeptat na poste, snad nejak kolem 40 kc? proste dle tarifu Ceske posty, uz jsem delsi dobu nic neposilal, takze se musim zeptat na poste.
To jedno baleni tohoto mydla obsahuje 2 hranoly mydla o vaze 250gramu.Samozrejme neni problem poslat nekomu pul baleni mydla, tedy 250 gramu za 209,-kc + postovne. Mene nez 125 gramu za 104,50kc ale zase rozesilat nechci (ctvrt baleni mydla)

Aby odpadlo postovne po Nemecku, musim objednat 3 x 500 gramu mydla, takze 3 baleni.

Prosim pozor: Jak jsem jiz rekl, tohle mydlo neznam, a proto si vyhrazuji pravo ukoncit tento nakup v okamziku, kdy se nasbira tolik objednavek, ze toho budou ty 3 baleni (1500 gramu), a to z duvodu, ze kdyby jsme zjistili ze to preci neni az tak dobry produkt, tak aby me kamenovalo co nejmene lidi :lol:
Zjistime-li opak, neni problem pozdeji objednat tohoto mydla treba paletu.

Kdo ma tedy zajem, napiste to sem pod tento inzerat verejne, kdo si kolik gramu bere.
Takze bud 125, nebo 250 nebo 500 gramu!
Jakmile toho bude celkem 1500 gramu, ukoncim to a objednam.
Kdo driv prijde ten driv mele,.. ehm.. tedy sleha penu a holi se.. ;)

Dekuji Vsem predem za spolupraci.

Wiking
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Zagarne

Re: Skupinovy nakup mydla "Dusy Professional MEN Kabinett"

Příspěvek od Zagarne »

ahoj,
jelikoz jsem tady jeste nebyl zaregistrovan kdyz probihal hromadny nakup Klar Kabinettu (bohuzel posledni) tak aspon u tohoto musim byt. bral bych 250g - pokud je mozno, osobni predani pripadne v Brne jinak posta. uz jsem si na toto mydlo taky myslel a ve skrytu duse doufam, ze si ho budeme pochvalovat stejne jako Klar.
Redysh

Příspěvek od Redysh »

Ahoj Wikingu,
jsem na tom podobně jako psal kolega přede mnou. Hromadný nákup mýdla Klar Kabinett proběhl v době, kdy jsem o tomto fóru neměl ani tucha, takže jsem jej bohužel neměl možnost vyzkoušet, což mě mrzí :-(

Tentokrát se k hromadnému nákupu připojuji a objednávám 250g + dopravu poštou.

Díky
Redysh
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Jeste dodam:
Osobni predani v Liberci, Brne atd NENI PROBLEM.. Proste se me vsichni zeptejte kdy a kde bych mohl, OK?
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Jaryn_S

Příspěvek od Jaryn_S »

Ahoj Wikingu,
nákup Klar Kabinettu jsem už taky bohužel nestihnul. Když se na zdejším fóru objevilo téma "Dusy Professional MEN Kabinett", začal jsem ho bedlivě sledovat. Takže nabídka skupinového nákupu mě potěšila a rád bych si objednal 250g+ poštovné.

Díky
Jaryn_S
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Seznam objednavajicich:

1.) Zagarne: 250 g
2.) Redysh: 250 g
3.) Frank: 500g (Objednal pres SZ)
4.) Jaryn_S: 250 g
5.) Wiking: 125g
6.) Pedrosjan: 125 g
=================

TOTAL: 1500 gramu

:!: Skupovy nakup je uzavren... :!:

Vyse uvedene mydla objednavam jeste dnes..
Do konce pristiho tydne to vsichni budete mit doma! (kdo si pral poslani postou)
Naposledy upravil(a) Wiking dne 17 led 2015, 15:28, celkem upraveno 1 x.
etancik

Příspěvek od etancik »

Ahoj Wikingu,

pokud jsi ještě neudal, rád vyzkouším.

Díky,

etancik.
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Já bych měl Ludvo zájem o těch zbývajících 125 gramů,pokud to tedy lze a poštovné k tomu... ;) -blíže napíši do soukromé..
MERKUR Solingen - 37 001
Wiking

Příspěvek od Wiking »

... s tim jsem tedy nepocital ze za 16 hodin po uvedeni inzeratu tento nakup uzavru... ale nevadi..

Timto tedy tento nakup uzaviram!!!

Dekuji vsem za prikladnou spolupraci.

:idea: Vsem kdo se ozvali ted dnes vecer napisu SZ zde z fora.. kdyby snad nedosla, prosim o odpoved.

Dekuji, tesim se na vase recenze tohoto mydla a v pripade potreby a hlavne kdyz budou vsichni z nas s timto produktem spokojeni neni problem v brzke dobe celou akci zopakovat.
Pak ten inzerat samozrejme necham vyveseny alespon tyden, aby se na kazdeho dostalo.
Tohle dnes tedy berte jako "testovaci nakup" :-)

Diky za pochopeni..
L.
czuty

Příspěvek od czuty »

...sakra, zase pozdě :( :)
Něco si přej, padá pěna.
Zamčeno

Zpět na „Skupinové nákupy“