Skupinovy nakup mydla "Dusy Professional MEN Kabinett"

Vousáč

Re: Skupinovy nakup mydla "Dusy Professional MEN Kabinett"

Příspěvek od Vousáč »

Předpokládám, že pokud se tohle mýdlo osvědčí, tak se
nákup zopakuje tak v Květnu ?

Držím vám palce, četl jsem recenze na výše jmenovaných odkazech a snad to bude
plnohodnotná náhrada Kabinet Klaru.
V noci slyším i vousy růst
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Mydla jsou uz u me..
zitra je rozesilam, takze do patku je mate doma!!

Obrázek

Kratke Info:
Po prvim oholeni nezjistuji zadny zasadni popr. vubec zadny rozdil ve srovnani se "starym" = puvodnim Klarem.
Stejna vune po ruzich, stejne holici vlastnosti, vynikajici zmekceni, moje jiz 8x pouzita polsilver v Mühle R 89 krajela vousy jako maslo.
Jednou vetou: Velmi prijemne prekvapeni a absolutne PLNOHODNOTNA nahrada Klaru, ktery se jiz nevyrabi!

..Oficialni test sepisu behem par dnu..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Potvrzuji prichod plateb a dnes v polednich hodinach odesilam mydla nasledujicim kolegum:

Frody
Zagarne
Redysh
Frank
Jaryn_S

Zitra by to melo dorazit, takze preji zaroven krasne patecni odpoledni/vecerni oholeni novym mydlem. :P

--

EDIT ctvrtek; 19:25 :

Jak slibeno, tak odeslano..

Poprosil bych vyse zminenych 5 kolegu aby zde napsali ze jim mydla dosla ziva a zdrava az domu :lol:
Dekuji a tesim se na vase recenze v sekci Kosmetika!!
L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
formule99

Příspěvek od formule99 »

Prošvihl jsem nákup. Bohužel. Nechceš učinit dobrý skutek a opakovat nákup? Určitě by zájemců bylo víc.
Holení bagrem je pro mne novou vášní.
Frank

Příspěvek od Frank »

Baliček právě dorazil, děkuji. Už se nemůžu dočkat, až večer rozjedu jezevčici :)
Zagarne

Příspěvek od Zagarne »

ahoj,
taky dorazilo, vune tohoto mydla bude zrejme prijemna i pro zeny, protoze sem videl kukatkem postacku jak obalku delsi dobu ocichava a hned se ptala co to tam tak voni, ze od toho ma celou kabelu :lol: . zitra rano to hnedka prubnu. jeste jednou diky Ludwigu.

david
Frody

Příspěvek od Frody »

Mýdlo v pořádku dorazilo , jsem velice spokojen o vlastnostech napíši do diskuze o mýdlu v sekci kosmetika :)
Jaryn_S

Příspěvek od Jaryn_S »

Tak jsem se taky dočkal! Dcera mi volala do práce, že balíček už přišel, tak jsem se nemohl dočkat, až přijdu domů.
Musím se přiznat, že tím co se na mě vyvalilo za vůni po otevření obálky, jsem byl přímo unešen :o :o
Díky!!!
Redysh

Příspěvek od Redysh »

Ahoj všem,
také potvrzuji dodání mýdla a po přečtení Wikingovi recenze se nemůžu dočkat až ho ráno vyzkouším :) Vypadá to, že již nemusím litovat, že jsem neměl možnost vyzkoušet mýdlo Klar Kabinett :P

Děkuji Wikingovi za perfektní organizaci skupinového nákupu a pokud bude někdy v budoucnu zajímavá nabídka na skupinový nákup produktů na holení, určitě se opět připojím.

Zdraví
Redysh
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Jsem potesen, ze vsech 5 Kolegu obdrzelo svoje zasilky hned druhy den po odeslani.
Jedno velke HIP HIP HURA Ceske poste za skvele odvedenou praci! :P

Myslim si ze jeste nikdy se nestalo, aby hned druhy den vsichni napsali ze to maji!

Tesim se na vase recenze k tomuto mydlu a pokud uz nikdo z vas zucastnenych nema zadne dotazy, poprosil bych admina Kolegu Radgosta o uzavreni vlakna.

Vsem ostatnim, na ktere se ted nedostalo: Dejte mi prosim par dnu, dalsi nakup bude VELMI BRZY a zustane zde vyvesen aspon 2 tydny, OK? Vsichni tak budou mit cas zareagovat!
Zamčeno

Zpět na „Skupinové nákupy“