Bagr Edwin Jagger

Zamčeno
Wiking

Bagr Edwin Jagger

Příspěvek od Wiking »

Dobry den preji.

Kolega Loocky z Prahy je zde novy a pozadal me zda bych mu nekoupil na amazonu.de vyse mnineny bagr.
Cena je ca 22€ a aby nebylo postovne, je zapotrebi k tomu pribrat jeste neco za min. 8€.
Krome 1 bagru ale uz nic jineho nepotrebuje.

Tak se ptam, zda by nekdo z vas nemel zajem napr o 1 nize vyobrazeny bagr, popr i neco jineho z amazonu.

O platbu bych tedy pozadal ja a na moje konto.

V pripade zajmu zde napiste do vlakna.
Dekuji Wiking

Tento nize sepsany TEXT na moje prosbu sepsal Kolega Loocky, tak aby nedoslo k nedorozumeni, pozadal jsem jej aby to z casovych duvodu napsal za me.. tak snad je vse jasne. Diky za pochopeni!
Wiking.

Ahoj všichni, jsem zde na fóru nový a teprve pořizuji vše potřebné.
Wiking je tak hodný že mi pošle bagr dle výběru, ale do poštovného zdarma mi zbývá ještě asi 8€.
Chtěl bych se zeptat zda-li se někdo přidá, protože si myslím že koupě kvalitního bagru za cenu kolem 22€ je velmi lákavá :-)
Já jsem si vybral tento Edwin Jagger za 21,84€ cca 615Kč

Obrázek
http://www.amazon.de/gp/product/B003UV8LR0/

Je jich tu na výběr vícero, kratší, perleťový, lesklý bez vroubků, nebo třeba černý atd...
Vše s cenou od cca 21,5€ do 24,5€
Připojí se tedy někdo k nákupu? Nového bagru? S Wikingem jsem se dohodl že objedná 2, maximálně 3 kusy najednou, přeci jen není to mýdlo za stovku :-)
Jsem z Prahy, pokud se domluvíme na osobním předání někde v Praze, Wikin to pošle vše mě za jedno poštovné, nebo to může poslat každému zvlášť.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Loocky

Re: Bagr Edwin Jagger

Příspěvek od Loocky »

Mockrát děkuji za uvedení na správnou míru :-)
Jak píše kolega Wiking nemusíte se omezovat jen na Bagry, můžete si vybrat prakticky jakékoli zboží na Amazon.de podlehající Dopravě zdarma nad 29€. Do dopravy zdarma zbývá asi 8€

EDIT Radgost
Stačí obyč. velikost a barva textu.

EDIT Loocky
Beru na vědomí, příště se polepším.
Naposledy upravil(a) Loocky dne 24 led 2015, 19:46, celkem upraveno 1 x.
"Když se muž pořeže při holení, takřka vždy použije mateřštinu." - Alberto Moravia
vladacr

Příspěvek od vladacr »

Zdravím, kolik je času na rozmyšlenou? Kdy chcete objednávku realizovat? Uvažuji o štětce stejného výrobce. Best badger za 22 euro...
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Jakmile zde nekdo napise ze ma o neco zajem a prevede penize, tak se objednava.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Loocky

Příspěvek od Loocky »

Jelikož nikdo nejeví zájem stahuji své nabídky.
Děkuji všem zúčastněným a prosím admina o uzamčení tématu.
Ještě jednou děkuji.
"Když se muž pořeže při holení, takřka vždy použije mateřštinu." - Alberto Moravia
Zamčeno

Zpět na „Skupinové nákupy“