> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015

Zamčeno
Wiking

Re: > PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA

Příspěvek od Wiking »

Prave proto tam budou ty pytlicky dealeracky a skrabka, tyhle 2 veci povazuji za BEZPODMINECNE NUTNE jinak by ten balicek musel zustat u kazdeho tak mesic, coz by se ani nikomu dalsimu nelibilo!
V tech pytlickach totiz vydrzi hoblinky mydla dlouho krasne vonave, i krem v nich vydrzi dlouho a nevyschne!
:!: Takze si pak kazdy muze v klidu testovat a balicek uz bude davno u nekoho dalsiho :!:
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
pepson

Příspěvek od pepson »

Ahoj,
rád bych se přidal.
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Jinak bych dal ještě do "placu" :) ,kus viewtopic.php?f=92&t=1149.
Zde pak bude ho ne ukrojit,ale třeba odštípnout palcem či vydloubnout,jelikož je to polotuhé mýdlo....-jinak bych prosil "zúčastněné kolegy výměny balíčku" zda má cenu např.toto mýdlo tam dávat i třeba např.to Arco,jelikož počítám že asi dost lidím tyto mýdla mělo,či má,anebo alespoň vyzkoušelo.. 8-) Na jisto vím že Wiking obě tyto mýdla již zná... :lol:
MERKUR Solingen - 37 001
Drvoštěp

Příspěvek od Drvoštěp »

Pořád váhám, zda do toho mám jít... :|
Mohu nabídnout VPH Alpa Pamír, skoro celé mýdlo Calani Malabar a snad i by se ještě něco našlo.
Trochu mě ale odrazuje ty složitý transakce a pravidla kolem toho poštovního balíčku....
Sice je to dobrý nápad ale ... u nás v česku...? Já vím, jako prověření členové malé komunity si to vzájemně ohlídají. Asi su zbytečně móc vopatrnej. :oops:
Vsetínsko
8-)
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Mushroom

Příspěvek od Mushroom »

Dobrého večera kolegové,
rád se zapojím do putování..a taky (rád) něco drobného přidám..
Prosím o zapsání do seznamu s adresou Zlín.
mons

Příspěvek od mons »

Myslím, že každý z nás už nějaké mýdla zná, takže pro něj jsou zajímavé ty neznámé, a jestli tam něco přidá pro ostatní, to snad
chybou není. Jak to posuzujete ?
vlkec

Příspěvek od vlkec »

Ahoj všem tento projekt se mi moc líbí. Chtěl bych se taky zůčastnit jen tu ještě nejsem celý rok chybí mi cca 3 měsíce. Chtěl bych se zeptat na tu vyjímku? Jsem z Rosic u Brna Díky všem.
Wiking

Příspěvek od Wiking »

@ Vlkec:
Vyjimka udelena. Pridavam Te na seznam. ;)
Oduvodneni: Kdo zde napsal uz temer 100 solidnich prispevku jako Ty, a je zde uz asi 10 mesicu, toho povazuji za aktivniho clena.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
vlkec

Příspěvek od vlkec »

Děkuji za vyjímku a dávám zde veřejně své slovo, že se mnou problém nebude.
Libor

Příspěvek od Libor »

Ahoj,
ani se nechci přidávat k seznamu putovního balíčku, jen bych mohl využít toho, že balíček poputuje ke kolegovi Pedrosjanovi a soukromě se s ním domluvil a něčím malým přispěl. Leží mi tu na poličce vzorky kolínských Taylor of Old Bond Street a sice: Shaving shop, Sandalwood, No.74, St. James a No. 74 Victorian lime. Je to pozůstatek z dob testování, nakoupené na upravse.cz a je jich různě v testeru, ale dost na to, aby oběhaly více kolegů. Pokud by byl zájem, domluvím se s kolegou Pedrosjanem a přidám je do balíčku.
Holení zdar a břitvám zvláště ;-)
Libor
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Zamčeno

Zpět na „Pokec o všem co za to stojí“