Prave proto tam budou ty pytlicky dealeracky a skrabka, tyhle 2 veci povazuji za BEZPODMINECNE NUTNE jinak by ten balicek musel zustat u kazdeho tak mesic, coz by se ani nikomu dalsimu nelibilo!
V tech pytlickach totiz vydrzi hoblinky mydla dlouho krasne vonave, i krem v nich vydrzi dlouho a nevyschne!
Takze si pak kazdy muze v klidu testovat a balicek uz bude davno u nekoho dalsiho
> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015
Re: > PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ahoj,
rád bych se přidal.
rád bych se přidal.
Jinak bych dal ještě do "placu" ,kus viewtopic.php?f=92&t=1149.
Zde pak bude ho ne ukrojit,ale třeba odštípnout palcem či vydloubnout,jelikož je to polotuhé mýdlo....-jinak bych prosil "zúčastněné kolegy výměny balíčku" zda má cenu např.toto mýdlo tam dávat i třeba např.to Arco,jelikož počítám že asi dost lidím tyto mýdla mělo,či má,anebo alespoň vyzkoušelo.. Na jisto vím že Wiking obě tyto mýdla již zná...
Zde pak bude ho ne ukrojit,ale třeba odštípnout palcem či vydloubnout,jelikož je to polotuhé mýdlo....-jinak bych prosil "zúčastněné kolegy výměny balíčku" zda má cenu např.toto mýdlo tam dávat i třeba např.to Arco,jelikož počítám že asi dost lidím tyto mýdla mělo,či má,anebo alespoň vyzkoušelo.. Na jisto vím že Wiking obě tyto mýdla již zná...
MERKUR Solingen - 37 001
Pořád váhám, zda do toho mám jít...
Mohu nabídnout VPH Alpa Pamír, skoro celé mýdlo Calani Malabar a snad i by se ještě něco našlo.
Trochu mě ale odrazuje ty složitý transakce a pravidla kolem toho poštovního balíčku....
Sice je to dobrý nápad ale ... u nás v česku...? Já vím, jako prověření členové malé komunity si to vzájemně ohlídají. Asi su zbytečně móc vopatrnej.
Vsetínsko
Mohu nabídnout VPH Alpa Pamír, skoro celé mýdlo Calani Malabar a snad i by se ještě něco našlo.
Trochu mě ale odrazuje ty složitý transakce a pravidla kolem toho poštovního balíčku....
Sice je to dobrý nápad ale ... u nás v česku...? Já vím, jako prověření členové malé komunity si to vzájemně ohlídají. Asi su zbytečně móc vopatrnej.
Vsetínsko
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Dobrého večera kolegové,
rád se zapojím do putování..a taky (rád) něco drobného přidám..
Prosím o zapsání do seznamu s adresou Zlín.
rád se zapojím do putování..a taky (rád) něco drobného přidám..
Prosím o zapsání do seznamu s adresou Zlín.
Myslím, že každý z nás už nějaké mýdla zná, takže pro něj jsou zajímavé ty neznámé, a jestli tam něco přidá pro ostatní, to snad
chybou není. Jak to posuzujete ?
chybou není. Jak to posuzujete ?
Ahoj všem tento projekt se mi moc líbí. Chtěl bych se taky zůčastnit jen tu ještě nejsem celý rok chybí mi cca 3 měsíce. Chtěl bych se zeptat na tu vyjímku? Jsem z Rosic u Brna Díky všem.
@ Vlkec:
Vyjimka udelena. Pridavam Te na seznam.
Oduvodneni: Kdo zde napsal uz temer 100 solidnich prispevku jako Ty, a je zde uz asi 10 mesicu, toho povazuji za aktivniho clena.
Vyjimka udelena. Pridavam Te na seznam.
Oduvodneni: Kdo zde napsal uz temer 100 solidnich prispevku jako Ty, a je zde uz asi 10 mesicu, toho povazuji za aktivniho clena.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Děkuji za vyjímku a dávám zde veřejně své slovo, že se mnou problém nebude.
Ahoj,
ani se nechci přidávat k seznamu putovního balíčku, jen bych mohl využít toho, že balíček poputuje ke kolegovi Pedrosjanovi a soukromě se s ním domluvil a něčím malým přispěl. Leží mi tu na poličce vzorky kolínských Taylor of Old Bond Street a sice: Shaving shop, Sandalwood, No.74, St. James a No. 74 Victorian lime. Je to pozůstatek z dob testování, nakoupené na upravse.cz a je jich různě v testeru, ale dost na to, aby oběhaly více kolegů. Pokud by byl zájem, domluvím se s kolegou Pedrosjanem a přidám je do balíčku.
Holení zdar a břitvám zvláště
Libor
ani se nechci přidávat k seznamu putovního balíčku, jen bych mohl využít toho, že balíček poputuje ke kolegovi Pedrosjanovi a soukromě se s ním domluvil a něčím malým přispěl. Leží mi tu na poličce vzorky kolínských Taylor of Old Bond Street a sice: Shaving shop, Sandalwood, No.74, St. James a No. 74 Victorian lime. Je to pozůstatek z dob testování, nakoupené na upravse.cz a je jich různě v testeru, ale dost na to, aby oběhaly více kolegů. Pokud by byl zájem, domluvím se s kolegou Pedrosjanem a přidám je do balíčku.
Holení zdar a břitvám zvláště
Libor
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...