Zdravím Vás Gentlemani,
při běžném nákupu jsem zahlédl známý flakon vody po holení, ale neznámé značky. Takže jsem se rozhodl jej zakoupit
Hned na začátek píši, že jsem zatím nezkoušel. Pouze přivoněl.
Jméno vody po holení je: Luigi Collini
obsah: 100 ml
flakon: sklo a víčko černý plast (zde vidím podobu ve flakonu Alpa)
obal: papírový zelený. (v roce 2015 je již černý)
Cena za jakou jsem jej koupil 23 Kč (2.2 2015) prodejna Penny Market.
Doporučená spotřeba je do 12 měsíců od otevření.
EAN: 8594060451947
Výrobce vody po holení je firma:
Atea trading.s.r.o.
Dukelských hrdinů 26
170 00 Praha 7
00420 327 315 588
http://www.ateacz.cz
Popravdě jsem překvapen, že složení je vskutku příjemné 100% zelené. Bohužel jsem se nedozvěděl kolik je tam % alkoholu, ale protože se na krabičce píše ve složené nejprve voda, takže tam bude více vody než alkoholu. Ten je na druhém místě. Zkusím napsat a zeptat se.
Vůně zatím nevím. Čichal jsem a přišlo mi to jako limetka nebo citron.
Složení vody po holení je zde:
http://www.codecheck.info/kosmetik_koer ... 100_ml.pro
Složení vypsané:
aqua, Alcohol Denat, parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, propylene glycol, panthenol, d-limonene.
Fotky ve větším rozlišení jsou zde:
http://1drv.ms/1BGzWA0
Mám z toho dojem, že buď mají stejné flakony i stejné obaly co výrobky Alpa. Anebo, že tyto výrobky se vyrábějí ve firmě Alpa pod značkou Luigi Collini. Zeptám se na to.
David
Luigi Collini voda po holení 100 ml
Luigi Collini voda po holení 100 ml
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) david_ul dne 26 čer 2015, 12:35, celkem upraveno 1 x.
David a jeho žiletky
Re: Luigi Collini voda po holení 100 ml
Ahoj Davide.
Diky moc za tuhle peknou a obsahlou recenzi a za Tvuj solidni tip k nakupu (alespon ja to tak beru)
Nestava se casto abych chvalil slozeni levne kosmetiky .. ale dnes musim rici, ze to slozeni je skutecne dost dobre a k tomu ta cena vice nez privetiva..
Jelikoz mam silnou neduveru v tak levnou kosmetiku, tak jsem si to slozeni radeji precetl hned 3x. Vim, jsem silne paranoidni, co se kosmetiky tyce.
Zadne alergeny, zadne jedy, nic zleho.. Hmm.. klobouk dolu.
Moje tchyne si pred par dny koupila "znackovou EdT" od jedne svetozname "firmy se 3 pruhy", ktera stala asi 20x vice nez tahle VPH..a pri pohledu na slozeni toho hnusu na me sly mdloby Bes a hruza, nedelam si legraci.
Takze jak vidime, levne nemusi byt vzdy spatne.. a pokud to neni oblozeno intergalaktickou reklamou, da se za malo penez poridit i hodne muziky.
Samozrejme jeste to nikdo z nas nema vyzkousene, takze nekdo musi byt prvni.
Jaka se Ti zdala ta vune? Ja vim, 100 lidi = 100 vuni, a je vylouceno aby vse vonelo vsem, ale rad si vyslechnu Tvuj nazor.
Alkoholu tam samozrejme (dle poradi na INCI seznamu) bude mene nez 50%, ale to mi osobne az tak nevadi.
Rikas v ceskem Penny se to da koupit?
Zitra tam jedu okolo, vyzkousim, ocicham a asi koupim.
Pak poreferuji.
PS: Jinak na svych strankach uvadi ta firma tyhle 2 VPH: http://www.ateacz.cz/cs/produkty/telova ... -po-holeni
Cleft Rock a Cross Fire.
Jmenuji se ale Luigi Colutti, a ta Tvoje Luigi Collini..
Ze by obvykly marketingovy tah, 1x znackova pro jiny retezec, a 1x pro Penny, zajiste 2 ruzne ceny ale ve skutecnosti 2x to stejne se stejnym slozenim?
Dost mozne myslim si..
Diky moc za tuhle peknou a obsahlou recenzi a za Tvuj solidni tip k nakupu (alespon ja to tak beru)
Nestava se casto abych chvalil slozeni levne kosmetiky .. ale dnes musim rici, ze to slozeni je skutecne dost dobre a k tomu ta cena vice nez privetiva..
Jelikoz mam silnou neduveru v tak levnou kosmetiku, tak jsem si to slozeni radeji precetl hned 3x. Vim, jsem silne paranoidni, co se kosmetiky tyce.
Zadne alergeny, zadne jedy, nic zleho.. Hmm.. klobouk dolu.
Moje tchyne si pred par dny koupila "znackovou EdT" od jedne svetozname "firmy se 3 pruhy", ktera stala asi 20x vice nez tahle VPH..a pri pohledu na slozeni toho hnusu na me sly mdloby Bes a hruza, nedelam si legraci.
Takze jak vidime, levne nemusi byt vzdy spatne.. a pokud to neni oblozeno intergalaktickou reklamou, da se za malo penez poridit i hodne muziky.
Samozrejme jeste to nikdo z nas nema vyzkousene, takze nekdo musi byt prvni.
Jaka se Ti zdala ta vune? Ja vim, 100 lidi = 100 vuni, a je vylouceno aby vse vonelo vsem, ale rad si vyslechnu Tvuj nazor.
Alkoholu tam samozrejme (dle poradi na INCI seznamu) bude mene nez 50%, ale to mi osobne az tak nevadi.
Rikas v ceskem Penny se to da koupit?
Zitra tam jedu okolo, vyzkousim, ocicham a asi koupim.
Pak poreferuji.
PS: Jinak na svych strankach uvadi ta firma tyhle 2 VPH: http://www.ateacz.cz/cs/produkty/telova ... -po-holeni
Cleft Rock a Cross Fire.
Jmenuji se ale Luigi Colutti, a ta Tvoje Luigi Collini..
Ze by obvykly marketingovy tah, 1x znackova pro jiny retezec, a 1x pro Penny, zajiste 2 ruzne ceny ale ve skutecnosti 2x to stejne se stejnym slozenim?
Dost mozne myslim si..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ahoj Wikingu,
teď jsem jim dopsal email. Takže zatím čekám na vyjádření % alkoholu. Viděl bych to tak na 50 max.
Vůně co jsem čichal mi přišla jako limetka nebo citron. Voda rozhodně neštípe takže opravdu s tím lihem to nebude tak slavné.
Ano našel jsi na stránkách firmy i eshop. Tam mají nové balení, je tam i složení, ale zatím jsem to netestoval. Nemám fyzicky doma balení té nové série.
Viděl bych to, že to zelené balení co jsem koupil já je asi model 2014 a nebo brand pro Penny Market.
Zkus se podívat do Penny. Já jej kupoval v Ústí nad Labem a byl poslední. Takže asi možná výprodej. Tohle opravdu netuším.
Opravdu ji vyzkouším až při holení tento týden. Ale tím složením mě překvapila. A cena 23 není skoro nic. Když to převedu do dnešní terminologie tak je to pro mě 23 minut volání z mobilu. To je jak nic.
Wikingu doufám, že ji seženeš a uvidíš sám. A je dobře, že čteš složení 3x. Já jej v obchodech čtu taky a připadá mi občas, že mě personál hlídá jak zloděje co chce krást. Zrovna včera se mi to stalo. Studoval jsem šampon na vlasy s lopuchem.
JJ ty tři proužky jsou nic moc i jako další výrobky. Hoří to stejně a kvalita je nic moc.
Až koupíš a vyzkoušíš tak dej vědět.
David
PS: podle emailu ze společnosti Ateacz se zatím jedná o vyprodaný produkt. Vykoupila jej právě Penny CZ. Takže firma zatím další nebude vyrábět. O % alkoholu jsem v emailu taktně neviděl ani řádku.
teď jsem jim dopsal email. Takže zatím čekám na vyjádření % alkoholu. Viděl bych to tak na 50 max.
Vůně co jsem čichal mi přišla jako limetka nebo citron. Voda rozhodně neštípe takže opravdu s tím lihem to nebude tak slavné.
Ano našel jsi na stránkách firmy i eshop. Tam mají nové balení, je tam i složení, ale zatím jsem to netestoval. Nemám fyzicky doma balení té nové série.
Viděl bych to, že to zelené balení co jsem koupil já je asi model 2014 a nebo brand pro Penny Market.
Zkus se podívat do Penny. Já jej kupoval v Ústí nad Labem a byl poslední. Takže asi možná výprodej. Tohle opravdu netuším.
Opravdu ji vyzkouším až při holení tento týden. Ale tím složením mě překvapila. A cena 23 není skoro nic. Když to převedu do dnešní terminologie tak je to pro mě 23 minut volání z mobilu. To je jak nic.
Wikingu doufám, že ji seženeš a uvidíš sám. A je dobře, že čteš složení 3x. Já jej v obchodech čtu taky a připadá mi občas, že mě personál hlídá jak zloděje co chce krást. Zrovna včera se mi to stalo. Studoval jsem šampon na vlasy s lopuchem.
JJ ty tři proužky jsou nic moc i jako další výrobky. Hoří to stejně a kvalita je nic moc.
Až koupíš a vyzkoušíš tak dej vědět.
David
PS: podle emailu ze společnosti Ateacz se zatím jedná o vyprodaný produkt. Vykoupila jej právě Penny CZ. Takže firma zatím další nebude vyrábět. O % alkoholu jsem v emailu taktně neviděl ani řádku.
David a jeho žiletky
Co čert nechtěl, měl jsem Penny(Horní Počernice) po cestě, ale onu vodu po holení jsem tam nenašel.
Zato jsem tam objevil dva balzámy po holení. Luigi Colutti Classic a Aloe vera pro citlivou pokožku.
Vyfotil jsem složení. Nestudoval jsem ho, ale vzhledem k množství ingrediencí asi nic moc
První je Classic a druhý Aloe vera. Je to vidět i na fotkách.
Balzám jsem nekupoval, jen informuji. Chvíli předtím jsem si koupil přírodní balzám od firmy Sebamed.
Zato jsem tam objevil dva balzámy po holení. Luigi Colutti Classic a Aloe vera pro citlivou pokožku.
Vyfotil jsem složení. Nestudoval jsem ho, ale vzhledem k množství ingrediencí asi nic moc
První je Classic a druhý Aloe vera. Je to vidět i na fotkách.
Balzám jsem nekupoval, jen informuji. Chvíli předtím jsem si koupil přírodní balzám od firmy Sebamed.
"Když se muž pořeže při holení, takřka vždy použije mateřštinu." - Alberto Moravia
Tak to slozeni obou balsamu neni dobre.. velmi slusne receno!
Rozhodne by je nikomu nedoporucil..
Diky za foto!
Rozhodne by je nikomu nedoporucil..
Diky za foto!
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Zdravím pánové,
tuhle vodu jsem měl v Penny taky v ruce a od koupě mě odradila právě vůně (hodnotila ji i manželka). Přišlo mi to jak levná vůně do auta...
Honza
tuhle vodu jsem měl v Penny taky v ruce a od koupě mě odradila právě vůně (hodnotila ji i manželka). Přišlo mi to jak levná vůně do auta...
Honza
Něco si přej, padá pěna.
Dobrý den Gentlemani,
zkusím dohledat EAN a fotky. Uvidíme co nám řekne
http://www.codecheck.info
tak výsledek je:
balzám po holení classic modrý:
balzám s Aloe Vera zelený:
http://www.codecheck.info/kosmetik_koer ... _100_m.pro
Prosím o pozornost. Uvedl jsem vymyšlený EAN. Protože jsem jej nikde na netu nenašel.
Fotografie jsem si dovolil sehnat na webu. google.cz
Některé produkty tam již jsou.
David
zkusím dohledat EAN a fotky. Uvidíme co nám řekne
http://www.codecheck.info
tak výsledek je:
balzám po holení classic modrý:
balzám s Aloe Vera zelený:
http://www.codecheck.info/kosmetik_koer ... _100_m.pro
Prosím o pozornost. Uvedl jsem vymyšlený EAN. Protože jsem jej nikde na netu nenašel.
Fotografie jsem si dovolil sehnat na webu. google.cz
Některé produkty tam již jsou.
David
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) david_ul dne 05 úno 2015, 13:39, celkem upraveno 3 x.
David a jeho žiletky
Na codecheck.info jsou jen tyto dve vody po holení.
Luigi Colutti - Flashing Pulse
Luigi Colutti - White Water
Luigi Colutti - Flashing Pulse
Luigi Colutti - White Water
"Když se muž pořeže při holení, takřka vždy použije mateřštinu." - Alberto Moravia