Kuci jesli se bude ta akce konat bude se psat nějaká prezenčka?
Nedovedu si představit že by se tam bez ohlášení necpalo třeba dvacet lidí.
Bejt organizátorem asi bych to neunesl kdyby mi přijelo třeba o deset lidí víc,neřku-li kapacita asi nebude taky neomezená.
Podzimní setkání břitevníků v jeskyni (2009)
Re: Podzimní setkání břitevníků Mikulov
Non est viri timere sudorem
To je sice pravda, ale do hlasování o termínu sekání se zatím zapojilo pouze 9 břitevníků, což cca odpovídá jarnímu setkání a kapacitu jsme rozhodně nenaplnili. Na druhou stranu to bylo krásně komorní setkání lidí, kteří si měli co říct
671 grains of diplomacy-.50 BMG
To uznávám. Pokud by to bylo takhle ,mohlo by to být velice příjemné a jak říkáš komorní.
Je mnohem lepší diskutovat v malé skupince zasvěcených o tématu všem příjemném ,než se snažit to vysvětlit spoustě lidí(vlastní zkušenost).
Je mnohem lepší diskutovat v malé skupince zasvěcených o tématu všem příjemném ,než se snažit to vysvětlit spoustě lidí(vlastní zkušenost).
EDIT: Prezenčka a podrobnosti přesunuty na první příspěvek
Velice rád bych se s Vámi všemi zase setkal. Podle současného vývoje, bych se snad mohl za ty tři týdny odvážit cesty na Moravu. Manželka by mě přivezla. Samozřejmě účastnický poplatek uhradím. Tak mi držte palce, zdravíme, moje paní a Petr. Připiš mě červeně.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
V poslední době postrádám příspěvky kolegy MUDR C.
Má někdo vědomost o nějakém jeho problému?
Škoda, že nepřispívá.
Má někdo vědomost o nějakém jeho problému?
Škoda, že nepřispívá.
Nemýlím-li se, MUDR C zde skončil poté co jsme ukončili diskusi ohledně zbraní a minulého setkání,
Já samozřejmě pojedu ale ještě nevím kdy!
To Artifex:
navrhuji přesunout prezenčku pro přehlednost na první příspěvek vlákna jak to používají kolegové na gunshopu.
Viz: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=7919&start=0
To Artifex:
navrhuji přesunout prezenčku pro přehlednost na první příspěvek vlákna jak to používají kolegové na gunshopu.
Viz: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=7919&start=0
Čoveče Artifexi kdy chodíš spat? Já poslat zprávu tak pozdě,tak ráno nevstanu do hokny.(4:30)
Jestli ráno vstáváš brzo tak to tě obdivuju
Jestli ráno vstáváš brzo tak to tě obdivuju